Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesele 2011

Moja Suknia!

Polecane posty

Gość miśśśśśśśśśśśśśśśśśśka
rowniez uwazam ze sama suknia jest ok, ale wg mnie nie jest ci w niej dobrze, pogrubia Cie baaardzo. Nie wiem w jakim modelu bedzie ci ladniej bo nie znam sie na tym, ale na pewno nie w tym. Szczerze. Pozdrawiam

Gość Suknia śliczna
nie wielka beza jak większość.

Gość szybko-szybko
bardzo ładna

Gość Panna KK
Ludzie bez przesady jak ktoś ma rozmiar większy niż 34 to ma worek po ziemniakach założyć albo w ogóle zrezygnować z sukni ślubnej? :-O Suknia, ładna, prosta a autorka tematu nie będzie teraz 30 km dziennie biegać żeby zmniejszyć biodra o 2 cm i zadowolić paniusie z kafe :-O

Gość że co że jak
moim zdaniem suknie jest ładna!!! W biodrach faktycznie masz troszkę więcej albo ten fason Ci dodaje centymetrów. Ale ogólnie to ok

Gość fioletowy dzbanek
ładna suknia ale niestety nie dla Ciebie Moim zdaniem powinnaś poczukac czegoś odpowiedniejszego do swoich kształtów. Nie ma co ukrywac masz biodra które nie prezentują się dobrze w tym modelu.

Sukienka ladna, ale rzeczywiście wydaje mi się że korzystniej wygladałabyś w sukience : 1) na delikatnych, cienkich ramiączkach, które nadałyby delikatności Twoim ramionom 2) nie zwężoną pod biodrami, bo to niestety to Cię pogrubia, lepsza by była jakaś sukienka, ktora swobodnie opada do ziemi, a nie tam przylega. Ale najważniejsze, że sama podobasz sie w niej sobie. Pozdrawiam:)

Gość Lady Mia
Ja też dołączam do grona osób, które proponują Ci coś lżejszego. Ten model jest raczej dla osóbek o bardzo wąskiej talii, zaokrąglonych biodrach... Masz świetną kobiecą figurę, ale ta sukienka jest raczej dla takich nieapetycznych kościotrupków (bez urazy, chudzielce! ;) )

Gość mańka___
wyglądasz genialnie :):) ja mam figurę gruszki i również marzę o takiej sukni ty moim zdaniem to kwintesencja kobiecości :D można wiedzieć jaki nosisz rozmiar? i ile za nią zapłaciłas?

Gość hip hip pip pip
ja bym się na Twoim miejscu jeszcze zastanowiła, bo to na prawdę nie jest fason dla Ciebie... po prostu nie każdemu we wszystkim ładnie

Gość Joela
Powinnaś zrobić zdjęcie na ciemnym tle ,bo w okolicach bioder wszystko się zlewa ze ścianą i tworzy efekt szerokich bioder .wyglądasz dobrze ,suknia świetnie leży

Gość 36 rozmiar to Ty nie jestes
raczej 38 gdybys nosila 36 rozmiar wygladalabys w tej sukience idealnie a tak coz nie jest tak jak byc powinno biodra sa koszmarne dobrze ci tu radza fason sukni nie jest dla ciebie powinnas kupic cos co ukrywa biodra a nie dodatkowo je eksponuje P.S. gratuluje dobrego gustu

Gość ładna sukienka ale za bardzo u
góry zabudowana, dodaje CI przez ta góre kilogramów, a wdać nie jestes gruba, ale wielu osobom patrząc na zdjecie sie tak wydaje zobacz jaki ona ma róznice od ramienia do góry sukienki http://katrin.com.pl/galeria/sincerity_3606,s,151.html

Gość 36 rozmiar to Ty nie jestes
ładna sukienka ale za bardzo u oj nikt nie powiedzial ze jest gruba poprostu to nie jest fason dla niej i tyle a to ze gora zabudowana za bardzo to juz swoja droga

Gość ładna sukienka ale za bardzo u
pisały tam dziewczyny ze ma schudnac i w ogóle, a tu nie o to chodzi, tylko za długa ta góra jest i dodaje jej sporo kilogramów, biodra jak dla mnie ok

Wyglądasz ślicznie :) Mam tylko wrażenie jakby ta suknia miała trochę za wysoko górę w stosunku do ciała, bardzo zabudowaną, przez co skraca optycznie sylwetkę .. Ale to tylko zdjęcie, a sama wiem jak patrzę nieraz z przerażeniem na własne fotki na których wyglądam 30 kg + .. ;P Włosy zaczesz do góry :) I ciesz się bo to Twój dzień ;)

Gość sdfsfsefsefwefes
za duże miseczki chyba, w biodrach na pewno coś nie tak

Gość sdfsfsefsefwefes
spojrzałam jeszcze raz - to taki fason który po prostu biodra powieksza jestes klepsydra i to widać, bardzo kobieca figura, mnie się podobaja suknie a la kate midleton

przy biodrach troche za duzo materialo odstaje, dlatego tak to na zdjecju wyglada jak bym miala takie grube biodra. A miseczki sa tez troche za duze. Co myslicie lepiej z kwiatkiem czy raczej bez?

Gość Kinio
Masz piękną sukienkę! Wiem,że ta suknia w rzeczywistości prezentuje się swietnie:) Masz piekną szczupłą talię i piekna linię bioder. To bardzo dobry krój dla własnie takiej sylwetki. Góra - może to efekt zdjęcia zrobionego " od dołu",które spowodowało,że wydaje się ona podchodząca na Twój dekolt,ale to można skorygować - albo cięciem materiału(dobra krawcowa nie bedzie miala z tym zadnego problemu) albo mozesz przymierzyc nawet o jeden rozmiar mniejszą sukienkę:) Kwiatka w pasie już nie dopinaj,ponieważ optycznie skróci krój. Gratuluje wyboru:)

Gość rusalka mglista
strasznie z ciebie gruba świnia! ile masz do wesela? wez sie za siebie spaslaku

Gość sukienka ok
ale chyba nie na twoją figurę... Nie gniewaj się, ale to nie to...

Gość masz jeszcze czas
na podmiankę/ Zmień na inny fason, wyglądasz o 10 kg starzej, to nie fason dla Ciebie...

Gość sukienka ładna
ale nie na figurę tej modelki. Ale jeżeli panna Młoda chce podkreślić wszystkie walory [niekoniecznie na plus] to jej sprawa, wiadomo powszechnie, że szerokie biodra u kobiety- to urodzaj na dzieci

Gość pola111
Hej! Też zamówiłam tę suknię, a ponieważ Ty pewnie jesteś po weselu chciałam zapytać czy wygodnie było Ci w niej tańczyć?