Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daję radę jak umiem

wkurza mnie mój szanowny małżonek

Polecane posty

Gość daję radę jak umiem

odzywa się dzisiaj do mnie z łaski na uciechę bo wyskoczyły nieporozumienia z moimi rodzicami, fakt, wiele winy ponosi tutaj moja mama tak myślę ale swoje racje też ma, ale on teraz jest wielce na mnie oburzony, muszę przyznać, że ja się też wkurzyłam i troche boczyłam na niego bo poczułam się urażona, że nie jest bardziej wyrozumiały dla mojej rodziny, która nam bardzo pomaga, ale potem chciałam już normalnie z nim gadać ale on siedział obrażony chociaż twierdził, że nie jest, teraz postanowiłam nie odzywać się jutro do niego choć nie wiem czy mi wyjdzie bo ja tak nie umiem

Gość daję radę jak umiem
z gracją i szykiem obciągam z połykiem :classic_cool:

Gość daję radę jak umiem
pokłóciliśmy się o letnią daczę wypoczynkową , że w ten weekend my chcielismytam jechać

Gość daję radę jak umiem
no więc mój facet powiedział rodzicom, że muszą coś tam zrobić przy aucie i on im to zrobi ale oni wtedy nie chcieli, potem już niby chcieli i teraz nie wiem bo mąż mówi, że nie powiedzieli mu wprost a mama twierdzi, że powiedziała wiele razy (generalnie znając matkę wiem, że może się jej wydawać, że powiedziała bo może powiedziała ale tacie a ten nie przekazał itd.) ale mąż też ma sklerozę więc ostatecznie nie wiem jak było, w każdym razie matka się wkurzyła, że on wszystkim wszystko robi a ona się "prosi" od 2 miesięcy o jedną rzecz

Gość daję radę jak umiem
upup

Gość daję radę jak umiem
up