Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę chuda 123456

dieta norweska

Polecane posty

Gość będę chuda 123456
no nic zaczynam od jutr. do trzech razy sztuka;)

Ano...wracając do domu pomyślałam sobie,że muszę przebrnąć przez tą dietę...chociaż 7 dni...tylko i wyłącznie dlatego,że mam dosyć pierwszego dnia tej diety,który to robię chyba 3 raz;] jeden dzień z głowy,zostało 13:)dobrej nocy,silnej woli i wytrwałości;)

Gość będę chuda 123456
no jakby nie patrzeć ten pierwszy dzień nie jest szałowy;p kupiłam wszystkie składniki. gotuje mi się właśnie śniadanie;) dziękuję Ty też się trzymaj rummi:)dziś pierwszy dzień i ważę 68,7. ;] od nowa polska ludowa:D

I kolejny dzień mija...samopoczucie...jajeczno-grejpfrutowe:P Nie jest tak źle jak myślałam.chociaż jakbym miała siedzieć cały czas w domu i robić tą dietę to na 100% nie dałabym rady.Grunt to się czymś zająć i nie myśleć za bardzo o diecie,jedzeniu itp.;)Trzymam kciuki i oby spadek wagi był duży;)

Gość będę chuda 123456
no ja też się jeszcze jakoś trzymam ale mam paskudny humor;]

Gość ana na diecie
Pytanie do laseczek na diecie... czy chudniecie??? bo ja jestesm 6 dzień na diecie i nie schudłam prawie nic. mam 5 kilo do zrzucenia i nic. a rygorystycznie podeszłam do tematu. nic spoza listy. ani soli ani cukru nic. gotowane opiekane. bez oleju. no jakaś masakra. i nic.. nie wiem czy tu znaczeni ma ile sie tego zje? pisza 1 -2 kotlety z kurczaka tyle jem ale surówki daje sobie wiecej. bo nie napisali ile. już trace nadzieje. do końca 8 dni, a waga prawie nie drgnęła.

Hej:) Ja po 6 dniach mam 5kg mniej.Ale dziś trochę modyfikuję to odżywianie,cóż truskawki to moja miłość i nie umiem się oprzeć:) Jak się stosujesz do diety to efekty same przyjdą to pewne;)

Gość optymistka po mimo ze...
Czesc.Chce sie przylaczyc do topicu:) Jestem na diecie od poniedzialku.W niedziele wazylam 60kg,dzis rano 58,5kg przy wzroscie 163cm.Sniadanie jem ok 10rano(nie pracuje),IIsniadanie ok 14,kolacje o 18tej.Wydaje mi sie,ze chudne za wolno... Na kopenhaskiej po 3 dniu (z wagi startowej 60),zlecialo do 56,6.Niestety przerwalam,bo uaktywnil sie brak silnej woli:( i slodycze(moja slabosc).norweska troche modyfikuje...pije kawe z mlekiem(to moj rytual i nie zrezygnuje),dodaje sos sojowy do surowki i jem ogorki malosolne(mam do nich slabosc i sa tylko w sezonie...:( Mam nadzieje,ze to nie koliduje z dzialaniem diety.Bede pisac o wynikach i w chwilach slabosci.Prosze o wsparcie:D Pozdrawiam i powodzenia(szczegolnie dzisiaj,na Dzien mamy na stole moga pojawic sie jakies pyszne ciasteczka:(

Gość ana na diecie
hmmm nie wiem o co chodzi ale obawiam się że na mnie ta dieta nie działa :( waga z 61,8 zeszła na 59,8... 2 kilo po 11 dniach diety. na prawdę ściśle przestrzegana.... zero cukrów, soli i jakiejkolwiek przyprawy. Tylko to co w jadłospisie. I gdzie te 12 kilo co miało spaść???? ja chciałam dojść do 56-57 kilo przy 167cm wzrostu .... no ale na tej diecie nie dojdę. Mimo to nie odpuszczę do niedzieli, będę przestrzegała. ale raczej żeby sobie udowodnić że to nie jest dla mnie problem żeby oprzeć się pokusom ciasteczkowo chlebkowym. i Doprowadzić dietę do końca, bo wiem że na rezultaty nie mam co liczyć. pozdrawiam laseczki na diecie... może wam się uda