Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frufrufrufrufuru

Gardzę przystojnymi facetami

Polecane posty

Gość frufrufrufrufuru

którzy mają brzydkie zony. Od razu mi się zmienia nastawienie do takiego człowieka, tracę szacunek. Uważam że skoro stać go na piękność a wybiera paskudę to nie jest zdrowym facetem. Albo ma przestarzałe poglądy że baba musi siedzieć w domu przy garach i nie prowokować kumpli, albo ma małego ptaka, albo ożenil się dla kasy.

albo autorka jest niedowartościowana pindą i ma brzydkiego faceta dlatego tu żale swoje umieszcza:-(

Gość frufrufrufrufuru
to nie jest normalne

Gość Aja się dziwię
księciu Karolowi, że zamieni8ł piękną Dianę na brzydką Camillę Parker Bowles.

Gość frufrufrufrufuru
Ukradkiem wychylając głowę z parnika do kartofli dla świń rozglądam się ostrożnie po okolicy, wypatrując przypadków zażartej kopulacji ptactwa zarażonego ptasią grypą. Gdy moje kaprawe oczęta wyłuskają z krajobrazu ten luby widok - z prędkością światła sięgam sobie do majtek i onanizuję się zapalczywie nadgniłym kabaczkiem z Biedronki, wyobrażając sobie przy tym że jestem inicjatorką powstania nowej sejmowej komisji śledczej ds. nielegalnej prywatyzacji kaliskich zakładów przemysłu gumowego z siedzibą w Małkinii

Gość Aja się dziwię
I tak wiadomo że to podszyw z tym onanizmem itd.

Gość frufrufrufrufuru
książe Karol ,sorry, ale on nie jest w najmniejszym stopniu przystojny, po prostu tak ci się wydaje bo ma dużo kasy. Prymitywne samice patrzą tylko na portfel więc jak ma pieniądze to od razu wydaje się takiej że jest przystojny. Poza tym kobieta to wizytówka faceta, a co to za wizytówka, otłuszczony wieloryb z brzydką gębą?

Gość Aja się dziwię
Wykorzystuję swój odbyt jako elewator do składowania nadmiaru pszenicy z województwa lubuskiego. Agencja Rynku Rolnego placi mi 400 zł za tonę:)

Gość Aja się dziwię
Przystojny nie jest ale mógłby mieć każdą kobietę bo to w końcu książę a ma potworę.

a ja mam to w dupie; ich życie, ich wybór, ich sprawa; żeby tylko za parę lat sie nie ocknęli z kim się związali i nie wylewali swych żali na babskim forum że się żony wstydzą; a gdy się żenili to "mieli głowy napchane frazesami że uroda się nie liczy..." (takie tematy też tu się zdarzały)

do autorki---domyslam sie, ze oni ciebie tez olewaja ...obopolna wzgarda= obojetnosc...

Gość frufrufrufrufuru
myślę że nie mógłby mieć każdej, nie każda leci na kasę, ja osobiście nie.

Gość Aja się dziwię
Może każdej nie ale wiele pięknych by go chciało a on wybrał Camillę.

Gość skurweeel
ja mam brzydką, i przyzna się z ręką na sercu że po ślubie zaczęło mi to cholernie przeszkadzać, ciągle jej dokuczam, ona jest miła dla mnie a ja chamski bez powodu

Gość frufrufrufrufuru
i dobrze zrobił ,on brzydki to i ona

Gość frufrufrufrufuru
Często rozmawiam ze swoją łechtaczką prowadząc wyczerpujące monologi na temat wpływu Donalda Tuska na ruchy narodowowyzwoleńcze Mulatów w Polsce. Ona zwykle cierpliwie słucha szeleszcząc cicho niczym opakowanie po drażach kokosowych z Biedronki, a ja w pełnym uniesieniu z powodu tak oddanego słuchacza zaciskam mięśnie poprzecznie prążkowane mojego wysłużonego zwieracza odbytu.:classic_cool:

Gość Aja się dziwię
Księżna Diana go przecież kochała i była piękna a on jej nie kochał nigdy. Zawsze w jego sercu miała miejsce Camilla z którą się ożenił.

Gość frufrufrufrufuru
nie sądzę żeby go kochała, po prostu była podporządkowana rodzinie królewskiej, potem wybierała sobie 100 % samców

Gość Aja się dziwię
To było po tym jak on ją porzucił. Ona szukała miłości. Gdyby ją kochał to wszystko w ich małżeństwie byłoby o.k.

Gość frufrufrufrufuru
pierdolisz jak głupia idiotka, ona go nie kochała a on to wyczuwał ,chociaż pewnie mówiła co innego, tego się nie da nie wyczuć. jesteś typową przedstawicielką wychowaną na płaczliwych romansach, która kocha bo tak twierdzi chociaż czuje coś odwrotnego

He-Man WomanHater A czy wygląd jest w życiu najważniejszy ? Pieprzysz jak potłuczona niestety i taka jest prawda. nie najważniejszy, ale ważny

Gość Aja się dziwię
Nie ubliżaj mi. Najwyraźniej nie znasz tej historii dlatego tak napisałaś. I w dodatku zrobiłaś błąd pisząc: "głupia idiotka" bo jak już co to piszę sie jedno z tych słów gdyż w każdym z nich zawiera się drugie. I pewnie ty jesteś ładna i jakiś przystojny facet (moze nie jeden) dał ci kosza a wybrał brzydką. Mając twój charakter to się nie dziwię.

Gość frufrufrufrufuru
może jeszcze być naiwna głupia idiotka

Gość Aja się dziwię
Prostactwo pokazałaś.

Gość frufrufrufrufuru