Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem.....

co oni robią ze mają takie biale zeby

Polecane posty

Gość nie wiem.....

te wszystkie gwiazdy, oni mają wybielone, licowki czy implanty???? przeciez naturalne zeby nigdy nie sa biale jak kreda

Gość dwa slowa dla ciebie
wiekszosc ma licowki a jak juz maja naturlane to wybielane.

Gość mwmw
licówki

Gość no nie wszyscy
no nie wszyscy maja biale taka zapendowska czy kora maja tyle kasy a żółte kły!!!!!!!!!!!!!! zauważyliście?

Gość nie wiem.....
a ty inez co robisz ze masz takie biale, a moze to photoshop? ;)

czasami nic nie pomoze...ale kawa i fajki tez daja po klach :)

Gość nie wiem.....
ale podobno licowki maja wiele wad, trzeba zeby oszlifowac, jak taka licowka wypadnie to czlowiek wyglada jak wampir :O wiec to nie ejst zbyt madre robic sobie licowki. a co do wybielania to podobno tez szkodliwe :(

Gość no nie wszyscy
swoja droga moja kolezanka ma śliczne białe ząbki zawsze i nie wybiela ani nie ma licówek tak juz poprostu ma dodam ze od czasu do czasu pali papierosy i pije kawe.

Może maja sztuczne, może wybielone, może swoje dużo zależy od kości. Moja mama ma piękne białe,równiusieńkie, niezniszczone ząbki a ja mam nie za ładne;)

A jak myślisz?! Idealna okluzja - tym bardziej w połączeniu z naturalnie śnieżnobiałymi zębami jest prawie jak wygrana w totka jeśli chodzi o brak ingerencji stomatologa. A jeśli chodzi o odcień zębów to wszystko zależy od tego jak dobrze są one zmineralizowane. I jesli ktos ma naturalnie białe zęby - nie mylić z tymi śnieżnobiałymi bo takie to tylko i wyłącznie po wybielaniu! - to wcale nie oznacza,że najzdrowsze. Niestety takie zęby są bardziej podatne na próchnice od tych o odcieniu lekko kremowym.

To prawda, jesli ktos ma naturalnie białe zęby to nie to samo co śnieżnobiałe bo takie to tylko i wyłącznie po wybielaniu. A sposobów wybielania jest wiele, od ingerencji stomatologa, po różne paski wybielające. Różne rzeczy różnie działają i trzeba uważać i poczytać o tym. Moim ostatnim odkryciem jest Liquid Smile... i zastanawiam się nad tą metodą. Czytałam, że wygląda to jak błyszczyk do ust i można tego używać w domu przed snem. I podobno działa dużo szybciej niż inne zabiegi. Stosował ktoś?

nie wiem..... te wszystkie gwiazdy, oni mają wybielone, licowki czy implanty???? przeciez naturalne zeby nigdy nie sa biale jak kreda Robią to wszystko, włącznie z piłowaniem zębów. Mająwybielone i wyrównane, ale zniszczone naturalne szkliwo i zęby są słabsze.

Gość MARLENKAAA2
Ja stosuje biała perłe i efekty sa :)

Gość fbbg vfvrv
a co to jest ta biała perła?

Są na to metody, nikt nie rodzi się ze śnieżnobiałymi zębami i jest to niemożliwe żeby aż takie mieć naturalne. Gwiazdy bardzo czesto poddają się zabiegowi wybielaniu zębów w rozmaitej postaci. Z tych bardziej bezpiecznych, które można samemu wykonać w zaciszu domowym są różne paski wybielające etc. Znalazłam ostatnio też metodę, w której wybielanie nakłada się pędzelkiem w formie błyszczyka. Fajna odmiana, nazywa się Liquid Smile, szukam informacji o tym i póki co spotykam się z pochlebnymi opiniami.

Gość ssdsddfdfdfdf
no juz nie reklamuj tego gowna kretynie