Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulinka

Teściowa i moje dziecko

Polecane posty

Gość łowcaB
Ja nie rozumiem tych durnych babsztyli, czyli waszych teściowych a moich pewnie rówieśniczek. Sam jestem teściem i trzymam waszą, młodych stronę !. Ja nigdy się nie wp***alam do młodych, nie udzielam "złotych rad", nie uszczęśliwiam na siłę, nie przesiaduję, nie gadam, nie opowiadam. Wizyty ?, dwa- trzy razy na tydzień po 5-10 minut i to do wnuka, pocieszyć się z malucha. I tyle !. Czyż życie nie może być proste ?

Gość gość
Może być prostsze, aczkolwiek osoby te muszą dojrzeć do swoich ról. Nie wystarczy udzielać złotych rad, trzeba też umieć przyjąć krytykę i iść przez życie dalej. Ja chciałabym taka teściową jak ty, która cieszy się moim dzieckiem, odwiedza je z własnej woli, chętnie nie z przymusu, bo nie musi mi pilnować dziecka z taka babcia to nawet chętnie kawę można wypić, czując że cię nie obgada. To ono dziecko ma być szczęśliwe, a nie mieć wspomnienia jak to babcia robiła nieudaczników z mamy.

Gość gość
Porsche na maca jesteś głupsza niż ustawa przewiduje jak można matce zabrać dziecko tobie powinni zabrać wszystko i wyrzucić cię na ulicę. Gadasz jak potłuczona. A może mąż nie mogl się wyprowadzać bo mamusia go zmusiła żeby zostal bo udawała zawały i inne cuda na kiju. Po mojemu powinni wynająć mieszkanie teściowa odizolować i będzie spokój. Opronczyni teściowych się znalazła a może sama jesteś taka zołzowatą teściowa. Co żal tyłek ściska że wszyscy mają gdzieś jej zdanie które musi być na wierzchu