Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczelampisac

zaczelam pisac bloga... co wy na to?

Polecane posty

Gość zaczelampisac
I wiecie - nigdy nie wybaczę tej KLURWIE AGNiESZCE ŚMIESZCE, ze się śmiała wpierdalać w moje życie prywatne jak i następnej POLSKIEJ kurwie ILONIE J. bo to już nie odważę się wpisać TAK NIEMIECKIEGO NAZWISKA i to są dwie sprawy na policji o to co się działo przez nie i wiecie - czemu nie mam pretensji do Niemców koniec końców - bo by mnie do Ilony nie dali tylko ona sobie to wymyśliła . Na pewno tak było. Nie wierzę , że ten Niemiec się w ogóle by mną przejął. Za to Polaczki tak. I dlatego miałam na was się tam wysrać i tyle. Bo to nie warto pierdzieć powiem wam. WYSRAĆ się i tyle. Albo nasikać. I tyle. Ale dobrze niech będzie że miały rację - jeszcze jak dostaną tam stała prace PO POLSKICH STUDIACH z dala od POLSKIEJ GRUPY. A ta jędza z francuskim imieniem też. Gdzie indziej się nie wypowiadam bo nie znają języka narodowego np. holenderskiego. To w ogóle nie ma o czym mówić, ale te 2 kurwiszony z Polski to trzeba uważać. I wiecie taka nienawiść z gwałtu to do burdelu - ja nie mam w sobie nienawiści. Bo to trzeba ograć i tyle :( Przykro mi i wtedy... akurat bym tam była :( I SŁUSZNIE bo w żadne kwiatki nie chciałam jechac wiecie - jeszcze w Niemczech. W holandii najwyżej, ale też tyle ile - dalej musiałabym się zastanowić. I tyle napiszę. A kto te kwiatki mi wymyślił to był chory na łeb. A same kłamstwa. A w ogóle dajcie mi spokój i tyle - tak dużo zarobiłam za granicą. Od września począwszy. To też opiszę na moim blogu. Żeby nikt nie miał złudzeń. I wiecie - 2 latka miałam i na policję nie poszłam, ale 20 to już bym poszła. Naprawdę. A ogólnie KOGO TO OBCHODZI, nie? To niech bloga napisze jak ją zgwłacili i jeszcze napluli na nia bo USA i koniec. A ona wilka z siebie zrobiła. Jedynie, że jej nie zabili i tyle. Głupia idotka :(

Gość zaczelampisac
Nawet jak za paszportami zaczęli tu latać to mieli nie dawać i tyle. TYLKO KASA - to trzeba mówić - jakieś papiery wiecie - ja zawsze jedna schiza. Po kim w sumie? Mnie nic nie pasowało. No jakaś tam historia... nie ma żadnej historii - to tylko kasa i jedno cygaństwo z kasą. Nic poza tym. Jakie to smutne bo mnie żadna historia do tego nie pasowała, ale wiecie co to była dla mnie historia? KASA. I tyle. :( I nic mi sie nie zgadzało. No daty, daty... ale co z tych dat? PO co one są? Dlatego nigdy nie umiałam się wybić z historii - zwłaszcza w średniej. I dlatego miałam mieć matmę a nie psa i tyle :( A tak się zrobiła biologia i choroba umysłowa. Taka prawda :( To sie mówi, że to tylko kasa i tyle. Tyle do nich mam. I wszystko wygląda inaczej. WSZYSTKO. A tak? To jest wtedy jak w USA a tak? Historia - no to mnie traktuj. Kasa. A no to wolę USA i tyle. I tyle :(

