Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca81

pigulki antykoncepcyjne a dieta Dr Ewy Dabrowskiej

Polecane posty

Gość Pytajaca81

czesc, duzo czytalam o diecie warzywno-owocowej dr Ewy Dabrowskiej. Planuje przekonac sie na wlasnej skorze czy ta dieta dziala. Moje pytania to: czy musze rezygnowac z tabletek antykoncepcyjnych w trakcie tej 6-tygodniowej diety? czy dieta ma wplyw na dzialanie tabletek? czy dieta zakonczy sie dobrymi rezultatami (zdrowotnymi) jezeli bede brac tablteki w trakcie kuracji? Prosze o odpowiedzi dziekuje

Gość bez sensu jest przeprowadzac
tego typu diete i jednocześnie truć się tabletkami, które wszystko rozregulowują. Bez sensu uważam jest tez przerwa w tabletkach, dieta i powrót do nich

Gość drEwa
ja byłam 3 razy na tej diecie, także podczas brania tabletek Cilest. Zauważyłam poprawę zdrowia mimo to, jednak na pewno więcej bym osiągnęła jakbym nie brała tabletek. Zresztą, postanowiłam przestać się nimi truć (3,5 roku brania wystarczy...) i już nie biorę. Facet teraz niech "pocierpi" i gumę używamy. Jednak zdrowie najważniejsze, a ja chciałabym też dzieci urodzić. Dlatego odstawiłam tabletki na dobre i teraz zamierzam sie oczyścić.

Gość Pytajaca 81
wiem, ze troche bez zensu z tymi tabletkami. rozwazam aby zrobic przerwe moze juz na dobre za kilka miesiecy. chcialabym jednak podreperowacswoje zrowie, schudnac, miec wiecej energii i ogolnie sie lepiej czuc. dzieki za odpowiedzi