Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456

dieta norweska

Polecane posty

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456

Hej dziewczyny. stan臋艂am dzi艣 na wadze i si臋 prze偶egna艂am:D 71 kg przy 172 cm. od jutra dieta norweska, codziennie biegam i 膰wicz臋. Chce kto艣 si臋 do mnie przy艂膮czy膰 mo偶e? By艂oby mi znacznie ra藕niej:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
chyba pisze si臋 przy偶egna艂am ale kit;pp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
dla zainteresowanych : Jad艂ospis diety norweskiej: 艣niadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyj膮tkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzie艅 II 艣niadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nis艂odzona lub s艂aba kawa; obiad - 3 jaja i sur贸wka wrzywna bez sos贸w i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzie艅 II 艣niadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mi臋so wo艂owe, pomidor, seler naciowy, og贸rki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzie艅: II 艣niadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z 艂y偶k膮 jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagni臋cin膮, seler naciowy, pomidor, og贸rki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzie艅: II 艣niadanie - sur贸wka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser bia艂y, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzie艅: II 艣niadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, sur贸wka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzie艅: II 艣niadanie - sa艂atka z owoc贸w, herbata lub kawa obiad - wo艂owina, seler naciowy, pomidor, og贸rki kiszone, kawa lub herbata 7 dzie艅: II 艣niadanie - zimne mi臋so z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mi臋so drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
zamierzam wytrzyma膰 dwa tygodnie. do tego zaczynam 6 weidera. koniec ze schabikami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozumiem tyle jajek!!!
Przecie偶 nie mo偶na tyle jajek je艣膰, 4-5 tygodniowo maksymalnie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
no w艂a艣nie grapefruity podobno niweluj膮 nadwy偶k臋 cholesterolu p艂yn膮c膮 z 偶贸艂tek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
no i tak w艂a艣nie mija powolutku pierwszy dzie艅 mojej diety. mia艂am si臋 zwa偶y膰 rano, ale pomy艣la艂am, 偶e przystopuj臋 i nie b臋d臋 si臋 pogr膮偶a膰. lepiej zobaczy膰 wynik po tygodniu:) zd膮偶y艂am jescze przed deszczem i rano odb臋bni艂am bieganie, 6 weidera i pompki:) zamiast grapefruita capn臋艂am po艂ow臋 brzoskwini z puszki gdy偶 jest 3 maja i wszystko pozamykane. zjad艂am za to o 1 jajko mniej ;p mam cich膮 nadziej臋 , 偶e jeszcze kto艣 si臋 zdecyduje do mnie przy艂膮czy膰:) powodzenia 偶ycz臋 wszystkim dietkuj膮cym!:)

Udost臋pnij ten post

I jak Ci idzie?Ja chc臋 zacz膮膰 t膮 diet臋 od poniedzia艂ku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
kurcze nie uda艂o mi sie;( ale zaczynam od jutra jeszcze raz. Zwa偶臋 si臋 jutro i mam nadziej臋, 偶e schudn臋 na tej diecie z 膰wiczeniami do 60kg. To tylko 14 dni. Tym razem si臋 uda. Rummi napisz czasem jak Ci idzie;)

Udost臋pnij ten post

Hej:) Grunt to si臋 nie poddawa膰 i optymistycznie przej艣膰 do kolejnego podej艣cia;)Ja zaczynam jutro:)Zakupi艂am grejpfruty,jaja:)Tylko ja zamiast mi臋sa b臋d臋 wcina膰 ryby,bo to jedyne zwierz臋,kt贸re jadam;)Damy rad臋:)To tylko 14 dni,trzeba sobie znale藕膰 mn贸stwo zaj臋膰,偶eby si臋 zaj膮膰 i nie czu膰 g艂odu;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
Rummi z jakiej wagi startujesz przy jakim wzro艣cie jesli mog臋 wiedzie膰? Ja dzi艣 si臋 zwa偶y艂am i jest 69,5kg;/ Te偶 by艂am dzi艣 na zakupach i jestem juz po sniadanku. Zamiast mi臋sa wo艂owego zjem dwie par贸wki i ju偶. chodzi o to, 偶e mieszkam sama i nie mia艂abym co zrobi膰 z reszt膮. Niepor贸wnywalne warto艣ci od偶ywcze ale ju偶 tam. I tak w por贸wnaniu do tego co jad艂am to niewielka modyfikacja;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 schudlam 11 kg
parowki na diecie????????????? hehehe parowek w ogle nie powinno sie jesc!! to swinstwo ! zamiast parowek kup sobie gotowe musli i zalej 0% mlekiem!!jest tego teraz mnostwo - rozne smaki dodatkowo mozna dodac owoce - jedz taki musli codziennie na sniadanie - na obiad najlepiej rybe lub kawalek chudego miesa z sama surowka lub warzywami bez weglowodanow! na kolacje sok warzywny owoce salatka itp. zero slodyczy zero alkoholu unikaj produktow przetwarzanych- pij wode z aquaslim -waga spadnie ci szybciej niz myslisz ja juz schudlam 11 kg jeszcze zostalo mi tylko 3kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
nie no kupi艂am ju偶 na jutro te par贸wki wiec musz臋 je zje艣膰;p kiedy sko艅cz臋 te diet臋 to zaczn臋 mo偶e je艣膰 tak jak m贸wisz:0 dzi臋ki za rad臋;)

