Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka...shsdh

kto wykona mi logo? zaplace

Polecane posty

Gość anka...shsdh

jest ktos chetny? logo jest w miare proste

Gość prawiczek z warszawy
Niech zgadnę męskie genitalia :O

Gość Pewne jesteś że zapłacisz
Graficy się cenią i nawet za proste logo zechcą powyżej 200zł...

Gość anka...shsdh
na powaznie pytam, logo dla zakladu fryzjerskiego, koncepcje mam, tylko ze nie znam sie na programach graficznych a w paicie to lipnie to wyglada

Gość prawiczek z warszawy
W MS paint to nie zaszalejesz, ale też można :)

Gość anka...shsdh
200?! to chyba pozostane przy tym ktore sama wykonalam :P p.s jak 200 za logo to ile Twoim zdaniem za strone internetowa? 1000? :)

Gość co się tak dziwisz
ja logo robię za 400 zł i to proste za stronę biorę od 1000 w górę.

Gość BASIA.BASIA
a ile chcialas zapłacić? 20 zł?

Gość Ale wy ludzie naiwni jesteście
200 zł to dużo? Czy logo się zużyje, zepsuje? Nie - będzie przez wiele lat przyciągać swoim profesjonalizmem klientów! Niestety ludzie nie rozumieją, że ktoś kiedyś włożył ogromny wysiłek w naukę danego oprogramowania i chce uzyskać za to godziwą zapłatę. A za 1000 zł to i owszem dostaniesz stronę... ale wątpię aby ktoś chciał na niej przebywać dłużej niż 5 sekund :-D 🖐️

Gość BASIA.BASIA
pamiętaj że jeden klient nie robi sobie nowego logo raz na tydzień. To nie jest produkt jak np. chleb że trzeba kupować często. Klient płaci raz i ma na lata, a może na zawsze. Gdyby graficy brali za to 10 zł, to w jaki sposób by zarobili na życie? A i dla Ciebie wydatek 200-300 zł nie powinien być wielki, bo masz to już na zawsze.

Gość anka...shsdh
to nie jest logo dla jakiejsc nowej firmy ubezpieczeniowej czy biura podrozy! tylko dla malego zakladu fryzjerskiego, mi zrobienie tego zajmuje 15 min, a wy sie spinacie i sracie temat zamkniety, pozostane przy swoim projekcie

Basia.Basia niekoniecznie musi tak być, można jeszcze na tym zarobić grubszą kasę...

Gość co się tak dziwisz
hehe 15 min to w paincie chyba to logo robisz :D a do druku wysyłasz w rgb i formacie jpg zapewne :D za grosze nikt poważny ci tego nie zrobi. za logo dal firmy ubezpieczeniowej to kasują po kilkadziesiąt tysięcy 🖐️ w sumie strzyżenie też trwa krótko i powinno kosztować z 4 zł

Gość ob.lobo.
to se zrób sama w paincie, a nie ludzi wkurzaj. Wy wszyscy myslicie, ze to jest 15 minut roboty, ale do tego potrzeba czasu, wyobrazni i umiejetnosci poslugiwania sie programami. Amen.

Gość a ja ci teraz coś napiszę ale
jaka idiotka :D myślała, że jej to zrobimy za piwo, czy co? :D i tak, strony internetowe ZACZYNAJĄ SIĘ od 1000 zł, debilko :D

Gość napiszacoswymysle
Skoro masz już koncepcję, to napisz do mnie na gg 35598872 Co prawda nie jestem grafikiem komputerowym, ale lubię sie bawić w photoshopie i projektowałam już szablon na stronę internetową. Jeśli chcesz to napisz. Tanio.

Gość anka...shsdh
wypchajcie się idioci, myślałam że za jakąś symboliczną sumę, 5 zł, przeleję na konto, trzeba sobie pomagać, ale widzę że tu same żyły, sknery, co zabiorą wszystko drugiemu. A to naprawdę proste logo, mam w głowie projekt, ma to być plaża po lewej stronie, przechodząca płynnie w obrazek lasu, a na końcu po prawej przechodząca w zdjęcie fryzury (tak jakby drzewa zamieniały się we włosy), na tym nazwa zakładu literami sprawiającymi wrażenie trójwymiaru

anka...shsdh wypchajcie się idioci, myślałam że za jakąś symboliczną sumę, 5 zł, przeleję na konto, trzeba sobie pomagać, ale widzę że tu same żyły, sknery, co zabiorą wszystko drugiemu. A to naprawdę proste logo, mam w głowie projekt, ma to być plaża po lewej stronie, przechodząca płynnie w obrazek lasu, a na końcu po prawej przechodząca w zdjęcie fryzury (tak jakby drzewa zamieniały się we włosy), na tym nazwa zakładu literami sprawiającymi wrażenie trójwymiaru to chyba podszyw. nie jestes aż taką debilką? chyba przestane chodzic do fryzjera :o

Gość a ja ci teraz coś napiszę ale
ahahahahahahahahahahaha :D

Gość zrób se kólka
i kwadraty w paincie kretynko , to strzyż ludzi za 1 zł bo po co maja ci płacić za cos co moga w domu zrobic maja nozyczki i maszynki .Na tej samej zasadzie to działa.

Gość anka...shsdh
zrobienie dobrej fryzury zajmuje dużo czasu, a takie logo dla kogoś kto się zna? 5 min? SKNERUSY!

Gość zrób se kólka
ale oni wiedza jak to zrobic a ty nie , zresztą uj z tym tera jusz podszyf pisze i to widac xd

Gość dfgdsgsd
brzydziłabym się, odwal się, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz

Gość No to na co czekasz?
Masz internet? Masz! Czyli wiedza o obsłudze corala i photoshopa całkowicie za free. Skoro to takie proste to się nauczysz raz dwa i sama sobie zrobisz to logo :-D PS: Czy jeśli przyjdę do twojego zakładu to zrobisz mi fryzurę za jakąś symboliczną opłatę, powiedzmy 1 zł? Przecież niemożna być żyłusem i trzeba sobie pomagać :-D :-D :-D 🖐️

Gość szkoda słów na autorkę
Ma zakład fryzjerski, zarabia na nim i szuka jelenia który wykona pracę dzięki której ona będzie miała jeszcze większe obroty... a jak ich nie znalazła, to ma czelność nazywać ludzi sknerami :-D Ten temat trzeba wrzucić na jakieś forum dla grafików. Posrają się ze śmiechu :classic_cool: 🖐️