Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ale mam nadzieje ciągle

Po jakim czasie maksymalnie wrócił Wasz facet?

Polecane posty

napiszcie też czy to Wasza Pierwsza miłosc, czy w ogole milosc, ile macie lat i ile byliscie razem...a i kto kogo rzucił oraz kto wyciągnał dłon

ja czekam już 7 lat i wystaje przy dzwiach i nasłuchuje czay wraca i czy sam czy z nią?

Gość czyjestnaforumktoskto
i po co ta meczarnia? po co czekac na debila? niech nie wraca! ja bylam 3 lata z facetem, byl moim pierwszym, latalam za nim jak glupia, wybaczylam mu pocalunki z inna, brak szacunku do mnie, wszystko mu wybaczalam a teraz zaluje! najsmieszniejsze bylo to ze po rozstaniu jeszcze sie z nim spotykalam przez okolo 3 lata. myslalam ze bedzie chcial wrocic a jemu chodzilo tylko o dupienie. teraz jak sie odezwie to mu powiem zeby spierdalal i nigdy wiecej nie dzwonil, bo tyle nerw ile przy nim stracilam, to w jaki sposob ze mna zerwal to bylo przegiecie. dopiero niedawno zdalam sobie z tego sprawe (mam w sumie nieduzo, ale w tym wieku zaczyna sie myslec bardziej rozsadnie-24 lata) ze zycie jest stanowczo za krotkie zeby marnowac je na ludzi ktorzy i tak nas maja gdzies, trzeba szukac czegos nowego! ja stracilam przez bylego tyle szans i tlumaczylam to miloscia, mowilam ze nigdy nie spotkam juz takiego faceta.. a pozniej zadalam sobie pytanie, jakiego? jaki on byl ze mysle w ten sposob? teraz dopiero wiem ze nie byl dla mnie nikim waznym, ze tylko mi sie wydawalo. teraz on sie z kims spotyka a ja jestem sama, siedze w domu calymi dniami, w dodatku od dzis nie pracuje. ale wiem ze dam rade znajde mam nadzieje fajnego faceta i dobra prace, a na niego mam za przeproszeniem wyjebane. olejcie bylych i nie wracajcie bo to nie ma sensu, ja z nim wracalismy do siebie pare razy i za kazdym bylo tak samo beznadziejnie. zerwanie to zerwanie, konczysz cos i nie powinnas myslec nawet o powrocie bo nic sie nie zmieni moze przez pewnien czas bedzie dobrze ale ze tak powiem chujnia i tak wroci. po co marnowac czas, nerwy, niszczyc zdrowie? nawet mi nie pisz ze ktos jest tego wart..