Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie Rozy

Chcialabym zeby byl zakochany

Polecane posty

Wujaszku..tylko ja przy nim nie jestem wkurzona. Zreszta, zaskoczyl mnie tym pytaniem. Stad durna moja reakcja. :/

a to jest mozliwe, ze sie obrazila. Bedziecie mieli bujny i obfity w sceny zwiazek, jesli juz kiedys dojdziecie do porozumienia. :) Ja raczej z tych spokojnych, moj tez..

Gość odynson
ty kurcze,a czemu masz obawy? wiesz, ze on cie chce, ty go chcesz - to czego tu sie bac? ja tego nigdy w was nie rozumiem

Gość wujaszek bak
wkurzona masz isc na spotkanie z nim, zeby pozbyc sie tego ciezaru emocjonalnego...albo uzyje tu innego słowa: zdeterminowana!

Ja NIE WIEM czy on mnie chce. Dlatego pytam tu. Jest duzo mlodszy, to mnie powstrzymywalo najbardziej. I tego sie balam.

Zdeterminowana to nie synonim wkurzonej. Akurat teraz jestem zdeterminowana, pojde i powiem mu, co mysle. I niech sie dzieje, co chce.

Gość wujaszek bak
to nie miał byc synonim...zobaczyłem ze troche inaczej interpretujesz to co napisałem uzywajac słowa wkurzona... btw. rzeczywiscie jest miedzy wami 14letnia roznica?

Gość odynson
no jak nie wiesz?!!! "On zapytal co jest miedzy nami, czy to zwiazek." - ja tak pytam, jak chce kulturalnie bez nachalenia i narzucania zapytac dziewczyne, czy juz jestemy razem. co znaczy, ze chce byc z nia. to chyba jasne. no jak mowic do was?! powiem, ze chce byc z toba, to uslysze, ze narzucam albo, ze ona nie chce (a tak na serio chce, tylko nie powie tego, bo foch lepszy), spytam, co jest miedzy nami, to ulysze, ze zrzucam odpowiedzialnosc na nia! idzie oszalec przy was

Dobra, Odynson, teraz wiem. ale nie mialam Cie pod reka, jak zadawal mi to pytanie. Jakos w poprzednich moich zwiazkach bylo to latwiejsze i w ogole inaczej.

Gość odynson
wiesz, masz byc zdeterminowana na to, co poweidziec chcesz, oraz tym razem zrozum jego odpoweidz dobrze. a jak cos cie wkurwi, to spytaj o co chodzi, co ma na mysli, po prostu. moja dziewczyna jest mlodsza ode mnie o 4 lata :) i ma tak piekne oczy (no nie tylko oczy, wszystko!)

"zrozum jego odpowiedz"..a rzecz odbywa sie w narzeczu, ktorego jeszcze dobrze sie nie nauczylam.. :/ :D Ale zrobie wszystko, by zrozumiec i zeby bylo ok. Dzieki za wsparcie, fajny facet z Ciebie (pokaz to zdanie tej swojej milosci) :)

Gość odynson
e tam narzecze, pocaluj go i tyle :) dzieki, przekażę to jej :P teraz ide spac, trzymam kciuki za CIebie :) kolorowych :)