Udost臋pnij ten post

No ja startuje z wy偶szej wagi,niestety:( mam 170 cm wzrostu i...o zgrozzzzoooo 82kg:( Nie zamierzam nic modyfikowa膰 w tej diecie poza zast膮pieniem mi臋sa rybami i tak 14 dni...p贸藕niej 2tygodnie na odchudzaniu na zawo艂anie i....o ile si艂 starczy to zaczn臋 kopenhask膮...ale nie jestem pewna czy na niej wytrwam:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
no na kopenhaskiej to wytrzyma艂am najwi臋cej 6 dni i schud艂am 4 kilo. niestety rzuci艂am si臋 od razu na jedzenie wiec przyby艂o mi w kolejny tydzie艅 5;] moze je艣li na ko艅cu by艣 trzyma艂a si臋 takiej diety jak poda艂 kto艣 wy偶ej to da艂oby rad臋 utrzyma膰 now膮 wag臋. ja postaram si臋 w艂a艣nie tak zrobi膰. wszystko jest mo偶liwe, tak偶e najpierw zrzucimy obie po 10 kilo i b臋dzie dobrze:) Tak jak powiedzia艂a艣 grunt to nastawienie. Kiedy przypominam sobie, kiedy na diecie rano wstaje i mam 艣wiadomo艣膰 tego , 偶e jestem chudsza i nie najad艂am si臋 na wiecz贸r ton czekoladek to chce mi si臋 偶y膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
Dzi艣 drugi dzie艅 wesz艂am na wag臋 jest ju偶 68,8 . Co prawda pewnie sama woda ale i tak si臋 ciesz臋:) Zebra艂am wczoraj si臋 o po艂nocy i poszlam biega膰 i po膰wiczy艂am. Planuj臋 tak robi膰 codziennie gdy偶 nie ma wtedy ludzi;p a bezpiecze艅stwo mam na razie gdzie艣;p Jestem ju偶 po obiadku. Szkoda tylko, 偶e mam ful nauki , bo tak to ci膮gle my艣l臋 o jedzeniu;p

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰:) Ja dopiero dzi艣 zaczynam,bo wczoraj mia艂am jeszcze imprez臋 urodzinow膮 mojego brata i tort by艂...dobra wym贸wka,偶eby diet臋 zacz膮膰 od tzw. "jutra"...no,ale dzi艣 jest jutro i zaczynam;)bieganie...podziwiam:)ja nie wiem czy dam rad臋 przy tej diecie,ale zobaczymy na dniach:)Masz du偶o nauki...studia czy matura?:)Fajnie,偶e nie jestem sama na tej diecie:)I zazdroszcz臋,偶e jeste艣 ju偶 po 2 dniach:)Ale b臋dzie mnie to tylko mobilizowa艂o:)Id臋 ugotowa膰 jaja:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmm12
dolaczam sie:) tez musze schudnac

