Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecia12

skurcze

Polecane posty

Gość pecia12

jestem już w 39 tygodniu ciąży z niecierpliwościa oczekuję na poród.....mam pytanie czy jest możliwe abym rano nic nie czuła tzn. żadnych skurczy a wieczorem może zacząć się coś dziać.....

Gość oczywiscie, ja tak mialam
wieczorem ok21-22 polozylam sie spac jak gdyby nigdy nic, nieswiadoma co sie stanie, a o 24.30 obudzily mnie mocne skurcze i saczenie wod. coreczka przyszla na swiat p[rzed poludniem.

Gość pecia12
byłam u lekarza i mówił mi że poród może zacząć się lada moment....to było tydzień temu i nic. Zastanawiam się że może ze mną jest coś nie tak......

Ja też z niecierpliwością oczekuję na skurcze. niby co jakis czas brzuch mi mocno twardnieje, w nocy ten ból mnie budzi. Ale kilka dni temu na wizycie lekarka stwierdziła, że szyjka macicy twarda, wysoko itd. Jak tak dalej pójdzie znowu ciążę przenoszę. Miałam juz jedną cc, więc i teraz są większe szanse na cc, ale to czekanie.... mnie wkurwia...:(

Gość oczywiscie, ja tak mialam
moj lekarz mowil ze spotkamy sie za 2 tygodnie a tydzien po wizycie urodzilam, dzien po pierwszym wyliczonym terminie. bylam w szoku i myslalam ze to jeszcze nie porod ale bole juz byly na tyle silne ze nie umialam spac i po 1,5 godzinie pojechalismy do szpitala. a dzien przed porodem i wieczorem zanim dostalam skurczy nie czulam kompletnie nic, i nic nie zapowiadalo ze urodze na drugi dzie.

Gość pecia12
u mnie podobno szyjka miękka, i przepustowość na dwa palce (tak było tydzień temu) ale zero skurzy.......boję się o dziecko