Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżesika Austen

do dobra,trochę podoba mi

Polecane posty

Gość Dżesika Austen

siem jeden chłopak zastanawiam sie na poczatek czy wyzwac go od gejów,skurwysynów i cfeluff ale przyznam że mam troche watpliwości co do cfelów (a jeśli sie,m on za bardzo zaangazuje...? moja kumpela twierdzi zresztom że to facet ma być zdobywcom wienc lepiej zebym sobie tego cwela darowała jesli nie chce zwby sobie tamten sobie pomyslal no wiecie 'co to nie on',podałałam całom sprawe analizie pod kontem filozofiznym i wyszło mi ze facet jest troche ciapciak -sama słyszałam jak że o kobietach mówi per 'jebane kurwy pierdolone' (nawiasem mówiąc strasznie wydłuża to nawet krótką opowieść w rodzaju -'kochanie co tam w pracy dzisiaj")tylko wiecie co on robi to jakoś tak w pszygaszony sposób ...nie ma w tym ognia...to po co mi taki pszygaszony facet,zycie to jak wiadomo dzungla a kobiety zimne suki a co bedzie jak on tego nie wytzyma i siem zblokuje ..? potrzebuje silnego partnera a nie kluchy w oleju..kcem mezczyzny a nie jakies fa fa fa!! ,moja mama twierdzi że te dzisiejsze podchody dowodzą kryzysu tradycyjnego modelu rodziny i bruzdzom w kontaktach miedzy luckich -mówi ze jak zobaczyła tate to od razu wiedziała że to ten i pierwsza zagadała-"widze ze wpadłam ci w oko ty stary ,łysy bezzebny impotecie"i co ..?no i to że w pszyszłym tygodniu obchodzom diamentowe gody ,dzisiaj kobiety nie potrafiom juz jednym tekstem tak chwycic za serce,bokiem nam wyszla ta emancypacja ,'mamy tem swojom nowoczesność

Gość dobra a teraz troche bardziej
zrozumiale i po polsku dziecko neostrady!

rzeczywiście , jedna mała zaczepka od strony kobiety i faceta zaczyna się zastanawiać "po jaki ch** mnie zaczepiła " lub coś w tym podobnego i normalnie wdaje się w dyskusję by się tego dowiedzieć....chyba że jest "zajęty" lub "ciepłą kluchą" to wtedy spieprza w różnym tempie...

Gość Xy none sens
zmień dilera

Gość gaaaaja
Patologia ;)

Gość Dżesika Austen
NAPISALAM SIE I NIC Z TEGO NIE WYNIKA

Gość nielucko spokojny koleś
'NAPISALAM SIE I NIC Z TEGO NIE WYNIKA' -chodzi Ci o to że tekst Dżesiki nie przybliżył nas wszystkich,ani trochę do wyjaśnienia kwantowej teorii grawitacji..? a to feler...

Gość Dżesika Austen
nie tylko nie przyblizyl ale i oddalil