Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złnierz w bundeshweh-rze

MAM PYTANIE ILE CZASU TRZEBA BUĆ ZAMELDOWANYM W DE BY DOSTAĆ SIE DO BUNDESWEHRY?

Polecane posty

POTRZEBUJE RZETELNYCH INFORMACJI NA TEN TEMAT I ZGÓRY DZIĘKUJE

Gość takie pytanko.....
:O

Gość pij nafte
trzeba miec staly pobyt

NO WLAŚNIE WSZĘDZIE PISZE TYLKO ŻE TRZEBA BYĆ ZAMELDOWANYM NIGDZIE NIE PISZE ILE CZASU , SŁYSZAŁEM ŻE 4 LATA . AL E NIE JESTEM PEWIEN . POZATYM NA WSZYSTKICH STRONACH SA W WIEKSZOŚCI TE SAME IDENTYCZNE INFORMACJE KOPIOWANE I WKLEJANE NA RÓZNE STRONY , ZADNYCH KONKRETOW NIC

Gość pij nafte
pisze przeciez jak dostaniesz staly pobyt to mozesz mieszkac nawet rok i dostac sie..ale zeby miec staly pobyt w De musisz mieszkac tam i pracowac..albo uczyc sie minimum 4 lata

CHODZI GŁÓWNIE O ZAMELDOWANIE

Gość przeproś ją
przede wszystkim najpierw musiałbyś się zrzec polskiego obywatelstwa, bo zdaje się, że jako obywatel polski nie masz prawa służyć w obcej armii, niezależnie od tego czy jesteś tam zameldowany czy nie.

Gość AAAAAA NO TAAAAAAAAAAAA
NIE PRAWDA WYSTARCZY ZGODA MSWIA I TO WSZYSTKO NIE TRZEBA TRACIĆ OBYWATELSTWA CHODZ HUJ Z NIM CO TA POLSKA MI DAJE . TO ZE NIGDZIE ROBOTY NIE MA LUDZIE PO STUDIACH ZA 1000 ZL ZAPIERDALAJA , NIGDZIE CIE NIE CHCA BEZ WYKSZTAŁCENIA A NAWET GDZY JE MASZ TO CHCA DOŚWIADCZENIA MAJAC WYKSZTAŁCENIE I TAK SIE JEST W DUPIE , NO CHYBA ZE TATUS LUB MAMUSIA SYNUSIA LUB CORECZKE USTAWIA , KONTAKTY ZNAJOMOŚCI SIE LICZA TYLKO TO JEST W CENIE , WIEC RADA DLA WSZYSTKICH , KOCHAM TA POLSKE ALE NIE RZAD , TRZEBA WYPIERDALAC JAK NAJDALEJ A GDY RZAD PRZEANALIZUJE BLEDY STWORZY ODPOWIEDNIE WARUNKI DLA NAS I NAS SPOWROTEM SCIAGNIE POLSKA PRZESTAŁA BYC DOBRA , OD KAD U WLADZY SA TAKIE CHUJE

Gość pij nafte
wcale nie trzeba zrzekac sie obywatelstwa.nie piszcie glupt

co się rzucasz jak Komorowski przy dyktandzie :o ludzie ci piszą w dobrej wierze a ty tu z hukiem odbytnicy wrzeszczysz :o

Gość powiedz mi za którego rządu
a za którego rządu było inaczej? Wszystkie są takie same, każdy tylko o swoją dupę dba. Myślisz, że jak następne wybory wygra pis to się coś zmieni? Nie - bo im 4 lata zajmie rozliczanie poprzedniego rządu, a nowego nic nie zrobią i wtedy to dopiero będzie dupa, bo nie dość że nic się nie posunie naprzód to już w ogóle nikt nas poważnie nie potraktuje. Wy byście chcieli cudu - w 4 lata wyprowadzić na prostą kraj w którym nikt nic nie próbował zmienić od dziesięcioleci. Prawda jest taka, że z polską mentalnością, która wydaje się być ponad podziałami partyjnymi, potrzeby ze sto lat, żeby nas do cywilizacji doprowadzić :o