Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomi to jednak gnoje

Znalazlam sie na wiocha.pl

Polecane posty

Bylam na imprezie zostalo mi zrobione zdjecie bez mojej wiedzy. A na imprezie roznie sie wyglada wiadomo bardziej odwaznie, mocniejzy makijaz. A paszki spocily sie.. wielkie rzeczy by robic z tego halo wielkie. Ja takimi zdjeciami na nk czy fecebooku bym sie nie chwalila na pewno;/ nie jestem glupia. Ale ktos kto cyknal mi ta fote gdzies ja zamiescil tak ze znalazlam sie na wiocha.pl!! wkurwia mnie to, bo sama nie upublicznilam tego zdjecia i nikt nie ma prawa wykorzystwal mojego wizerunku i sie ze mnie nasmiewac chocbym nie wiem jak debilnie wygladala. Jestem oburzona i chcialabym cos z tym zrobic tylko co? wiem kto mogl wsadzic te fote do netu

Gość mowie z sensem
napisz do wiochy, niech to sciagnac, idz na policje i zloz skarge, zaloze sie, ze ta osoba drugi raz sobie na cos takiego nie pozwoli

bez przesady. Na takie zdjęcia jak sie patrzy to robi się nie dobrze:( Gole pachy i nie mam 15 lat. Po prostu tanczylam mialam plamki pod pachami, duzy dekolt, oczy umalowane i oczywiscie chamski podpis, ze plastik z cycami na wierzchu i spoconymi pachami. Po kilku godzinach imprezy mozna sie spocic;/ rozumiem ,ze ludzie daja takie foty na nk i sie nimi chwala to moga trafic na wioche. na wlasne zyczenie to w necie pokazuja. A ja takiej foty nie zamiescilam nigdzie. Dlatego nie jestem zadowolona, ze znalazlam sie na tej stronie, bo plastikiem nie jestem po prostu impreza wiec makijaz mocniejszy i zabawa. A na dodatek wiem, ze to moi znajomi dodali, bo nikogo z zewnatrz nie bylo na imprezie:( zglosze do usniecia na pewno tylko chcialabym dac im naucze jakas

Gość nadclnskncsdjc
ale jaki masz problem piszesz do nich ze to twoje zdjecie i zostalo umieszczone nie z twoja wola. jesli go nie usuna sprawa trafi do prokuratury proste

Gość współczuję Ci
jeśli wiesz, że to znajomi (znajomi... no cóż, nie zasługują na to określenie) to koniecznie daj im nauczkę! co do pach to trudno nie mieć plam, serio nie macie? i nie mówię tu o tańczeniu kilka godzin

dokladnie wystosuj pismo do administratora wiocha.pl z prosba o usuniecie jezeli to nie poskutkuje zglos sprawe na policje masz do go prawo (znajoma za wlamanie sie na konto kolezanki na facebooku miala sprawe w sadzie i dostala kare pieniezna), takze idz na policje, zglos sprawe do sadu nie jest jedynie czcza gadanina, warto dzialac ;)