pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 2, 2011 amerykański wymyślił kolejną ściemę , że go zabili , teraz już straszą , że Al-Kaida się zemści. będzie krwawa rzeźnia itd. MANIPULATORZY PIERRDOLENI na całym świecie tera będą siać panikę. a ja im na to: chooj Wam w doopy zakłamane ścierwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Maj 2, 2011 od dnia dzisiejszego Bin Laden śmiało może uchodzić za Al kaid owego Chrystusa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 2, 2011 prawda! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 2, 2011 no! nie dajmy się zastraszyć i srajmy im do ryjów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia z podlasia 0 Napisano Maj 2, 2011 no a mógłbyś rozwinąć autorze skąd to wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piczekson Orange Napisano Maj 2, 2011 Tak samo jak i Saddama Husajna zlapali ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 2, 2011 jestem autorkom. a wiem , bo oglądałam trochę rzeczy na ten temat. i od tamtej pory nie wierzę w nic co przekazują media masom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsddsssd Napisano Maj 2, 2011 Zlapali go ,zabili go i natychmiast "pochowali w morzu " :D Najciekawszy ten szybki pochowek :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 2, 2011 busz wypisywał do mnie maile żebym zagarł brodatego dziada w jakiś klipach do tych jego niusów. doszło do tego że musiałem go wrzucić na liste spamu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 2, 2011 warczypies } :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlscmsndcksndkcnsdkc Napisano Maj 2, 2011 no wiadomo teraz sa wybory to go zlapali ale nikt nie widzial ciala. robia to celowo zeby wycofac armie z najazdu na rope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flash 0 Napisano Maj 2, 2011 binladen żyje,był u mnie wczoraj na komuni brata!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia z podlasia 0 Napisano Maj 2, 2011 no ale może jakieś adresy, linki do artykułów, filmów; tytuły autorzy; też chcęodkryć to wielkie kłamstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_w_szpileczkach90 0 Napisano Maj 2, 2011 19:02 [zgłoś do usunięcia] pozdrawiam środkowym palcem jestem autorkom. a wiem , bo oglądałam trochę rzeczy na ten temat. i od tamtej pory nie wierzę w nic co przekazują media masom. oglądałaś , czytałaś ...ale gdzie?!w mas mediach :)wiec o czym w ogole dyskutujesz bo w tej chwili zaprzeczasz sama sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flash 0 Napisano Maj 2, 2011 ten temat jest jak gówno na szybie im więcej przecierasz tym mniej widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 2, 2011 przy okazji-malutka, nadal czekam na Twoją fote :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sekundant Napisano Maj 2, 2011 no to mamy nowy zamach- jak zawsze w Polsce,trzeba Jarka spytac co o tym sadzi, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 2, 2011 w internecie :D hah. ale to były wolne media różne filmiki na temat "new world order" , występy , wypowiedzi ludzi , którzy nie bali się mówić otwarcie na czym to wszystko polega. dziwny trafem paru z nich już nie żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miła jak zawsze 0 Napisano Maj 2, 2011 zgadzam się z tym że czegos takiego jak Bin Laden nie ma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdsddsssd Napisano Maj 2, 2011 nie mozna brzydko pisac ,bo Master111 pisal ze jak bedziemy brzydko o ameryce nie dostaniemy wizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCANDALIEROS 0 Napisano Maj 2, 2011 Hitlera tez odkryli ruscy spalonego w bunkrze ! Nie wierzcie w gusla ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_w_szpileczkach90 0 Napisano Maj 2, 2011 warczypies :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 2, 2011 na początku pisałem o buzi, ale cycki również mile widziane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osrana BI z gadem Napisano Maj 2, 2011 a itakto ogladacie bo to tez pewnie o to chodzi m.i.n Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 2, 2011 jeszcze do Malutkiej : a myślisz , że te wszystkie ptasie grypy itd to co było ? zastraszanie społeczeństwa właśnie , to raz , a dwa rozchodziło się o kasę koncernów farmaceutycznych. wszystko rozchodzi się o kasę. system monetarny który doprowadzi świat do koorwa katastrofy. ale ludzie byli na tyle przytomni , że się na to gówno nie szczepili. World Trade Center też nie wierzę , że było zamachem. zastraszyli amerykanów , rząd robi z siebie zbawicieli , za niedługo wszyscy będziemy mieć czipy i będziemy kontrolowani. wszystkie te wojny... misje pokojowe ? śmiech na sali. ropa , kasa , kasa , kasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 2, 2011 aha i jeszcze wiara w Boga :O ten kto to wymyślił też nie był głupi. jak ktoś słyszy słowo śmierć to co ? ogarnia go strach. ludzie się tego boją , bo od tysięcy lat śmierć jest przedstawiana jako coś strasznego. co ułatwia manipulację. gdyby ludzie nie bali się śmierci , nie bali by się niczego. nie dało by się zastraszać , siać paniki. jak oglądasz tv , wiadomości to co widzisz ? pożary , powodzie , morderstwa , choroby , wojny... dołują ludzi. straszą. nie ma wolności słowa. nie ma koorw wolności umysłu. nie ma niczego jakby to powiedział KONONOWICZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osrana BI z gadem Napisano Maj 2, 2011 i zatajanie niepowodzen najwyzszych wladz tak by nie zobaczyky swiatla dziennego. wiecie coby bylo jakby te wszystkie klamy ktore nam wciskaja wyszy na powiezchnie ze to jednak klamy? hiroszima to pikus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_w_szpileczkach90 0 Napisano Maj 2, 2011 ale odbiegasz od tematu...kazdy wie , ze jelsi chodzi o ptasia grype , swinska , czy inne wymysły to...glownie chodziło o pieniadze...no ale co ma piernik do wiatraka?! dlaczego amerykański rzad miałby zastraszac swoich rodaków zamachem!? jaka mieliby z tego korzyść?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 2, 2011 PŚP jak założysz jakąś sektę czy coś, to ja w to wchodzę w ciemno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osrana BI z gadem Napisano Maj 2, 2011 bo pod WTC bylo cos co nie mogl nikt niekompetentny zobaczyc...podobno..no i wymyslili sobie takiego berzowego czlowieczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach