Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theOONE

ile zrzucić przy wadze 99 kilo?

Polecane posty

najpierw musisz spalić tkankę tłuszczową;) Gdzie pracujesz? zaciągnij się na budowlankę będziesz miał prace i siłownie w jednym;]

Gość theOONE
no ale w razie czego się polecam!

Gość theOONE
mam w pracy mało ruchu, ale budowlanka odpada...

no jak ktoś ma robotę biurową to sobie fizycznej nie wyobraża i rozumiem to doskonale;) Idź na siłownię bo bieganie odpada-szybko się zmęczysz i spocisz, ćwiczenia jako tako tez nie za bardzo takie domowe bo brzuszek za duży, najlepiej będzie zacząc od siłowni

Gość theOONE
a gdybyś była moją trenerką na siłowni, co byś zaproponowała?

Gość theOONE
25. A Ty coś ćwiczysz?

rób wszystko po trochu nigdy na siłowni nie byłam więc na sprzęcie się nie znam:) Może najlepszy by był orbitek?ja tylko na hula hopie kręcę ale jakoś faceta ważącego 100kg obie nie wyobrażam jak upojnie kręci biodrami:)

Gość theOONE
widać u Ciebie wąską talię! to chyba po hoola hopie. Kiedyś próbowałem kręcić, ale hoola mi spada. Myślisz, że to przez brzuch?

wiesz facet i hula hop to raczej ogien i woda;) I nie tali sobie na pewno kręceniem nie wyrobiłam bo zbyt rzadko to robię;) nie chce mi się wole iść przejść 5km niż 30 min kręcic;) Tutaj na kafe i tak mnie podsumowali od grubasów także wiesz:D

Gość theOONE
coś Ty! przecież wyglądasz szczupło! A wracając do mnie, jeździłem trochę na rowerze stacjonarnym, tylko, że mi się rozrastają mięśnie ud!

Gość theOONE
no tak, ale mam 61 cm i z zewnątrz są mięśnie, a od środka (wnętrza) tłuszczyk:)

Gość theOONE
dziewczyna musi mieć kawał d**y! byle nie była całkiem pozbawiona mięśni!

Gość theOONE
pa:)

wg mnie dobrze wygladasz. dla formy i ladnej sylwetki mozesz troche pocwiczyc , ale tez nei powiem Ci jakie cwiczenia bo nigdy nie chodzilam na silownie.

Porownujac wymiary Twoje i mojego faceta, odchudzilabym Cie o 25 kg. Ale pewnie 20 by wystarczylo.

Gość theOONE
te verde - widać jednak to sadełko, prawda?

Na moje oko ksztalt masz nienajgorszy, ale wszystko takie oklaple i malo jedrne. I nie widac proporcji, bo zdjecie pokazuje raczej malo. Z tym, ze ja preferuje facetow szczuplych, wrecz chudych, z odrobina miesni w miejscach strategicznych ;) Co do cwiczen - bieganie i silowe, idziesz na silownie i prosisz o sugestie instruktora. Przysiady sa bardzo dobre. Do tego odpowiednie odzywianie, oczywiscie. I nie gadaj bzdur o rozrastajacych sie miesniach ;) - uda sa grube od tluszczu, i tyle. Gdyby go nie bylo, umiesnione uda bylyby chudziutkie - wiem, bo mam takie w domu.

Gość theOONE
kiedy napnę uda, tłuszcz jest tylko od wnętrza, ale dzięki za sugestie!

To chyba typowa cecha ud, ze z zewnatrz wydaja sie mniej tluste. U kazdego, kto ma tluszcz na udach. Ogolnie miesnie na udach warto rozbudowywac, bo to spory kawal miesnia, ktory pomaga potem mocno w spalaniu tluszczu.

Gość theOONE
te verde - widzę, że znasz się na tych sprawach!

Troszeczke. Glownie teoretycznie, z historii chlopaka, ktory z (chyba) podobnej do Twojej wagi spadl do 70 z kawalkiem.

Gość theOONE
z tym że ja w siłownię nie za bardzo wierzę, bo tam są ćwiczenia raczej statyczne i niewiele można spalić...

Gość theOONE
a chłopak to zrobił z uwagi na Ciebie?

Ty chcesz byc facet, czy galazka wierzbowa? Spalic mozesz na rowerku i biegajac, ale do tego trzeba tez jeszcze miec miesnie. Nie mowie tu o miesniach Pudziana, ale cialo lepiej sie prezentuje twarde i jedrne, niz obwisle, nie? Zrzucil zanim mnie poznal, i dotad trzyma wage, mimo, ze ja jedzac z nim roztylam sie niemilosiernie ;)

Gość theOONE
to jakie masz wymiary?