Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakrbekkkkkkkk.......

polskie kobiety stoja intelektualnie nizej od mezczyzn, zadnych pasji

Polecane posty

Gość sakrbekkkkkkkk.......

tylko seriale

Gość potwierdzam chociaz sama
jestem kobieta, uwielbiam ksiażki sport itp. ale mam sporo kolezanek ktore siedza na utzrymaniu mezow bo niechce im sie isc do pracy, zwyczajnie: niechce, jedyne zajecie to kawa i plotki seriale ktore im sie myla, moja mlodsza siostra 25 letnia nigdy ksiazki zadnej nie przeczytala dla wlasnej przyjemnosci, nie liczac lektur w szkole....

Gość policjnattt....
u mnie w pracy tak samo błedy ortograficzne jakie kobiety robia sa po prostu załosne

Gość jak to nie mają pasji???
Po kafeterii widać, że mają bardzo dużo zainteresowań: zaręczyny, ślub, wesele, staranka, ciąża, dziecko. Mnóstwo.

Gość jak to nie mają pasji???
Aha, no i obrabianie dupy wszystkim naokoło i wzajemne skakanie sobie do oczu.

Gość policjnattt....
plotkowanie to ich specjalnosc obmawoane kolegów i kolezanek

Sex instruktorka. Takie "towarzystwo" jest wszędzie. Niestety tez to zauważyłam-siedzenie na utrzymaniu męża,dzieci i "co,kto gdzie i z kim" przy kawie.

Gość policjnattt....
kiedys z kolezanka z patrolu kontrolowalisny pojazd kolezanka mówi do kierowcy" w kodeksie pisze że" na to kierowca droga pani mówi sie jest napisane:D

Gość czyjestnaforumktoskto
na rozwijanie pasji czasem potrzebna jest kasa, a co jak tej kasy nie ma? spotykalam sie kiedys z facetem ktorego interesowalo mnostwo rzeczy, ale mial na to pieniadze. gory (jazda na nartach, snowboard), tenis, basen, squash, motoryzacja, jezdzil na motorze, turystyka mial kase na wyjazdy i pewnie jeszcze wiele innych o ktorych pewnie wspomnial tylko zapomnialam. a co ja mialam mu powiedziec ze interesuje mnie czytanie ksiazek, skoro to wysmiewal? choc sam byl bardzo madrym, inteligentnym facetem. tylko pytal mnie czy uprawiam dana dyscypline sportu, czy potrafie to czy potrafie tamto i za kazdym razem odpowiadalam mu ze nie. mowil nic sie nie martw zabiore cie i naucze, ale jednoczesnie patrzyl na mnie z takim politowaniem. :-O czulam sie przy nim zle, chcial zabrac mnie na wyjazd w gory i jednoczesnie chcial za to zaplacic, ale nie czulabym sie wtedy dobrze wiec powiedzialam ze nic z tego. zaczelam go olewac a on w koncu zrezygnowal..