Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalepytanie

dziewczyny prosze o Wasze zdania

Polecane posty

Gość maaalepytanie

moje cykle trwaja od 26 do 29 dni. Dzis jest 26 dzien cyklu. moja sytuacja wyglada tak: w poprzednim miesiacu mialam plamienie zamiast miesiaczki to znaczy normalnie 5 dni tylko bez skrzepow i bolu, a miesiaczki zawsze mam bolace. po krwawieniu zrobilam test ciazowy i jak to z testami bywa wynik nie zbyt czytelny... ni to pozytywny ni negatywny. Miałam test powtorzyc ale sie wkurzylam i nie zrobilam.(nie raz robilam po 5 testow gdzie kazdy niby mial dwie kreski ale nie mial;/ i uznalam wynik za negatywny). w tym cyklu nie zaobserwowalam sluzu typowo plodnego, raczej od poczatku cyklu jest taki sam. od mniej wiecej tygodnia odczuwam klucie w okolicy obu jajnikow czego wczesniej przed okresem nie odczuwalam. odczuwam tez takie bole w pachwinach jakby mnie ciagnelo. dodam ze o ciaze sie staram. teraz moje pytania: czy ktorejs z Was test pokazał błednie negatywny wynik az po 5 dniach od spodziewanej miesiaczki?? co moga oznaczac takie klucia w jajnikach przed okresem?(nie sa one mocne ani nie trwaja dlugo)

Gość s@s@nk@
mi test wyszedł pozytywny dopiero po 9dniach od terminu miesiączki.

Gość maaalepytanie
ktoś jeszcze cos napisze ?? mowie te testy na prawde mogliby robic lepsze...

Gość załamałam sie i już
czy tak trudno pojsc do lekarza :O??!!??

Gość maaalepytanie
w tym roku byłam juz 2 razy... i dwa razy błedne podejrzenia... temu wole napisać poczytać zdania innych

Gość eeeext
a po co do lekarza ? i tak tak wczesnej ciąży nie potwierdzi zrób test z krwi w laboratorium mogłaś miec cykl bezowulacyjny, a okres może się spóźniac z miliona powodów może to wcale nie ciąża owulacja tez się może przesunąc, przecież na 100 % same nigdy nie wyznaczycie dnia owulacji, a jedynie dni potencjalni e płodne co daje 10 dni w obie strony ja zrobiłam test 18 dni po terminie @ i był pozytywny

Gość maaalepytanie
eeeext cierpliwa jestes :) 18 dni po terminie @ . wlasnie tez mysle zeby wybrac sie do laboratorium o ile nie przyjdzie miesiaczka do srody .

Gość to kup sobie test ClearBlue
pokazuje nie kreskę lub dwie kreski, ale minus albo plus. nie da sie pomylic...