Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niko66si

czy powiedz jemu co czuje?

Polecane posty

Gość niko66si

napisze w skrocie.mam kolege.1spotkanie-jego inicjatywa-pozegnanie-ja przytulam go na pozegnanie,pisze sms ze dziekuje za spotkanie -potem ja w sumie nic nie robię z tym-on pisze na gg co kilka dni regularnie 2spotkanie-jego inicjatywa-on stawia-upiera się.pożegnanie przytulam i pisze sms że dzięki że miło było 3spotkanie-nie wyszło bo źle się czułam 4spotkanie-jego inicjatywa-spacer-pies.pożegnanie- jak zwykle 5spotkanie-jego inicjatywa-herbata-on stawia- znów się upiera .pożegnanie jak zwykle 6 spotkanie-moja inicjatywa- on całuje w policzek na powitanie i pożegnanie. To wszystko w ciągu roku,ost raz widzieliśmy się w listopadzie.zapraszał na sylwestra- ale dzień przed i miałam inne plany, potem na wspólne zakupy ale ostatecznie nie zaproponował.raczej traktuje jak koleżankę, nie pisze na gg i na kom raczej.ale ja jakoś nie mogę przestać o nim myśleć.kochani- czy powiedzieć mu? Czy raczej po prostu włożyć dziób w kubel?

Gość niko66si
wiem! ale pomozcie mi! :) no serio, powiedzcie czy mam dac spopkoj czy dac mu do zrozumienia!?? Jestem otwarta na wszystkie pomysly :)

Gość banndarua
Widzieliscie sie ostatni raz pol roku temu, i nagle chcesz wyskoczyc z wyznaniami milosny? Pomysli, zes szalona :) Rozmawiajcie, spotykajcie sie ze soba, ale niech o uczuciach on pierwszy powie. Faceci lubia byc zdobywani, ale nie koniecznie w ten sposob dadza sie zdobyc. Nie badz latwym lupem, to nie zwierzyna poluje na mysliwego. Jak wyznasz mu teraz uczucia, on sie wykreci, i tyle z tego bedzie :p