Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczona...

Mąż pojechał beze mnie na urlop:(

Polecane posty

Gość matacz ,,,..,,,,
jak na razie to on nie siedzi cały dzien na komputerze tylko jest na wakacjach na ktore ty nie chcialas jechać i to ty cały dzien siedzisz na internecie

Matacz nie siedze, tylko leze w lozku. Jestem na zwolnieniu. Wiesz co, skoro tak zaciekle bronisz go to widocznie tez nie jestes lepszy...

Gość uciec ale dokąd
rozgoryczona, nikt tu nie chce cię pognębić, zrozum to zapytam inaczej - po co z nim jeszcze jesteś? może kuracja wstrząsowa pomoże do tej pory godziłaś sie na wszystko co ci mąż fundował to nie dziw się całej sytuacji robiłaś wszystko co chciał, nawet jesli ty sama miałaś inne zdanie to czemu się teraz oburzasz i przeciwko czemu buntujesz? masz to na co się zgodziłaś

On nie siedzi, bo tam gdzie jest to net jest płatny, a on jest na tyle chytry,ze nie wyda kasy. Gdyby pojechał sponsor czyli ja, to na pewno byloby inaczej.

Gość matacz ,,,..,,,,
no widzisz ? znowu wszyscy zli ! a ty biedna lezaca w łózku cierpiaca ! CHORZY LUDZIE SĄ W SZPITALU !! tak mówi moja mama i ja sie z nią zgadzam ! WSTRETNA EGOISTKO ty lezysz w łózku a maz ma ci usługiwać ! o to ci chodzi ? po co ci on ? czwgo ci brakuje ? sama nie chcialas jechac , potem chciałaś jechac ale gdzies blizej - ty wiesz w ogole co chcesz ? tupnij nużką no tupnij !!

Gość matacz ,,,..,,,,
o w dodatku za sponsorke sie uwarzasz , no to faktycznie maż to chwast , czas go wyrwać :) ale na ciulatej glebie tylko chwasty rosną

Gość matacz ,,,..,,,,
dajesz ten numer telefonu do niego czy nie ? jesli nie to dlaczego ? :)

Matacz pierdol sie. Nie chcialam jechac, bo balam sie dalekiej podrozy. Mamy w poblizu duzo miejsc, gdzie mozna spedzic czas, w promieniu 50 km. Nawet jakby wtedy cos sie stalo, to szybciej trafie do szpitala. Jak na razie to ja mu ciagle uslugiwalam, nawet jak nie moglam sie wysilac. Miał podane pod nos sniadanie obiad i kolacje. To jeszcze zle ?

Gość matacz ,,,..,,,,
co z tym telefonem do niego ? nie wymiguj sie !!! szpitale są wszedzie !! nie tylko w okolicy 50 km od miejsca gdzie mieszkasz !

co mam dac dla wszystkich ?chyba cie powalilo. Podasz wszystkim numer twojej zony ? Myslisz troche? Mało tu psycholi ?

Ale ja nie chcialam jechac dalej, bo zle sie czuje po dluzszej jezdzie samochodem, dalej to do ciebie nie dociera ?

Gość matacz ,,,..,,,,
podalem ci meil na który masz mi go pzresłać jeszcze raz bodo@o2.pl

Gość matacz ,,,..,,,,
ty sie czujesz i tak zle i tak wiec co za roznica 50 km czy 600 km postoje , odpoczynek , znasz pojecia ?

ja cie rozumiem,zabilabym dziada jakby mnie zostawil sama w zagrozonej ciazy,to swiadczy to strasznym egoizmie... ale nie rozumiem tego,ze wiedzac jaki jest wyszlas za niego za maz i jeszcze ta ciaza

rozgoryczona na matacza/karolka nie zwracaj uwagi - facet ma nierówno pod sufitem. Zadbaj o własne nerwy. Odległość i telefon to źli doradcy. Mąż wróci to porozmawiacie.

Gość matacz ,,,..,,,,
ale pzreciez maż to chwast ? to po co chcialas z nim jechać i skoro taki zły , to po co ma byc przy tobie ? chyba lepiej ze go nie ma ? wiec jak to w koncu jest ?

Gość matacz ,,,..,,,,
iftar - - jak juz to tak samo nierówno jak Ty sama :)

matacz,to chyba by musiala jechac w wagonie sypialnym..nie rozumiesz ze ma ciaze zagrozona?wtedy kazdy stres,wibracje w samochodzie itd sa grozne!poza tym pojechalaby do wloch i co?chodzic nie moze,wiec zwiedzac nie beda,na plaze jak-upal,a ty ociezala,pelna wody i z bolacym kregoslupem-super wakacje,tylko udreka i meczarnia,jak czlowiek sie zle czuje,to chce spokoju w domu,to chyba oczywiste

Niech dzwoni, tylko efekt bedzie taki, ze chcialby uzyskac informacje od zlodzieja , ze kradnie. Zaden sie nie przyzna ze kradnie, tak samo jak zdradzajacy nie przyzna sie do zdrady.

Gość matacz ,,,..,,,,
no jakis elefon dostałem , ciekawe do kogo , zaraz ustwie komurke w tryb nagrywania , zablokuje ID telefonu i bede dzwonił ...

tak sczerze mataczowi to zwisa co do niego piszecie, bo on jest jak kaczynski czarne jest biale a biale jest czarne.

Gość laurka 33
autorko - niezle "pogratulowac" meza bez wzgledu na to jak bardzo chcial wyjechac nic go nie tlumaczy, zostawil zone w ciazy byc moze zagrozonej ciazy i pojechal sie relaksowac nie ma co, dziewczyny nie wiem co z wami jest nie tak ze zwiazujecie sie z takimi idiotami brak slow, moj maz wiesz co by zrobil w takiej sytuacji?-od razu odwolal wycieczke i siedzial ze mna w domu pomagajac we wszystkim nie dalby mi palcem kiwnac , na dodatek wiem ze by sie cieszyl ze ejstesmy blisko niewazne ze urlop przepadl kochamy sie najbardziej na swiecie i dla nas wazni jestesmy tylko my , a tobie wspolczuje tata tez pewnie bedzie fajnym bo mezem jak widac jest juz totalnie beznadziejnym , jak przeczytalam to oniemialam, pozdro

Gość matacz ,,,..,,,,
nikt nie odbiera >>>

Gość olej matacza sracza
nie odpisuj mu w ogóle bo to zwykły troll nie wojuj póki co z mezem zostaw to jak jest, skoncentruj sie na dziecku, na rozwody i alimenty przyjdzie jeszcze czas

Gość matacz ,,,..,,,,
wierzycie autorce w kazde słowo , az mi sie wierzyc nie chce zescie tacy ciemni i naiwni ! ktora kobieta była by z takim mezem złym jak go autorka opisuje ? po drugie co zlego w urlopie ! w ktorym miesiacu ciazy ona w koncu jest , bo mi umkneło , ile tych ciaż juz straciła ? i po co jej maz obok jak ma na jego temat takie zdanie !! ja majac taka zone bym sie cieszył ze mam 3 tygonie spokoju