Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pqpphotosh

Ukradli mi zdjecia ! Moge to zglosic na policje?

Polecane posty

Gość pqpphotosh

czy oleja sprawe? Mialam fotki na jednym z portali randkowych, kolezanka napisala mi,ze widziala mnie na jednym z serwisow onetu ! Dwa zdjecia skradzione ,kurw...! Napisalam maila do sympatii i Onetu,zadnej odpowiedzi. Gdzie to zglosic?

Gość tu jest życie
i to uczuciowe. Durna doopo. Spierdalaj na jakieś forum prawne. Pomiocie

Gość barrakuda...
natychmiast napisz do nich drugiego maila, ale bez cackania, albo usuwaja twoje zdjecie NATYCHMIASTOWO albo naglasniasz sprawe np. zadzwonisz do gazety i zaproponujesz ciekwy artkul o tym jak onet kradnie cudze dane i publicznie szasta wizerunkiem, zagroz tez ze sprawa moze znalezc sie w sadzie a wtedy masz pewno wygrana z odszkodowaniem.i ze oczywiscie zglaszasz na policje Moze sie przetrasza Ja cos nie pasuje dobrze jest straszc gazeta, ludzie tego boja sie najbardziej.

Gość barrakuda...
hmmm no chyba, ze zakladajac konto na portalu nie zauwazylas, ze byla klauzula , ze daja sobie rawo do rozporzdania twoimi fotkami wtedy to du... Tak czy siak napisz im tego maila!

nie wygrasz, dlatego nalezy 10 razy pomyslec zanim sie wstawi swoje zdjecia gdziekolwiek. gwarantuje, ze tez sie twojego maila nie przestarasza ostatnuio w polsce byla sprawa z seks wideo wrzuconym na lozsc komus do internetu - sprawa miala final w sadzie - oskarzenie byklo o pomowienia. sad oddalil bo pokazana na filmie rzeczywistosc miala miejsce i nie byla konfabulacja