Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goska11

Zerwalam

Polecane posty

Gość Goska11

I stalo sie wkoncu pokonalam ten nie pokoj i zerwalam z nim. On mnie prosi o szanse a ja nie potrafie juz z nim byc. Nie chce cierpiec. Co mam robic zeby to przeszlo?im bardziej o nim mysle tym bardziej sie zniechecam do niego on ma 37 lat ja 21. Nie chce tam juz wracac.

Gość I love prince Harry
Zerwałas bo przestał sponsorowac?

Gość Goska11
Nie poniewaz nie pasowalismy do siebie. Ciagle byly klutnie itp

Gość Moja odpowiedź brzmi
Dziewczyno, koles ma 37 lat wiec istnieje duże prawdopodobieństwo ze jest z nim cos nie tak skoro nie ma jeszcze rodziny. Były kłótnie nie wytrzymalas i zostawilas. To jest słuszna decyzja skoro coraz bardziej sie do niego zniechęcasz- trzymaj sie jej i nie daj sobie zrobic wody z mózgu. Jesli te kłótnie były przez niego to nie ma sie co łudzić ze sie zmieni, mial na to dosyc czasu przez całe swoje życie. Całe życie przed Toba! Jeszcze spotkasz kogos z kim bedziesz chciala byc mimo kłótni i wszystkich przeciwności. I tego Ci wlasnie zycze:)

Gość bałamuc małolatek
Szczerze napisawszy to ja (mam 23 lata) i z wiedzą, że ty dawalas sie bałamucić się staremu dziadowi to bym cię kijem nie dotknął, a kłótnie to sie dziwisz ? Stary dziad z innym mysleniem (poważniejszym niż ty), a ty 21 ktora widać że ma siano w glowie i łatwa. On tylko byl z toba aby swobodnie się zabawiać i chwalić się przed kolegami, że poderwal dzieciaka i ją bzyka kiedy chce (37 lat i nie mieć żony to świadczy, że tylko sex w głowie, ale za glupia byłaś aby pod tym katem pomyśleć).

Dlaczego ja tak potępiasz? Rozumiem gdyby spotykała sie z nim dla kasy, ale chyba tak nie bylo bo by sie raczej nie zdecydowała na odcięcie źródła finansowego. Czasami mozna zainteresować sie kims mimo dużych różnic także w wieku, poprostu cie trafia i nie ma ucieczki. Chociaz ja mimo tego ze jestem starsza od autorki nie ryzykowalabym zwiazkiem z mężczyzna tyle starszym, co prawda sa wyjątki ale myslalabym ze cos z nim musi byc nie tak. Nie dotknąłbys jej kijem? A niby dlaczego, jak sie jest w związku to nie mysli sie co i z kim partner robil przed nami, równie dobrze paniennka moglaby Ci powiedziec ze Cie nie chce bo wczesniej byles z blondynka a ona takich nie akceptuje

Gość cvcc
to ze koles 37 letni nie ma rodziny to znaczy ze z nim cos nie tak?:O w dzisiejszych czasach jest duzo ludzi ,ktorzy zyja w luznych zwiazkach,zarabiaja,podrozuja ,sa samotni z wyboru i nie uwazam ze cos z nimi nie tak:O ktos kto tak sadzi raczej nie ma zadnych zyciowych ambicji poza rodzeniem dzieci:O

Nie chodzi mi o dzieci, dla mnie rodzina to kobieta i mężczyzna. A skoro ktos przez tyle lat nie potrafił zbudować zdrowego stałego związku to widocznie ma z tym problem, ale oczywiscie sa wyjątki. Sam/a piszesz o osobach będącym w związku a mi chodzi o samotnych

A wogole jak osoba będąca w luźnym związku moze byc jednocześnie samotna z wyboru? Czy to sie nie wyklucza?:/

Gość bałamuc małolatek
Luźne (czyli facet 37 lat bez żony, albo chociaz narzeczonej) związki nie isteniją, a jeśli ktos tak uważa to żyje w zakłamaniu. Można spełniac swoje ambicje życiowe i być równocześnie w zwiazku (nie wspominając o rodzinie), co do dzieci to uważane jest że najwcześniej to koło 60 lat?! Co do nie dotykania chociaż kijem to nie chodzi o kolor wlosów czy inne cechy zewnętrzne, ale o wiek i inteligencje drugiej osoby. Ja osobiście bym nie zwiazał sie z taką "kobitą" z takiego pokroju.

Poza tym rozmowa toczyla sie miedzy osobami w przedziale wielowym 21-23 lata. A sadze ze dla większości zainteresowanie 37latka 21latka moze wydać sie podejrzane

Gość Goska11
Ale on mial zone i ma corke. Mi nie zalezalo na kasie tylko na milosci

Mial? A skad wiesz ze nie ma? Miłości szukaj wśród rówieśników, bo jesli starszy mężczyzna interesuje sie tak mloda osoba jak Ty to raczej chodzi mu o seks z mlodym ciałem, nie oszukujmy sie ze jest inaczej. A o co sie kłóciliście?

Moja odpowiedź brzmi Mial? A skad wiesz ze nie ma? Miłości szukaj wśród rówieśników, bo jesli starszy mężczyzna interesuje sie tak mloda osoba jak Ty to raczej chodzi mu o seks z mlodym ciałem, nie oszukujmy sie ze jest inaczej. A o co sie kłóciliście? bardzo się mylisz...

Gość cvcc
podalam przyklady typu samotni z wyboru,ludzie w zwiazkach luznych,nie wiemy jaki jest ten 37 letni facet i nie oceniajmy nikogo nie znajac go naprawde,a jesli jest prawdziwa milosc to i roznica wieku jest bez znaczenia....

Gość cvcc
tez uwazam ze bardzo sie mylisz sadzac ze chodzi tylko o sex:O

Gość bałamuc małolatek
ccv napisała: "prawdziwa milosc to i roznica wieku jest bez znaczenia...." co ty gadasz? a relacje 12 latki z 50-latkiem to też można nazwac miłością? To zwykłe zboczenie i tyle. A propo tego, że miał żonę i dziecko to o autorce jeszcze gorzej świadczy bo była jakby kochanką (darmową prostytutką na zawolanie).

Dlaczego bardzo? Czy widzisz ze za każdym razem zaznaczam ze istnieją wyjątki, mam trzech wolnychu znajomych po 35 wszyscy spotykaja sie z takimi kolo 20 jeden chce związku pozostali szukają łatwego bzykania, zdanie na ten temat oparłam na własnych obserwacjach i je wyrażam- nie wciskam innym nachalnie ze sie mylą bo kazdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów

Do cvcc- jesli jest prawdziwą milosc miedzy dwojgem dojrzałych ludzi to roznica wieku nie ma znaczenia i to sa te wyjątki o których ciagle wspominam, ale w przypadku autorki to prawdziwą milosc nie jest skoro z nim nie wytrzymala.

z moich obserwacji również wynika, ze związki prawie 40latków z 20tkami mają na celu wyłacznie seks. jestem sporo od autorki starsza a wiem, ze nie dogadałabym się z facetem koło 40. Więc jak taka 20.moze się dogadać? Ale nikt tego od niej nie wymaga ;)