Gość zaczelampisac
I wiecie niemiecka historia jest strasznie powalona bo oni właśnie mieli katolicyzm. A kto kolonizował? Protestanci - tyle ile. Ale katolicy siedzieli na tyłku. A rodowody nie rządzuły nigdy? A POWINNY. I tak ale nie rządziły. Rządzili katolicy kościelni. I tyle narządzili. Kiedyś będą rządzić tylko rodowody. Już rządzą bo by były wojny i tyle. A tak nie ma i tyle. No i rządźcie sobie całym światem. Niemcy tak chcieli, ale im nie wyszło. I to nawet byłoby śmieszne, ale tyle ludzi. A wiecie jacy oni są? A tam - były wielkie epidemie też ginęli. No niby tak. A Polska przepadła bo stosa nie mieli. To mieli mieć im powiedzą - też by się rozlecieli, a tak? Jakieś nędzne sekty co to jest - jakoś wyglądają, a oni? Tu pół , tam pół. I jeszcze anglikanów jedynie nie ma. Za chwilę będą i po nich bo widzą właśnie - została im już tylko forsa. Nie tylko im powiem i wielu normalnych ludzi też. Nie z kafe no ale... jeszcze budowanie im zostało. Na przykład. :(

Gość zaczelampisac
Po co Niemcy otwarli granice z Polską? Żeby budować - taka jest prawidłowa odpowiedz. W WARSZAWIE. Żeby odbudować Warszawę. Taka jest prawidłowa odpowiedz i tyle. Innej nie ma :( I tyle. No co jeszcze? Nie wiem. Nie mam humoru. Rano jeszcze jakaś pogoda była, teraz żadnej. Idę se coś nagotować. I tyle. Obiad idę nagotować. A póżniej wpiszę coś do mojego bloga. Ale co to nie wiem. Co mi DUCH ŚWIĘTY podyktuje wiecie... może coś o moim pobycie w Chinach. - Bo pasuje Ci dać chiński paszport mi powiedzą i cię tam wysłać - siedź i dobrze se rób bo widać, ze ci samej ze sobą dobrze. - No tak jest powiem - dobrze wyspać się to podstawa - tak mawiała Elżbieta Pierwsza i jeszcze kazała sobie nosić śniadanie do łózka. Tak daleko aż nie zaszłam im powiem. A oni by nawet na to nie wpadli bo by może trochę więcej rozumu mieli. A wiecie - Elżbieta I - każdy ucieka. No to tylko śniadanie miała do łózka powie, a jakby miała obiad to by trochę lepiej WYGLĄDAŁA. Dosłownie tak powie i niech se to wszystko ZEŻRĄ - całe to rządzenie bo tyle miała racji. Do łózka mieli jej nosić po prostu OBIAD. A resztę to sobie sami odpowiedzcie i tyle. A Niemcy - NIemcy to wiecie co... a nic nie napiszę bo powiedzą, że ich pomawiam. I tyle :(

Gość zaczelampisac
Wiecie mnie po prostu chodziło o to, żeby SAMEJ sobie poszukać stałej pracy. Czemu samej? A co z grupy może być dobrego? Póżniej musisz się godzić na warunki grupy. I by mnie zostawili w spokoju i akurat np. z gazety bym sobie pracy nie znalazła w jakimś mieście. Moze bym kogoś spotkała - przez Net czy coś - już dwie osoby czy 3. No 4. ALE 20 - dajcie spokój. Może być grupa czy do auta czy coś, ale taka duża to tylko do chwilowych prac. CHYBA ŻE coś tam. Ale to jest męczące - co ja mam 20 osób omijać i wiecie ani me ani be. Idźcie mi. Ja się od końca zorganizować i 4 osoby sobie znaleźć, ew. do 3 dołączyć. To rozumiem grupa i że trzeba się liczyć, ale 20 osób to bez przesady, że ktoś przyjmnie taką grupę na stałe? A jaka kontrola nad taką grupą - zastanówcie się. Bo grupa jechała i ja nie zaczaiłam o co chodzi - oni na mnie. No właśnie dlatego - grupa 20 osób to na chwilę i tyle. Ja nie żyłam w komunie. Ja tylko rozumiem bezrobocie. Przykro mi. Ja nie rozumiem że można 20 osób przyjąć do pracy. Może mam to rozumieć? Czasem są takie przyjęcia co fakt to fakt - ale to jest po znajomości wszystko, a nie przyjmujesz 1 osobę i 19 z nią. Kto to tak przyjmuje? Nikt normalny. i tyle. Musi znać wszystkie 20 osób i wtedy OK. Nikt nie może być anonimowy i tyle. A nie było takiej szansy w ogole do tej pory jak dla mnie. Dlatego np. stałam o gazety. Żeby zobaczyć czy coś mają tam w ogóle. Bo gazety kupowałam - po co? No właśnie po to. Kompa nie było i tyle. Ja nie miałam. A w domku nie chciałam Musiałby być po prostu gdzieś - nie było. W pracy - ale ile tam osób było. A poza tym jakieś kody tam były i tyle. Podeszłam tam raz, ale nie umiałam tego włączyć. Może mogłam się zapytać, ale poszłam - zawsze jakoś to miejsce było, że w sumie trzeba było iść i tyle. A teraz czy macie tu coś o zdrowiu? NIc. No to spadajcie bo moim lekarzem też nie jesteście i tyle :(

