Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka...shsdh

kto wykona mi logo? zaplace

Polecane posty

Gość anka...shsdh
pisałam już że zrobienie fryzury to skomplikowana i długa sprawa, nie to co parę ruchów w jakimś programie dla grafika komputerowego

Gość ot marna prowokacja
a wy łykacie jak młode pelikany. :)

dobra spier­dalaj ja chciałem pomóc nie chcesz to zamykam i kasuję temat. poza tym fryzjerka kończy tylko szkole fryzjerską czesto bez matury a grafik najczesciej jest po studiach

Gość anka...shsdh
Edyta Górniak tez jest bez matury i co - powiesz że jest gorsza od jakiegoś pracownika McDonalda po studiach? :D

Gość ale extra
O JEJ!!!!!! JEJ CHODZI O ZWYKLE LOGO COS NAMALOWAC A WY Z FIRMAMI WYJEZDZACIE;zaklad fryzjerski to nie firma :)):):)

Gość Wąpię aby to było prowo
W tym społeczeństwie nadal dominuje mentalności PRLowska która nie pojmuje, że umiejętności obsługi specjalistycznych programów wymaga dużej wiedzy na której zdobycie trzeba było dużo czasu, że klikanie w monitor jest także pracą... i najważniejsze - ŻE ZA PRACĘ SIĘ PŁACI.

Gość ja właśnie się posrałam
ze śmiechu, mój chłopak jest grafikiem, niestety z czyms takim spotyka się na co dzień, więc to nie jest do końca śmieszne. Niestety - prowo czy nie - takie jest podejście Polaków: przecież co to dla niego za trudność, machnąć logo/wizytówkę/broszurę, przecież w końcu to jego zawód, ile mu to zajmie, w pracy się zajmuje dużo trudniejszymi rzeczami, to co to dla niego w czasie wolnym? Taka jest smutna prawda...

Gość namalowac to se mozesz
oczy na jajach, namalować logo ja jebie , wrzucę te ofertę na oferię , niech się pośmieją też

Gość ale extra
GRAFIK naczesciej po studiach? GRAFIK I GRAFIK to roznica,to talent nie studia.informatyk i haker kto ma wiecej w dymce?

Gość ale extra
DO NAMALOWAC TO SE MOZESZ -nastepny grafik jak z koziej dupy reizetascha po huj siedzisz na kompie bezrobotny mlocie ?bo huja potrafisz ,ludzi nabijac i pieniadze zdzierac za wyuzdana niby ciezka prace

wal się na ryj tępy podszywaczu , takie prowo to mnie majtają:) namaluj se oczy na cipsku i wystrzyż sobie tam wąsik jak hitler buehehehe

a po chuj ty siedzisz tępa cipo , u ciebie na wsi zapierdala się nawet w święto? dzień bez pracy , jakbyś nie wiedziała .Ty pewnie cyberloksy przyczepiasz krowom w oborze to zajęta jesteś , a i malujesz oczy na jajach wioskowym adoratorom , szacun kobieto pracująca xd

Gość ale extra
ty durna wegetujaca roslinko zapylona w rynsztoku pomiocie wziety ze skakajacego plemnika z jaja na jajo-cyborgu z wysypiska smieci prawda w oczy kole:):):)

Gość funsbook
Proszę o więcej informacji na e-mail - logo na stronę www, na szyld, na akcydensy? Jakaś nazwa firmy? Pozdrawiam.

Gość anka...shsdh
o co ci chodzi?

Gość anka...shsdh
za samą paczkę wafli, ale Ty pokrywasz koszt wysyłki

Gość napiszacoswymysle
Proponowałam Ci tanio zrobić logo, ale nawet nie napisałaś. Widać, nie jesteś zainteresowana, a więc to prowokacja :P

