Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyz na droge

tragiczna cera marnuje mi życie

Polecane posty

Gość krzyz na droge

co robić ?

Gość podkoszesdfcgsder
DOBRA kosmetyczka. mnie uratowały kwasy migdałowe + mikrodermobrazja - siana trochę poszło, ale efekt olśniewający. Musi dobrać coś do ciebie. Jeszcze są tabsy hormonalne, które w czasię liceum trochę mi pomogły.

Gość Panna LL
Kwas migdałowy - poczytaj na wizażu

Gość krzyz na droge
cera naczynkowa z pryszczami :(

Gość krzyz na droge
up

Gość pomorzanka..
no to Cie skutecznie pociesze :) 100% gwarancji,że Twoje problemy skórne miną jak ręką odjął :) tylko,że musisz systematycznie 3 razy dziennie smarowac przez miesiąc -duzo sie zdaje ale szybko zleci,poza tym lepiej poswiecic miesiac niz lata na uzeranie sie z tym swinstwem; testowane na wielu osobach,w tym na mnie ;) polecam z serca,te kwasy gwarancji nie daja a sa drogie. masc pomocna na wszystko doslownie :) http://archiwumallegro.pl/piyan_ping_masc_chinska_999_skora_polecam-470210251.html

Gość pomorzanka..
ps. to zadna reklama :P poczytaj opinie innych :)

Gość beppcia
Spróbuj czegoś co się nazywa retinoidami - przepisuje je tylko dermatolog. Najsilniejszym tego typu lekiem do stosowania zewnętrznego jest w Polsce Atrederm - płyn na skórę w trzech różnych stężeniach (składnik: tretinoina). Wierz mi, że zanim doszłam do tego leku, dermatolog "wypróbował" na mnie wszystkie inne leki, nie działało kompletnie nic. W takich ciężkich przypadkach retinoidy zazwyczaj ratują sytuację. Cieszę się teraz gładką, miękką, jedwabistą skórą, choć na początku miałam typowe nieprzyjemne działania niepożądane - silne zaczerwienienie skóry i łuszczenie (skóra na początku schodzi płatami); ale warto to przetrwać. Udaj się do dermatologa i zasugeruj retinoidy. Pozdrawiam.

Gość kachaaaa88333
ale teraz lato i retinoidy odpadaja. stosuj lepiej kwas migdalowy. a przede wszystkim to wyrzuc drogeryne kosmetyki, bo one nie poprawiaja stanu cery!!!najlepszy kwas migdalowy a jesienia, zima retinol.

Gość pomorzanka..
masc o ktorej napisalam jest tania ale i swietna,ciezko dostepna,zadne gowno drogeryjne mialam okropne przebarwienia i pryszcze,wyprobowalam setki masci,kwasy itp,meczylam sie z tym 10lat! znajoma kupila ja od chinczyka,dala probke i po kilku razach mialam mniej pryszczy,przebarwienia rozjasnily sie,kupilam calo opakowanie i po 2 ms.przebarwienia zniknely ,zas kolezanka miala tradzik rozowaty i po 3 tygodniach stosowania miala boska cere.szczerze zachecam.

Gość yuytuyu
Współczuję Ci;/ poznałem raz taką dziewczynę która miała taką cerę, naczynkowa z krostkami, w dodatku jak się zdenerwowała to cała czerwona była.Miała kompleksów bardzo dużo :(