Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata3010

ŚNIEG W MAJU !!!

Polecane posty

chciałabym widziec moją mine, kiedy podeszlam do okna, odslonilam rolete i zobaczylam, że cale podworko jest zasypane śniegiem... :| ja wiedzialam, ze klimat lekko swiruje, ale to jest jakas masakra ;/

Gość TO WINA TUSKA I PO!!!
tak samo jak Smoleńsk, cukier i benzyna!

hahahaha nie wiem czyja to wina, ale cholera miało swiecic slonce, zima juz byla ! xD

Gość mwmw
zachodnia /południowa polska? ja tez mialam mine jak niewypał:P

okolice Wrocka. mwmw a ty? No jakas masakra to jest, wszystkiego sie spodziewalam dzis, ale nie takiej pogody. A sypie coraz bardziej, wszystkie kwiatki i krzaczki juz sa biale ;/ nie odslaniam rolety, obrazilam sie na pogode ! :P

dwa dni temu opalam sie na sloneczku, a tu taki zonk ;/ jak myslicie dlugo sie to utrzyma? skad takie anomalia?

Gość u mnie nie ma
sniagu co wy pieprzycie

Gość igfyuuhguvyuh
a skad autorko dokladnie jestes

juz pisalam, okolice wroclawia, gdzie dokladnie nie powiem bo i po co ;) u mnie nie ma - zazdroszcze w takim razie, u mnie bialo za oknem ;/

Gość Pannienka z lubelskiego okienk
A w Lublinie jest słonecznie, żółte mlecze kwitną na łąkach, promienie słońca oślepiają i jest piękny, letni dzień. Wiwat lubelszczyzna!!! A tak zawsze wrocławskie ma piękny i ciepły klimat, a teraz Lublin górą. No to możecie wy tam we wrocławskim ulepić bałwana na 3 maja.

panienka - o matko, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze ! mam tylko nadzieje, ze jutro niebedzie sladu po tym sniegu. No tak, nasz region to podobno najcieplejsze miejsce w kraju. Chyba jednak nie dzis xD

Gość miasto jak wyzej
snieg? :D to ja juz nie narzekam na niezbyt wysoka temperature w Lublinie :)

miasto jak wyzej - nie narzekaj, nie chcialabys zobaczyc rano iscie listopdowego krajobrazu xD skad takie anomalia? moja mama jest w szoku, 50 lat na tym świecie i nie widziala jeszcze czegos takiego :P

Gość miasto jak wyzej
hihi no nie zwyobrazam sobie obudzic sie dzis i za oknem zobaczyc snieg :p do tej pory okolice Wroclawia byly najcieplejsze - widocznie w przyrodzie musi byc rownowaga :D

mam nadzieje, ze na jednym dniu sie skonczy ! :) pozdrawiam wszystkie miasta, w ktorych swieci dzis slonce ! :D

Gość Komediantka pomarańczówka
A ja pamiętam i to całkiem niedawno. Było to w roku chyba 1998 , jak w połowie kwietnia, a było już słonecznie i ciepło, to wtedy śnieg spadł i padał chyba ze trzy dni. Nawaliło śniegu , piszę prawdę: pół metra. Idąc do szkoły były tylko korytarze. To było z 15 lat temu.

Gość ^-^-^
ja tez wrocla, desz potem deszcz ze sniegiem, ah cudo ;/ Pozdrawiam ludki z dolnego slaska. Lozko jest najlepsze na taka aure :)

Gość miasto jak wyzej
ja tez pamietam, drzewa juz zielone a tu snieg :O agata3010 nie przejmuj sie to pewnie tylko jeden dzien a pozniej bedzie znow pieknie :) pozdrowienia ze slonecznego woj. lubelskiego :)

mam nadzieje, ze jutro bedzie cieplo. A jak bedzie 35 stopni to nie bede marudzic, ze za goraco, obiecuje ! :D 3majcie kciuki za dolny slask, co by nas za mocno nie zasypalo ! :P

Gość współczuję ci Agata
pierwsze dni maja a tu zima do ciebie wróciła

dzieki za wyrazy wspolczucia :P widzisz jak to jest, ja zimy nie cierpie, za to ona mnie chyba uwielbia, skoro wpada w odwiedziny w maju :P

Gość patrol
na śląsku w okolicach katowic zaczyna padać ;D

Gość przestań człowieku
agata cały ten tydz ma byc chłodny tzn slonce bedzie i to juz jutro ale o krótkim rękawku można zapomnieć :P