wyjdz stad 0 Napisano Maj 3, 2011 hej, czy ktoras z was bylaby tak mila i wypowiedziala sie w temacie, czy w 7 dniu cyklu mozna zajsc w ciaze? czy to jest w ogole mozliwe przy w miare regularnych cyklach? zdarzylo ise wam?:-) z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. Napisano Maj 3, 2011 To zależy od długości cyklu, regularność nie ma tu większego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyjdz stad 0 Napisano Maj 3, 2011 ostatni cykl trwal 29 dni, przedostatni, o zgrozo, ze 40, przed-przedostatni - jakies 3 tygodnie... ok, chyba sie troche wyglupilam z tym stwierdzeniem ze mam regularne :P ale jak widac, oprocz tego jednego razu gdzie trwal niecale 3 tygodnie (nie wiem jka to sie stalo, jak to jest mozliwe w ogole :|), mam w miare dlugie, ok 30 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyjdz stad 0 Napisano Maj 3, 2011 anyone? prosze, to wazne dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. Napisano Maj 3, 2011 Jeśli cykl trwa 30 dni to nie ma takiej możliwości, ale przy trzytygodniowym 7 dzień cyklu to dokładnie szczyt płodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proś Boga o siłę Napisano Maj 3, 2011 jesli facet ma silne plemniki ( żyją do 72 godzin a nawet niektórzy lekarze twierdzą że 5 dni) to masz malutką szansę, ale raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach