Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

Wieczór panieński

Polecane posty

Tak się złożyło, że w czerwcu będę świadkową na ślubie mojej przyjaciółki. No i, jako druhna, chcę zorganizować wieczór panieński. Nie mam w tym zakresie żadnego doświadczenia. Poczytałam trochę na różnych forach, ale nie znalazlam niestety niczego oryginalnego. Poza tym jest jeszcze dodatkowa trudność: panna młoda biorąc ślub będzie w 4 miesiącu ciąży. Odpada więc alkohol, głośna muzyka... Znacie może jakieś fajne pomysły? Proszę o pomoc :)

wiesz jak jestesm zaskoczona ze ciezarna ma ochote na wieczor - ale tylko dlatego ze wieczory na ktorych ja bylam byly rzeczywiscie w jakims stopniu szlenstwem i zakonczeniem pewnego etapu w zyciu a jeszcze przed rozpoczeciem nowego. Natomaist ciezarna zapewne juz nowy etap rozpoczela. Nie odmawiam ciezarnym prawa do imprez i swietowania tylko nie bardzo rozumiem idee w takim przypadku. jak rozumiem chodzi ci nie tyle o impreze (ktora jest dosc z definicji glosna i wybuchowa) tylko o rodzaj spokojnego spotkania, tak? moze jakis wyjazd/wyjscie do spa? czy koniecznie musi byc w domu?

Gość a jaki masz fundusz?
Możecie sobie zrobić spa w domu, albo jakiś kurs gotowania egzotycznej kuchni - jeśli przyszła panna młoda ma jakiś dystans do siebie, żeby się z kolei nie obraziła, że żona = do garów. Tylko że zaproszenie do domu kosmetyczki albo profesjonalnego kucharza trochę chyba kosztuje... No bo siedzenie w domu i smęcenie się bez alkoholu faktycznie słabo sie prezentuje. Striptizer w tej sytuacji też chyba nie wchodzi w grę, albo lekcja tańca na rurze?

Panna Mloda nie musi chlac na wieczorze panienskim i nie musi szkikac , wazne zeby kasiore miala i wszystkim stawiala !

" Anusiak Panna Mloda nie musi chlac na wieczorze panienskim i nie musi szkikac , wazne zeby kasiore miala i wszystkim stawiala !" no coz Anusiak - jaka panna mloda i towarzystwo taki wieczor;-))))

Gość do ROR.............
ja tez bylam w ciazy jak bralam slub, nie z wpadki ale to tu nie ma znaczenia, kolezanki urzadzily mi wieczor panienski w knajpie, nigdy tak dobrze sie nie bawilam jak wtedy, co to ze w ciazy to znaczy ze nie moze urzadzic wieczoru? temat z tym zwiazany nie jest wiec swoje durne uwagi zostaw dla siebie.

a po co te nerwy?;-))) przeciez napisalam ze mi tam rybka i nikomu nie odbieram prawa do zabawy - przeciwnie im wiecej zabawy tym lepiej;-) "[zgłoś do usunięcia] do ROR............. ja tez bylam w ciazy jak bralam slub, nie z wpadki ale to tu nie ma znaczenia" rzeczywiscie nie ma znaczenia wiec nie rozumiem po co o tym wspomnialas;-) "kolezanki urzadzily mi wieczor panienski w knajpie, nigdy tak dobrze sie nie bawilam jak wtedy, co to ze w ciazy to znaczy ze nie moze urzadzic wieczoru? " no i porzadku;-) tylko nie zmienia faktu ze podtrzymuje swoja wypowiedz "temat z tym zwiazany nie jest wiec swoje durne uwagi zostaw dla siebie." jakos tak z dosiwdczenia widze zeciezarne w momencie slubu zwykle same z tym maja problem - bo ze agresywna jestes to wiadc golym okiem;-) i nie prosilam o twoja ocene moich uwag - stad wzmianka i ocena nt twojej agresywnosci;-)

Gość zróbcie ściepę
na bilet do spa a nie jakieś pierdoły

Hmm... No właśnie z funduszami bardzo krucho jest. I żadna z (potencjalnie) zaproszonych kumpelek nie ma warunkó do urządzenia tego w domu. Pomyślałam, żeby wyjść na miasto, wziąć kamerę i wymyślać dla młodej jakieś zadania. Co o tym myślicie?

Gość MalinaJagoda
Czy czasem jednak, robiąc coś tak wyjątkowego, nie warto wydać trochę więcej pieniędzy i nawet troszkę nie żałować? Byłam ostatnio na cudownym wieczorze zorganizowanym dla moje przyjaciółki, w Samui Spa w Novotelu. Każda z nas była traktowana bardzo troskliwie, mogłyśmy spędzić czas w naprawdę relaksującej atmosferze. Wiecie, muzyka, świeczki i masaże, mmm... jeszcze teraz się rozmarzam. Do tego każda z nas zrobiła sobie pazurki, mogłyśmy posiedzieć w saunie, poplotkować i po prostu cieszyć się swoim towarzystwem ;) Polecam!

Gość Malinka934
Czy czasem jednak, robiąc coś tak wyjątkowego, nie warto wydać trochę więcej pieniędzy i nawet troszkę nie żałować? Byłam ostatnio na cudownym wieczorze zorganizowanym dla moje przyjaciółki, w Samui Spa w Novotelu. Każda z nas była traktowana bardzo troskliwie, mogłyśmy spędzić czas w naprawdę relaksującej atmosferze. Wiecie, muzyka, świeczki i masaże, mmm... jeszcze teraz się rozmarzam. Do tego każda z nas zrobiła sobie pazurki, mogłyśmy posiedzieć w saunie, poplotkować i po prostu cieszyć się swoim towarzystwem ;) Polecam!

Gość gość
Ja miałam wieczór zorganizowany przez hotel Gorzelanny w Sudetach, spa, masaże, sauna... było super:))

Gość Martynka12
Byłam jakiś czas temu na wieczorze Panieńskim w Samui Spa w Warszawie. I muszę powiedziec, że to było strasznie miłe doświadczenie. Po pierwsze romantyczny klimat, płatki róż, szemrząca woda w akwarium ;) Skorzystałam pierwszy raz w życiu z Fish Spa, strasznie fajna sprawa. Do tego przemiły relaks w saunie, masaże i dodatkowy zabieg na twarz dla Panny Młodej. Bawiłyśmy się super, popijałyśmy szampana i plotkowałyśmy ;) Miejsce i atmosfera pierwszorzędna ;) polecam!