Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

Bin Laden nie istniał i nie istenieje. a rząd...

Polecane posty

amerykański wymyślił kolejną ściemę , że go zabili , teraz już straszą , że Al-Kaida się zemści. będzie krwawa rzeźnia itd. MANIPULATORZY PIERRDOLENI 🖐️ na całym świecie tera będą siać panikę. a ja im na to: chooj Wam w doopy zakłamane ścierwa :classic_cool:

od dnia dzisiejszego Bin Laden śmiało może uchodzić za Al kaid owego Chrystusa...

Gość Piczekson Orange
Tak samo jak i Saddama Husajna zlapali !

Gość sdsddsssd
Zlapali go ,zabili go i natychmiast "pochowali w morzu " :D Najciekawszy ten szybki pochowek :O

busz wypisywał do mnie maile żebym zagarł brodatego dziada w jakiś klipach do tych jego niusów. doszło do tego że musiałem go wrzucić na liste spamu :o

Gość dlscmsndcksndkcnsdkc
no wiadomo teraz sa wybory to go zlapali ale nikt nie widzial ciala. robia to celowo zeby wycofac armie z najazdu na rope

binladen żyje,był u mnie wczoraj na komuni brata!!!

no ale może jakieś adresy, linki do artykułów, filmów; tytuły autorzy; też chcęodkryć to wielkie kłamstwo

19:02 [zgłoś do usunięcia] pozdrawiam środkowym palcem jestem autorkom. a wiem , bo oglądałam trochę rzeczy na ten temat. i od tamtej pory nie wierzę w nic co przekazują media masom. oglądałaś , czytałaś ...ale gdzie?!w mas mediach :)wiec o czym w ogole dyskutujesz bo w tej chwili zaprzeczasz sama sobie...

ten temat jest jak gówno na szybie im więcej przecierasz tym mniej widać

Gość sekundant
no to mamy nowy zamach- jak zawsze w Polsce,trzeba Jarka spytac co o tym sadzi,

w internecie :D hah. ale to były wolne media :classic_cool: różne filmiki na temat "new world order" , występy , wypowiedzi ludzi , którzy nie bali się mówić otwarcie na czym to wszystko polega. dziwny trafem paru z nich już nie żyje 🖐️

Gość sdsddsssd
nie mozna brzydko pisac ,bo Master111 pisal ze jak bedziemy brzydko o ameryce nie dostaniemy wizy :classic_cool:

Gość osrana BI z gadem
a itakto ogladacie bo to tez pewnie o to chodzi m.i.n

jeszcze do Malutkiej : a myślisz , że te wszystkie ptasie grypy itd to co było ? zastraszanie społeczeństwa właśnie , to raz , a dwa rozchodziło się o kasę koncernów farmaceutycznych. wszystko rozchodzi się o kasę. system monetarny który doprowadzi świat do koorwa katastrofy. ale ludzie byli na tyle przytomni , że się na to gówno nie szczepili. World Trade Center też nie wierzę , że było zamachem. zastraszyli amerykanów , rząd robi z siebie zbawicieli , za niedługo wszyscy będziemy mieć czipy i będziemy kontrolowani. wszystkie te wojny... misje pokojowe ? śmiech na sali. ropa , kasa , kasa , kasa.

aha i jeszcze wiara w Boga :O ten kto to wymyślił też nie był głupi. jak ktoś słyszy słowo śmierć to co ? ogarnia go strach. ludzie się tego boją , bo od tysięcy lat śmierć jest przedstawiana jako coś strasznego. co ułatwia manipulację. gdyby ludzie nie bali się śmierci , nie bali by się niczego. nie dało by się zastraszać , siać paniki. jak oglądasz tv , wiadomości to co widzisz ? pożary , powodzie , morderstwa , choroby , wojny... dołują ludzi. straszą. nie ma wolności słowa. nie ma koorw wolności umysłu. nie ma niczego jakby to powiedział KONONOWICZ :classic_cool:

Gość osrana BI z gadem
i zatajanie niepowodzen najwyzszych wladz tak by nie zobaczyky swiatla dziennego. wiecie coby bylo jakby te wszystkie klamy ktore nam wciskaja wyszy na powiezchnie ze to jednak klamy? hiroszima to pikus

ale odbiegasz od tematu...kazdy wie , ze jelsi chodzi o ptasia grype , swinska , czy inne wymysły to...glownie chodziło o pieniadze...no ale co ma piernik do wiatraka?! dlaczego amerykański rzad miałby zastraszac swoich rodaków zamachem!? jaka mieliby z tego korzyść?!

PŚP jak założysz jakąś sektę czy coś, to ja w to wchodzę w ciemno :D

Gość osrana BI z gadem
bo pod WTC bylo cos co nie mogl nikt niekompetentny zobaczyc...podobno..no i wymyslili sobie takiego berzowego czlowieczka