Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie Rozy

Chcialabym zeby byl zakochany

Polecane posty

Gość Imie Rozy

Moj chlopak starcil ze mna dziewictwo (ja juz mialam innych przed nim). Jakis czas pozniej spytal mnie, co jest miedzy nami. Czy to jest zwiazek. Odpowiedziala, ze nie. Ze lepiej jest tak jak jest teraz. a tak naprawde chcialabym, zeby o mnie walczyl i naprawde mnie chcial. Jak myslicie? Czy tym pytaniem o zwiazek sprawdzal moja reakcje? I gdybym powiedziala tak, chcialby byc ze mna?

Gość odynson
nakrecilas. spytal cie, czy chcesz byc z nim, odpowiedzialas, ze nie - to zrozumial, ze nie chcesz go, tyle, proste. nastepnym razem nie krec tak

Czy Ty jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz? Oczywiście, że chciał być z Tobą. Widać, że nie znasz facetów. Nie wiesz jak nam ciężko przez gardło przechodzą takie słowa. Zraniłaś go. Powinnaś go przeprosić.

ja sie balam, ze uslysze, ze on nie chce. Ze woli tak, jak jest. dlatego tak powiedzialam. jestescie facetami? znacie to z wlasnych doswiadczen?

Gość odynson
z doswiadczenia to wiem tyle, ze jak mowie dziewczynie, ze zakochalem sie w niej i chce z nia byc, to ona mowi, ze nie chce... potem sie dowiaduje, ze jednak chciala, ale nie tak od razu, ze mialem pobiegac za nia. ej, dziewczyny, co z wami?! nie umiecie tak po ludzku do czlowieka? :/

Gdyby on powiedzial, ze sie zakochal i chce ze mna byc moja odpowiedz brzmialaby calkiem inaczej. On zapytal co jest miedzy nami, czy to zwiazek. Czyli zrzucil cala odpowiedzialnosc na mnie. I gdy odpowiedzialam, ze nie, stwierdzil, ze nie jest gotowy do zwiazku. to co aj mam myslec???

Gość odynson
ej no chciał byc mily, nie narzucac sie, uzgodnic, pogadac. chcial, abys mu poweidziala, ze tez myslisz, ze cos jest meidzy wami. kiedys poweidzialem, ze chcę z nią byc dostalem odp, ze narzucasz mi, obraniczasz mnie, nie dajesz mi wyboru :(

Gość odynson
a kto sie nie boi? powiedziec prosto z mostu i tyle, jesli odrzuci cie, to trudno, bedzie inny. ja to sie boje walsnie takich zachowan u dziewczyn, ze mowie co innego nic chca. teraz w ogole mam niemila sytuacje: bo olewalem jedna dziewczyne, ktorej zalezalo na mnie, wiec obrazila sie na mnie, drugi czy trzeci tydzien nie odzywa sie do mnie, i nie wiem jak to naprawic

Gość odynson
*że mówią, co innego niż chcą

Gość odynson
mow, czego chcesz. jak sie okaze, ze on nie chce, to jego sprawa. ale przewaznie jak facet pyta o zwiazek, to chce wybadac teren, czy i ty tego chcesz, bo on CHCE. ale powiedz mi jedno: powiem jej np, ze zalezy mi na niej, ze chce byc z nia, ona mi odpowie, ze nie chce (a na 99% jestem pewien, ze chce), to co mam robic?

Gość odynson
nic nie powiem i tyle :)

Gość wujaszek bak
głupia...pytał sie tak bo bał sie od razu powiedziec ze sie w tobie bujnął...chciał cie wybadac, zeby w razie negatywnej odpowiedzi nie poczuc sie chujowo, dlatego potem powiedział ze nie jest tez gotowy na zwiazek, bo co innego mozna powiedziec w takiej sytuacji kiedy jednej osobie podoba sie druga osoba a ta osoba mowi mu ze "nie sory, ale nic z tego..." to mnie wkurwia z babach najbardziej, nie powiedza naprawde tego co czuja tylko bawia sie w jakies chore gierki...

Gość odynson
sory wiek nie wiek, zapytal po ludzku, odpowiedzialas glupio. to raczej ty tu pokazalas wiek z przedszkola

Gość odynson
nie ciebie dobijam, chce wybic te durne babskie zagrywki. jesli nie bylo to dawno i nadal ci na nim zalezy, umów sie z nim na spotkanie i wyjasnij (w miare po ludzku, nie nakrec tym razem). zreszta czemu zwlekasz?

Nie zwlekam. Widze sie z nim w tym tygodniu. Chyba faktycznie mu wyjasnie. Kurcze, jakie to trudne. Nie umiem mowic o uczuciach, nigdy nie umialam.

Gość niemarady
Niestety, z Toba on sie nie zwiaze. Z kolejna, ktora juz innych miala - i owszem. Ale nie z Toba...

Gość odynson
powiedz dlaczego tak zrobilas, to co piszesz tu. nie deklarujesz mu wielkiej milosci czy nie wiadomo czego. ty chcesz byc z nim, on chce byc toba - i juz. po co tu zagrywki stosowac?! moja to mi powie, ze chce przyjazni, ja sie uniose duma i tyle bedzie.

Chcialabym nie miec nawalone w glowie i tak wlasnie kochac. Ale nie potrafie. Mam swoje schizy i, wierz mi, nie jest mi z tym latwo.

Gość odynson
Noxelia, jak ty taka mądra, bo powiedz, jak przekonac dziewczyne, by prawde poweidziala, a nie foch tylko?!

Nie ma rady - a dlaczego ze mna akurat nie? Daltego,ze mam nawalone we lbie, czy dlatego, ze bylam jego pierwsza?

Gość odynson
Anita, no to powiedz mu to! ze masz te schizy i nie ejst ci latwo, powiedz! bedzie wiedzial o co chodzi. powiedz, ze chcesz byc z nim no ale masz trudny charakter nerwice bulimie czy co tam masz ale POWIEDZ! a tak to mysli, ze go olewasz, masz w du... myslisz, ze moja nie ma nerwicy, ma i to jak cholera, zamyka sie w sobie i tyle z gadania.

Nie mam bulimii, mam nasrane w glowie :D i powiem mu to, obiecuje. Zagryze opory, wstyd, obawy i powiem. A Ty powiedz swojej to, co piszesz tutaj. Ladna jest? :)

Gość wujaszek bak
trzeba z takimi rzeczami isc na pełnej kurwie do drugiej osoby, czyli max wkurzenia cała SYTUACJĄ, tylko wtedy jest szansa powiedziec wszystko, uwolnic sie wreszcie od tego .... w złosci przeciez mozna powiedziec wiecej

Gość odynson
tylko moja to moze mi drzwi zatrzasnac na glowie! baaa, piekna, slicznie pachnie, a jaka figura :) ale te jej humory, jak to mowi - chwiejna jest i nie lubi rozmawiac o uczuciach. bo taka jest i juz, nasrane w glowie kazdy ma, ja to zawsze wkurwi*m sie i ide, jak mi tu scene odstawia. w czasie klotnie w polowie jej slowa drzwi zatrzasnalem i wyszedlem. potem sie nie odzywalem do niej, moze dlatego teraz ona?