Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłaa mamaa

Leżaczek/bujaczek

Polecane posty

Gość przyszłaa mamaa

Tak się zastanawiam nad zakupem dla dziecka leżaczka/bujaczka, wstępnie oglądałam takie na allegro firmy FISHER PRICE za około 600 zł. Czy któraś z Was ma takie urządzenie, czy jest to tylko wyrzucenie pieniędzy? Są i tańsze, ale te mi się strasznie podobają. Z drugiej strony jak coś jest drogie to nie znaczy, że jest dobre. Jaki model kupić? Za kilka tyg będę mamą. Ile mc mniej więcej ma dziecko o wadze 11 kg?

Gość sorry ale właśnie
sprawdziłam i na allegro nie ma leżaczków bujaczków FP za 600zl:O:O:O

Gość truskawkowa kropka
--->>> do "sorry,ale wlasnie"-to chyba zle szukasz:D

Gość przyszłaa mamaa
Dużo osób go kupuje, a ja te wibracje się włącza? Ja myślałam o takim: http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-kolyska-owieczka-kubus-p-i1576249953.html albo coś podobnego, niektóre maja projektorki. Na zdjęciu fajne, tylko na żywo nie wiem czy zda to egzamin. Chcę wszystko kupić przed porodem, żeby później już sobie głowy nie zawracać.

Gość przyszłaa mamaa
Nie jest to konkretnie 600 zł :-) Podałam taki przedział cenowy.

Gość przyszłaa mamaa
Właśnie albo coś takiego jak ten za 619 zł, tylko, że dla chłopca.

Gość truskawkowa kropka
po tym jak sprzedałam ta hustawke tez uzywamy tego klasycznego lezaczka z FP ( taki jak w linku LunaLunaLuna) a wibracje włącza sie takim przesuwanym włącznikiem z przodu fotelika

Gość leżaczek bujaczek
ja mam taki sam co pokazała luna luna luna jest super tez ma wibracje jak dziecko jest wieksze to ma super fotelik moja córka ma 2,5 roku i nadal go uwielbia polecam z czystym sumieniem bedziesz zadowolona

Gość przyszłaa mamaa
To chyba i ja nie będę szaleć i kupię tańszą wersję, klasyczną. Mnie zafascynowało to buanie prawao/lewo itd, projektor, dzwięki itd. ale nie oniecznie dziecko będzie mi za to wdzięczne. :-) Trchę szkoda by było wydać 600 zł i wynieść go na strych potem. A ile mc ma dziecko jak osiąga wagę 11 kg?

Gość truskawkowa kropka
niektore dzieci osiagaja 11 kilo jak maja rok, inne wczesniej moja wazyla rok jak miala 13 miesiecy

Gość truskawkowa kropka
bardzo fajny,ale tylko do 9 kilo...

mój syn miał jakieś 14 mies. jak ważył 11 kilo. jedne dzieci cieszą się na widok dużego, świecącego projektora, inne boją się i za chiny nie będą zadowolone...taka jest prawda, że nigdy nie wiesz czy dziecku podpasuje czy nie, a czy warto od razu wydawać tyle pieniędzy na próbę? myślę, że nie. na Twoim miejscu kupiłabym klasyczny a jak dzidzia będzie miała miesiąc to pójdziesz z nią do sklepu i położysz na takim leżaczku i zobaczysz czy jest sens taki kupować.

Gość przyszłaa mamaa
Problem w tym, że obeszłam już wszystkie sklepy i nie ma u nas co kupić, takich leżaczków nie ma. Mieszkam w małym mieście, pozostaje mi tylko allegro bo w moim stanie podróż do innego miasta już odpada. Na jesieni ma być otwarty wielki sklep tylko dla dzieci, może tam będzie wreszcie jakiś wybór, ale to już za późno. Dzięki za wszystkie opinie, coś wybiorę :-)

Gość szukajacaa
macie do polecenia jeszcze jakies fajne bujaczki?? szukam czegos ekstra na chrzciny dla chrześnicy

Gość megi02
ja polecam tą huśtawkę http://cudownaplaneta.pl/pl/fisher-price-hustawka-rainforest-k6077.html?partner=1984 wiem że każde dziecko jest inne ale moja córka (5,5 miesiąca) w sumie od 2 miesiąca bawi się w tej huśtawce i uwielbia ją!!! jak była mniejsza to niejednokrotnie w niej zasneła (przenosiłam ją do łóżeczka(=) a teraz potrafi godzine się huśtać i mówić do zwierzątek:) tak więc gdybym miała jeszcze raz ją kupić zrobiłabym to na 100%%%% ale wiem że każde dziecko jest inne i nie każdemu musi się podobać:) moja córa jest zachwycona :)))