Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gotowa21

jaki wiek jest według Was

Polecane posty

najodpowiedniejszy żeby wyjść za mąż? wiem że to kwestia indywidualna,ale chciałabym poznać wasze zdanie? ile lat wy miałyście wychodząc za mąż i czy nie żałujecie?

hmm.. obecnie mam 20 lat i za 3 lata z moim narzeczonym panujemy ślub (jestem z nim 4 lata), wydaje mi się, że okres 23-26 lat jest najlepszy :), ale w sobotę byłam na weselichu gdzie pani młoda miała 21 a pan młody 23 lata :) także bardziej chyba rozum, dojrzałość odgrywa tutaj rolę a nie wiek

Gość wiek tu nie ma
nic do rzeczy!!!

a ja mam znajomą, ktora wyszła za mąż w wieku 21 za 7 lat starszego kolesia, po autentycznie niecałym roku ZNAJOMOŚCI w ogole. od razu zaszła w ciążę, a mieszkają kątem u jej ojca (w dwupokojowym mieszkaniu) albo co jakiś czas pomieszkują u jego rodzicach, w pokoju 7m kwadratowych... także ona młoda, on juz troche starszy, a żadne z nich rozumu nie ma, bo warunków nie mają, wcale sie dobrze nie znali (po paru miesiącach decydowac sie na związek na całe życie??), ona ledwo po maturze na studia nie poszła....wiec nie wiek a rozum sie liczy

Moniak, przesadzasz troche moim zdaniem:) oczywiście nieodpowiedzialnie się zachowali, to fakt.... moi rodzice są przykładem ogrooomnej miłości. w październiku sie poznali a w lipcu wzięli już ślub, po roku urodził się mój brat, pózniej drugi i potem ja :) rodzice są ze sobą już 26 lat i są bardzo szcześliwi i nadal zakochani:)

no ale z drugiej strony nie wszystkie historie tak sie konczą, a jeszcze ich sytuacja, że ona bez wykształcenia wiec na prace za porządną kase słabo moze liczyc, mieszkac nie ma gdzie, a tu juz dziecko w drodze... lipa troche moim zdaniem, nieprzemyślane to wszystko, tak na łapu capu owszem, mozna sie od pierwszego wejrzenia zakochac juz na całe życie, ale nie wszystkich to spotyka

Gość moje zdanie brzmi tak:
ja uwazam ze 24-26

Gość ja mialam 26
jak wychodzialam za mąż,a pozatym ludzie w różnym wieku planuja ślub lub pózniej sie poznaja moze to byc nawet w wieku 30 lat jesli to komus odpowiada i jest to indywidualna sprawa kazdego czlowieka

Gość czego to nie wymysla
moim zdaniem 20-26