Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edeqwrer

czy ktoś potrafi zrozumieć Kobiety???

Polecane posty

Gość edeqwrer

Napisałem do byłej jak bardzo wiele dla mnie znaczy...odpisała...dziekuję aż brakuje mi słów...co to znaczy, bo zrozumieć kobietę to sztuka...

Gość edeqwrer
Szkoda bo myślałem że może coś więcej...

Gość celina82
lepiej mi powiedz, co znaczy, jak wysylam facetowi buzi, a on mi odpisuje usmiech? tak trudno odesłac buzi??

Gość edeqwrer
Chce Cię sprowokować:)

Gość celina82
do czego? ;>

Gość edeqwrer
Dla mnie to trudne bo nie chcę być nachalny.

Gość celina82
ej, a wyślij jej buzi :) czy już może coś Ci wyjasnila?? jak dziewczyna wysyla Ci buzi, to odeslij :)

Gość edeqwrer
Do tego aby coś więcej wyszło od Ciebie...a pozatym buźka to za mało...wolałbym zacząć jakąś grę słowną.

ona czeka az zrobisz kolejny krok:P albo...i nie...ja mialam podobnie i tez ładnie z grzecznosci podziekowałam po czym przestałam sie calkowicie odzywac...takze...co kobieta to inne zachowanie;)

Gość edeqwrer
A jaki mógłby być kolejny krok?

Gość celina82
Może ona nie chce nic więcej. widzisz, Ty zakochałeś się w małomównej dziewczynie, a ja facecie, ktory milczy, więc wydaje mi sie, ze to.. koniec. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4818012 - tu mój problemo.

Gość edeqwrer
Facet chce mieć pewność że traktujesz go poważnie i naprawdę zalezy Ci na nim. Skoro tyle czasu był przy Tobie to na 100% zalezy jemu na Tobie tylko czekam może aż udowodnisz że zalezy Ci na nim.

Gość celina82
Czyli jak mam udowodnic? napisalam przeciez 2 smsy w ciagu 2 tygodni, ze zalezy mi, ze tesknie :P I nic, zero odp. Pytam, czy spotkamy sie, aby pogadac? On: nie. Czy ma dzis czas? On: nie. Czy odda mi moje rzeczy? On: nie. :/ Po co to robi? Jak go odfochować? =) A co do Twojej dziewczyny, dokładnie - zaproponuj spacer, kino, i zobacz, co odpowie. Jeśli się zgodzi, tzn, ze wszystko jest okej, a ona po prostu mało pisze, albo nie chce od razu ujawniać swoich uczuc :0

Gość edeqwrer
Hmmm....dziwnie się gość zachowuje, może jest obrażony i czeka na przeprosiny, ciężko go wyczuć. Co do zaproszenia Kobiety to kilka razy to robiłem i była bardzo chętna tylko zawsze coś jej wypadało. Pozatym ma małego synka.

Gość celina82
więc zapraszaj do skutku :) albo zaproponuj, ze cos Jej, i moze Jej synkowi, ugotujesz... moze jakis wypad do parku itp :) ja coś czuję, ze uraziłam jego dumę, że poczuł sie odepchnięty, niechciany przeze mnie, bo tyle za mna biegał, a ja nic... Więc jak mam mu pokazać, że mi zalezy? w końcu sie wnerwie i odejdę, bo ile mozna? jak udobruchac zranioną męska dumę?