Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka_bez_ogonka_

szukam spodni..pomóżcie..

Polecane posty

http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.374.4.61.1.&pr=52753 pomóżcie mi... szukam podobnych spodni ... tych już nie ma właśnie miałam je zamówić, ale już są wszystko wyprzedane.. na allegro szukam, ale tam większość jest z lycrą... ja chcę z normalnego jakiegoś eleganckiego materiału.. pomóżcie mi szukać.. pliss... znacie jaką stronę z równie fajnymi spodniami?? :)

Nie wiem, poszukaj w w pralce, albo pod stołem, może je komuś porzyczyłaś?, albo ktoś Ci je schował do szafy, poszukaj, zycze powodzenia ;)

MÓWIE CI POSZUKAJ JE GDZIEŚ W DOMU, PRZECIERZ NIE ZAPADŁY SIĘ POD ZIEMIE, POD SZAFĄ ZA MEBLAMI, MOŻE W SUSZARNI (JAK MASZ) SIĘ SUSZĄ, W PRALCE itp..

Gość jhjas
naprawde ci sie podobaja? dupa musi w nich zle wygladac

podobają mi się bardzo.. jestem bardzo szczupła i dobrze wyglądam w takich spodniach mam już jedne coś w tym stylu, ale troszkę inne.. nawet mój facet który był uprzedzony do tych spodni kazał mi je kupić, bo podobno w nich super wyglądam.. :) i są wygodne.. :> więc szukam tych z bona prixa...

Gość jhjas
jakos tak plasko...

zależy jakie spodnie..jak ktoś ma płaską dupę to niestety takich nie założy.. :> cieszę się, że moja płasko nie wygląda :D już chyba znalazłam podobne :D ne ne ne ne