Gość anka...shsdh
no prosze! wchodze na kafe a tu moj temat robi furore :) i co ciekawe za sprawa jakiegos podszywacza ale przynajmniej sie posmialam :) to teraz male sprostowanie o co mi chodzilo gdyby zalezalo mi na zajebiaszczym logo dla big firmy zlecila bym to fachowcom i nie zalowalabym kasy a ja tylko chcialam polaczyc pare gotowych elementow w kupe (w gimpie lub photoshopie) i nie szukalam tu fachowca tylko kogos kto lubi sie tym bawic i w 5-10min zarobil by 20zl niestety was wielkie paniska taka kwota bulwesruje, bo jezeli chcecie zarobic to maja to byc miliony i jeszcze wolicie stracic godzine na wyzywanie sie pozdrawiam i czekam na podszywy, wejde tu jutro i znowu sie posmieje

Gość zdzich po studiach , grafik
Aniu, jeśli chcesz mieć coś dobrego nawet do zapyziałego zakłady fryzjerskiego a tymbardziej logo które bedzie wizytówką Twojej firmy to musisz liczyć sie z kosztami. 200zł za logo to jest śmieszna kwota i tylko grafik który pracuje dodatkowo i chce dorobić taki projekt Ci wykona. Nie chcesz płacić to daj sobie to co sama tam zrobiłaś. Życzę Ci powodzenia z takim logo. Sama na pewno jako fryzjerka nie zrobiłabyś komuś za free balejażu, fryzury czy koloru albo byś to zrobiła na odpieprz się. A jakby Ci ktoś zapłacił to spiełabys poślady i zrobiła to porządnie. narka.

Gość Skrytka143258767
Szczerze- szału nie ma z tym logiem. Ale 49 zł to mało i może komuś akurat podpasi

Gość fela64
Ministerstworeklamy.pl robi naprawdę bardzo dobre loga w świetnych cenach. Oczywiście gimnazjaliści zrobią to taniej ale tutaj mamy do czynienia z profesjonalistami w swoim fachu

Gość Gerard1959
Proszę mi opisać dokładnie czego dane logo ma dotyczyć,nazwę firmy itp.Postaram się je wykonać szybko i dobrze,zapłata za wykonanie nie jest najważniejsza dla mnie,jeśli mój projekt się spodoba to ustalimy rosądna cenę,która musi zadowolić dwie strony.Proszę o szybki kontakt e-mailowy,o nr telefonu itp.Zaraz przystąpię do pracy.Podkreślam,proszę nie przejmować się ceną.

Gość Gerard1959
miło jest czasem odpowiedzieć,a na pewno to pewien rodzaj kultury-bez urazy.

Gość gość
Tacy jak Gerard psują rynek. Ale o.k. Gerard. Skoro zapłata nie jest dla Ciebie istotna... to ja w sumie jestem grafikiem, ale nie chce mi się pracować. Chętnie będę Ci zlecać za darmo moje projekty. Umowa stoi? BTW. temat jest sprzed 3 lat

Gość Gerard1959
Proszę Ciebie-Gerard napracował się tyle w życiu-że Ty chyba tego nie obejmiesz.Doszło kiedys do Ciebie,że można komuś pomóc nawet bezinteresownie.Przeżyj tyle -czego \Ci nie życzę co Gerard,a potem wydawaj "swoje cenne opinie" miej się dobrze i dbaj o swój rynek,który w Polsce i tak jest jego atrapą - co chyba nie zauważyłeś spostrzegawczy Kolego. Mnie kiedy nie miałem co jeść-dosłownie.zanim potem miałem wszystko co chciałem też ludzie bez interesownie pomogli-pamiętam to i nigdy nie zapomnę.Powodzenia i szerszych horyzontów myślowych życzę.

Gość marcopolo666
Wszyscy piszą, a prawie zero odpowiedzi na temat. No to się wyłamię i w końcu napiszę coś przydatnego Autorce :) Jeżeli chodzi o logo firmy, no to powinno być przede wszystkim chwytliwe - czyli nie może być na nim "nawalone", ale musi być coś charakterystycznego, dzięki czemu rzuca się w oczy i przyciąga uwagę. Popatrzcie np. na coś takiego: http://www.revolweb.pl/grafika-logo-centrum-teleinformatycznego Od razu takie logo byłoby rozpoznawalne:)

Gość gość
marcopolo666, dobrze, że napisałeś na temat, autorka na pewno wciąż śledzi temat 🖐️ Swoją droga temat to na 90% szydera jakiegoś zdesperowanego głupotą klientów grafika