Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanastki

mamy nastolatków -łączmy się!

Polecane posty

Gość mamanastki

czy jest tu mama zbuntowanego/pyskatego/marudnego nastolatka? ja wymiękam........ może w grupce bedzie razniej;)

Gość marttttttttttttttta
Jestem :) moj syn ma 13 lat i juz czasem mam dość.

13 to jeszcze można zrozumieć a mój ma 19!!! niby też nastolatek jeszcze ale RĘCE OPADAJĄ

Gość mamanastki
marta-witanko:) u mnie cora lat 13. obecnie tylko pomrukuje,wszystko wie najlepiej,marudzi albo strzela focha:O nie wyrabiam chwilami:O juz mnie nosi zeby wydrzec ryja:O

Gość marttttttttttttttta
Ja juz sie boje co bedzie za 5 lat.

Gość mamanastki
campari34-🖐️:) znakiem tego predko sie nie polepszy:O😭

Gość mamanastki
marta-jak to jest z chlopcem w takim wieku? tak pytam z ciekawosci bo wriant żeński znam...........

Gość mamanastki
wariant*

Gość bylam tez kiedys nast.
tez mialam kiedys nascie lat, na kazdy krzyk i wrzask ojca i matki nawiązywałam tym samym i tworzył sie jeden wielki sajgon wiec nie polecam tego, obecnie mam 23 lata :)

SĄ NASTOLATKI I NASTOLATKI mam tez córę 15 lat ale ona i on to niebo a ziemia dziewczyna jest konkretna rzeczowa i jak na swój wiek bardzo rozgarnięta choć ma 15 lat a syn niby 19 ale zachowanie 10 latka

Gość marttttttttttttttta
W lipcu bedzie mial 14 . Mam jeszcze młodszego w domu 3,5 lat. starszy próbuje go "wychować" Próbował już z kolegami alkoholu :( Chce żeby traktować go jak dorosłego a zachowuje sie jak gówniarz .

Gość mamanastki
kurde ta zmiana nastąpila tak nagle ,ze nie ogarniam. jeszcze kilka miesiecy temu caly czas spedzala z nami w pokoju(az mnie czasem nerw brał).teraz siedzi na pietrze i albo pisze na gg albo gapi sie w komputer .pojawia sie na posilki i znika. taki zajebisty mialysmy kiedys kontakt.super.gadalysmy o wszystkim.pytala bez zenady o wszystko.teraz tylko daj spokoj,o co ci chodzi,przestan....i wywrotka oczami...... probuje nawet mnie i męza "wychowywac"kwestionujac kazda sprzeczke . puki co uczy sie dobrze i ze strony szkoly wzór do nasladowania.w domu zmiennosc nastrojow ,ze nigy nie wiadomo na co sie trafi.czasem przylepa czasem osa:O

Witam. Właśnie szukam wsparcia w tym samym temacie. U mnie 13 latek zły na cały świat, najchętniej zamknąłby się w pokoju z komputerem lub telefonem. Na każdą prośbę zrobienia czegoś odpowiada fochem. Po jakimś czasie przychodzi i przeprasza. Staram się zachowywać normalnie bez złości.... ale czasem to mam ochotę nim potrząsnąć.