Udost臋pnij ten post

Ale fajnie:)Im wi臋cej tym lepsza mobilizacja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
Cze艣膰:) fajnie, 偶e jest nas wi臋cej. Dzi艣 trzeci dzie艅 i troch臋 zawali艂am bo nie chcia艂o mi si臋 i艣膰 do sklepu po szpinak wi臋c zjad艂am dwa sucharki zamiast tego. Zwa偶y艂am si臋 dzi艣 rano i jest 68,1:) My艣l臋, 偶e wiele daje mi w艂a艣nie to bieganie i 膰wicznia. Czuje si臋 o wiele lepiej dzi臋ki nim. Wczoraj tez w nocy w sumie biega艂am, ale pe艂no ludzi by艂o i pili co艣 w poniedzia艂ek;p Nie oby艂o si臋 bez g艂upich zaczepek od kiedy biegam itd;p Je艣li chodzi o nauk臋 to studia juz;) w艂a艣nie mam ko艂o i co艣 nie mog臋 si臋 ogarn膮膰;p Rummi jak ju偶 zacz臋艂a艣 to mo偶e by膰 tylko lepiej:) Tak mi si臋 nauka nawarstwi艂a, 偶e w pewnym momencie mia艂am ju偶 rzuci膰 si臋 na jedzenie, by utopi膰 smutki, ale zastanowi艂am si臋 i dosz艂am do wniosku, 偶e to dla mnie wa偶ne. Chc臋 si臋 sobie podoba膰:)

Udost臋pnij ten post

Tak偶e si臋 przy艂膮czam. Jestem na norweskiej od 4 dni, zlecia艂o 3 kg. Spodnie od razu lu藕niejsze :) Rok temu schud艂am osiem kilo g艂od贸wkami, o dziwo bez jojo aczkolwiek to by艂o g艂upie i niezdrowe. Dieta norweska jest idealnym rozwi膮zaniem na bycie zdrowym i szczup艂ym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
Witajcie. Dzi艣 czwarty dzie艅 i jest 67,3 :) CO tam u Was?

Udost臋pnij ten post

Hej:) Ja mia艂am dobry start...ale dopad艂a mnie angina i zapalenie ucha...no i dieta posz艂a w odstawk臋:( Od jutra mam zamiar zrobi膰 drugie podej艣cie,mo偶e tym razem b臋d臋 mia艂a wi臋cej szcz臋艣cia i samozaparcia...oby:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
mi te偶 nie wysz艂o .. juz nie mam si艂 do tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
Wiecie co i pozna艂am tak przystojnego szczup艂ego ch艂opaka, 偶e az mi g艂upio. Wiem , 偶e to brzmi jak wyznania nastolatki, ale po prostu musz臋 si臋 za siebie wzi膮膰, bo on jest taki jak ja opr贸cz tego wzgl臋du, 偶e jestem uzale偶niona od jedzenia;p Chce si臋 ze sob膮 dobrze czu膰.. Wesz艂am dzi艣 na wag臋 i zn贸w 69,5 ... My艣l臋, 偶e t臋 diet臋 zaczn臋 zn贸w od poniedzia艂ku razem z 膰wiczeniami, a teraz do poniedzia艂ku troch臋 si臋 oczyszcz臋 i nic nie zjem, tylko woda:)

Udost臋pnij ten post

Do tej diety trzeba mie膰 niesamowite samozaparcie.Mia艂am zacz膮膰 dzi艣 i zn贸w nie wysz艂o...wiem,偶e od poniedzia艂ku nie zaczn臋,bo od poniedzia艂ku nigdy nic mi nie wychodzi...trzeba zacz膮膰 jutro:)tym samym zbieram w si臋 w sobie i zaczynam od jutra:)14 dni to nie ca艂e 偶ycie,wi臋c warto spr贸bowa膰,zw艂aszcza,偶e s膮 tak fajne efekty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KamilaLopez
Czesc.Dolaczam do was ale zaczynam dopiero od poniedzialku a jutro tylko wode bede pic caly dzien i zero jedzenia. Mam nadzieje ze zadziala na mnie a chce ogolnie schudnac 23 kg bo po ciazy tak sie zaniedbalam ze waze teraz 88kg a chce 65kg. Jestem teraz zdeterminowana zeby w ciagu poltora miesiaca schudnac min.15 kg wiec oby podzialalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b臋d臋 chuda 123456
nie wysz艂o zn贸w!! dzisiaj zjad艂am czekolad臋. chcia艂abym znikn膮c

Udost臋pnij ten post

Ja p贸ki co si臋 trzymam,chocia偶 niemi艂osiernie kusi艂o mnie ptasie mleczko...i jeszcze my艣l,偶e w zamra偶arce s膮 lody...wychodz臋,偶eby nic nie kusi艂o;)

Udost臋pnij ten post