Gość zaczelampisac
Musiałoby akurat w tych książkach zależeć właścicielom na POLSKIEJ grupie. No to im zależy ŻEBY BYLI. A cały rok to najwyżej z 5 osób by mogli przyjąć. No albo 20 i nikt więcej. To nie mają takiego interesu, a mieszkanie wtedy gdzie? W domkach letniskowych. Kilku miało być cwanych i po prostu sie dogadać OD RAZU i to nie z właścicicielami tylko z załogą na mieszkanie, autem dojeżdżać 4-5 osób, reszta raz w roku i tyle. Kontrakty - to ile osób. I koniec. Co jeszcze? Czarni - no i też problem. Wszędzie problemy i tyle :( Jak zwykle :(

Gość zaczelampisac
Wiecie - ja bym tam kombinowała jakbym była 10 lat młodsza. W moim wieku to sensu nie miało. Przykro mi. No na czym w moim wieku ma mi zależeć. Zeby pchać wózek z węglem W POCIE CZOŁA? No to miałam iść wyżej - wiecie co - zostawało mi sie obrazić i wyjechać. Przecież to było BEZ SENSU. Z sensem jest tam jedynie pchanie wózka NA CZAS. No jak macie 20 lat i końskie zdrowie albo wam zależy na USA. Ja 25 lat tam to bym kombinowała żeby tam zostać, ale ze szkoły na chwilę. Np. zwolnić się na jakiś czas, wrócić i póżniej wrócić. Z PRACY. O to tak. To bym zrobiła źle, a tak? Bez znaczenia w ogóle czy wrócę czy nie bo ich ograłam i tyle. Co ja tam niby miałabym robić bez języka? Kurs językowy - w maju. Teraz się obejdę - może coś kiedyś kupię po prostu jak będę mieć za co. Przez net. Jak w polsce . I tyle. Bo reszta - wiecie 3. w nocy JA KSIĘGARZ NA CZAS. kurde flak - żeby gorzej nie przekląć :( To dobre dla Chińczyka, ale dla mnie nie :(

Gość zaczelampisac
To jest praca dla fanatyków, ale tak się można języka nauczyć choć pasują tam 2 filologie wiecie. I tyle. Ja też nie - ale od biedy i tyle. Trochę niemieckiego 10 lat temu i do USA. Cudów nie ma. Albo inna praca albo coś. BO MI W POLSCE NIC NIE WYSZŁO. Bo nie mogło. Nie miało w ogóle prawa wyjść - jeden bezsens przez głupie małzenstwo i tyle. Ja jak ta Diana im powiem. Jedynie, że tak nie skończyłam. JESZCZE - mi powiedzą. To prawda. I co sądzą o SIR Eltonie Johnie i tyle w sumie. I koniec :(

Gość zaczelampisac
No do Diany mi daleko, ale wypadek samochodowy zawsze mi się może przydarzyć. Dlatego siedzę w domu i sie nie wychylam. Inni za mnie się wychylają. I tyle :( Takie życie, a reszta to pierdoły.

Gość zaczelampisac
:( :( :(

Gość Maryjetta.
...