Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waiting kate

zauważyliście, że kate middleton też

Polecane posty

Gość waiting kate

nie nosi już obrączki? na zdjęciach portretowych nie ma, na przyjęciu ślubnym w tej drugiej sukience też nie miała, nie chce mi się szukać zdjęć ze spaceru ale pewnie też nie miała, zemsta na mężu czy jak?

Może nie lubi :) ja też nie noszę obrączki i nie jest to żadna zemsta :) Zresztą ta jej obrączka była jakaś ciasna :p może jej palec spuchł :D

Gość waiting kate
uzgadniali, że on nie będzie nosił no ok, ale wiesz tutaj taka sytuacja, że on publicznie powiedział, że nie chce obrączki więc może ona stwierdziła, że jak ją tak upokożył to ona też nie będzie nosić

Gość ewadrzazgadrzazg
Eee tam - wszystko bez sensu. Ślub był i tyle. Ale moim zdaniem za duży. Mały miał być. I wielkie CHRZCINY. Tak pasuje, a reszta? I pewnie żałuje tego ślubu. Jeszcze by uszła jako żona milionera, ale żona KRÓLA. A dzieci? Zawsze tak jest wiecie. A ona? No jeśli jest dziewicą to urodzi a jeśli nie to nie. No cóz... Spencery dziś już wiecie od rana o relikwiach na pewno. Wszystkie relikwie świata są ich. Już chyba widzą że stoją po cichu o papieża. CZCIGODNA Diana... co oni jej zrobili? Przecież to można oszaleć. I tak spławili kościół anglikański plus papież. No wiecie... też tak można, ale ... grabarze parlamentu. Oni mieli grzebać rodzinę królewską i spadać. Już wszystko widzą i tyle. Ale wnuki mają i smolą ich. I tylko król miał ich wyrzucić oraz co tu zrobić z maryją. Muszą pójść w jakiś dialog z Rzymem. No coś muszą robić bo przez Maryję nie mają...UNI. Boże Polska obejmuje przewodnictwo od lipca. Praktycznie im wojnę blokuje to jakąkolwiek. Zostaje USA bo co oni nie mogą tego poprzeć. A powinni. No Maryja - no wszystko przez głupią Spencerkę. No to do kogo sie modliła? Do Maryji by dała jej syna. Bo 2 chłopców? Powinni być 2 dziewczynki. 2 chłopców a każdy inny - dopiero dziś widać jacy rózni, ale charaktery podobne. To moga być. Do Maryji się musiała modlić przez ich papieża. Skończyła z Arabem. Też pasuje. No tak - do kogo jeszcze pasuje jej się modlić? I tyle :(

Gość ewadrzazgadrzazg
Oni mają już rodowody od wszystkich świętych ale i tak będą pić dalej. Zostaje im tylko tenis z wnukami i tyle. Bo źle stoją o całe grabarstwo i tyle z tego. Takie barany to są moim zdaniem. I tyle. No ale z Anglii przez to nie wylecą. Jakoś tam stali se o tego papieża. Że król powinien rządzić mogą powiedzieć , a nie królowa. I że od tego czasu tak stoją o papieża. Mogą tak powiedzieć? Tam też różnie sie działo w Rzymie a jednak baba nie rządziła a tu? I póżniej pasowało im się wynieść z tej Anglii, a tu nic. I co nie mogą tak powiedzieć? Mogą ale już nie mogą mieć gdzieś kościoła anglikańskiego bo PO NICH. Bo po co poszli po ślub kościelny im powiedzą. Tak są dzieci, a z innego ślubu pewnie by nie mieli. Bo powiedzą, że myśleli że im Bóg nie da dzieci. Po ślubie? Przez grabarstwo powiedzą bo mieli się wynieść bo stoją sobie o papieża bo co chłop to nie baba. I każdy głową pokiwa, że pasuje i tyle. I dalej pijaństwo i tyle. Ale jakieś życie mają a ja? :(

Gość ewadrzazgadrzazg
A Kate sie w tym wszystkim nie liczy. Jej rodzice też. Najwyżej dostanie z bankę i do roboty. I tyle. A ten miał sie nie uczyć i tyle. Ale książę w cambrigde? Ktoś miał jeździć i tyle i uważać go za ciołka mógł, ale no - tam nie miał być bo widać. Bo kiedyś tak było i tak powinno być w sumie. Czemu to się skończyło? Nikt nie wiem. A poza tym zrobili ich takich nowoczesnych, bez matki i to takie. Diana tam się uczyła. Przy Dianie by nie było uniwersytetu. Choć kto tam wie. Jakby siedziała w chałupie? A było minęło i tyle. Ktoś miał jeździć do palacu i tyle. Ta rodzina to tylko pałac. A ta Kate powinna gdzieś łazić W OBRĄCZCE i zbierać coś. Zostaje jej zbieractwo. Np. figurki małe kupować, czytać biografie królów, duchami się interesować. Moim zdaniem będzie chciała remont robić, a to chodzi o małe figurki wiecie - HISTORIA SZTUKI. Stawiać byle gdzie. Kwiaty też, ale mądra figurka i powinno jej tam być dobrze. Za funciaka byle co też kupisz i tyle. Albo do muzeów sobie chodzić oglądać i ...urodzić dzieci powinna. W SUMIE już powinien być poród. Przykro mi. I to krwawy. Królowa Anglii w koronkach i leją ze śmiechu I NIE MAJĄ RACJI. Bo koronki mogą być, ale czarne. Bo tak sie nosiła Viktoria. Nie Beckham, ale KRÓLOWA Wiktoria. Lubiła koronki i mogła se je nosić bo królową była, a ona? Zaczęła od białych koronek - co dalej?

Gość ja też jestem ciekawa
ja myślałam, że to jest całość zaręczynowego pierścionka, strasznie wąska ta obrączka, ile ma z 3 mm najwięcej, czy jej się to nie zniszczy?