Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azuka

Logistyka. ktoś konczył ten kierunek?

Polecane posty

Witam. Mam pytanie kończył ktoś kierunek logistyki? Jak jest z przedmiotami czy matma jest na wysokim poziomie?Bo chce iść na ten kierunek ale chciała bym pogadam z kimś kto ukończył albo jest w trakcie robienia.

Gość aaaaaaaaafevbaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak matma jest,wielu odpadlo.bo jest b.zaawansowana. musisz miec leb jak sklep,albo bedziesz miec rok w dupke

Gość policjnattt....
nie idz na to pracowałem kiedys z absolwentem tego kierunku w fabryce znam 2 jezyki i bez pracy

Gość kolejna która daje się złapać
na modę na logistykę :D tak potrzebują logistyków - magazynierów

dokladnie.teraz jest moda na logistyke oraz na psychologie.polecam polecam ;)

ogolnie jestem z zawodu fryzjerka i robić che jakis dodatkowy kierunek ale nie w zawodzie. musze to przemyśleć bo tak na prawdę ciężko znaleść jakiś kierunek który jest warty kształcenia

nie chodzi o to ze moda. bo teraz duzo osob idzie na turystyke. Mój tata jest kierowca i jakieś zamiłowanie od dziecka mam do tego

Gość policjnattt....
po medycynie nie ma bezrobocia

hahaha no racja tylko nie mam łba do tego ;p

Gość wstyd sie przyznac
kiedys europeistyka byla modna- po- brak pracy teraz logistyka- i tak samo sie skonczy

bardzo możliwie. nie mowie że nie . Ale jak skoncze t nikt mi tego nie zabierze i zawsze jakaś inna możliwośc na przyszłośc.

Gość wstyd sie przyznac
skoro jestes fryzjerka to po co masz isc na studia? nie szkoa ci kasy i czasu?

Gość w logistyce znajdziesz pracę
al tu i teraz nie za pięć lat kiedy skończysz studia :o europeistyka to był kierunek z dupy wzięty stworzony tylko aby wydoić kasę od głupich panienek co potrzebują papieru.

po zawodowce nie ma sie matury.chyba ze mialas technikum.

Gość wstyd sie przyznac
uwier mi ze 50000 razy szybciej znajdziesz prace jako fryzjerka niz jako absolwetka logistyki. bez doswiadczenia w zawodzie masz amrne sznase na znalezeinie pracy w tym kierunku ,a poza tym to im dluzej po ukonczeniu szkoly bedziesz zwlekac z szukaniem pracy w logistyce tym mniejsze szanse na jej znalezienie. kto np. przyjmie absolwetke ktora po 3 latach od ukocznenia szkoly nnie ma zandego doswiadczenia? a co jest zlego w byciu fryjerka? mozesz sobie wlasny salon zalozyc i byc bizneswoman ;-P

powiem ci tak , kiedyś klijent czekał na fryzjera a teraz jest na odwrót. Ludzie chodzą do zakładu gdzie płaca kupe siana i maja często tragedie na włosach. Ale mniejsza z tym, ciężko jest teraz w tym zawodzie. coraz mniej pracy . ludzie oszczędzają . a nie studia tylko studium :) 2 letnie

Gość wstyd sie przyznac
eeee tam ,to juz lepiej naucz sie jakiegos jezyka i pracuj jako fryzjerka zagranica.

własny zakład. ah jak to pięknie brzmi. ale tylko rzmi w szczecinie jest ok 900 zakładów polowa z tego myślała właśnie tak jak ty otworzy własny biznes i będzie gicio. Ale tak nie jest pięknie. niestety :( kiedyś miesiąc przed świętami sylwestrem miejsc nie bylo a teraz 15 godzina i do domu .i jak dobrze pójdzie 150 zł zarobie chyba ze trafi sie farba albo czesania. a baaaardzo rzadko czesania już sa. kobiety same sie czeszą i farbują a jak slysza 30 dychy za strzyżenie i modelowanie to o mało sie poplączą.

liceum wieczorowe robialm puxniej

Po pierwsze logistyk to nie magazynier-uwaga dla głąbów mylących pojęcia.Logistyka to bardzo przyszłościowy kierunek i to że jest być może popularny nie zmienia faktu że z tych wszystkich studencików będą mieli znakomitą pracę tylko Ci którzy mają "zaplecze"(w jednym palcu prawo transportowe,przepisy celne,SAP,BAAN,MRP,uprawnienia spedytora).Słyszałem też opinie że w nie trzeba mieć studiów aby być logistykiem ale jakim logistykiem?Logistyk w poważnej firmie musi mieć studia nie wspominając o innych wymaganiach(przeglądając oferty w branży logistycznej w coraz większym stopniu wymagają studiów z zakresu logistyki i transportu).Najbardziej zabawne są opinie ze panuje moda na kierunek logistyka-moda jest i przemija a logistyka? przedsiębiorstwo bez działu logistyki-nierealne:-)Tak na marginesie polecam strone goldenline-dla wszystkich tych którzy uważają ze samo ukończenie określonego kierunku daje sukces

Gość gość
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na 30h kursu na logistyka ! Kurs kończy się certyfikatem oraz zaświadczeniem Ministerstwa Edukacji Narodowej. Miejsce zapisu: Katowice Plac Szewczyka 1, tel. 728-930-451

Gość Jana

Jestem po logistyce, pracuje w firmie Bowim, dobre warunki, dobra umowa, jestem zadowolona z pracy.