Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaa21

Dlaczego mam powodzenie tylko u obcokrajowców?

Polecane posty

Gość juliaaaa21

Żaden Polak nigdy mnie nie podrywał, nigdy nie byłam na randce z Polakiem. Za to kiedy jestem zagranicą to nie mogę opędzić się od facetów, podrywają mnie, adorują :) Włosi, Anglicy, Francuzi itd. Zresztą nie tylko zagranicą, mieszkam w Krakowie, tu jak wiadomo obcokrajowców mnóstwo :) Od razu mówię, nie jestem łatwą panienką, jestem dosyć ładna, mam typowo słowiańską urodę, naturalne blond włosy, jasną skórę i oczy. Jestem szczupła. Dlaczego Polacy nie zwracają na mnie uwagi ? :O

Gość dziaddek
jako Polak nie chcialbym po jakims brudasie Polki

Gość wygladasz na latwa polke
takiej wystarczy powiedziec "you are beautiful" no i sra po nogach ze szczescia.

Gość Mohammed z uk
u are easy polish chick

Gość wygladasz na latwa polke
A Wlosi to wiadomo jada na sex weekend do Polski i rwa wszystko co sie da na takie tanie teksty.

bo Polacy mają lepszy gust :) widzą tyle pięknych kobiet to chcą najpiękniejszych ,a obcokrajowcy zadowolą sie byle czym

Gość tylko nie zima wiosną!!!
bo jesteś Polką, a cudzoziemcy uważają, że najłatwiej przelecieć kobiety tej narodowości. zresztą to prawda.

Gość Ja mam ten sam problem
Tylko, że jak już wspomniałam nie jestem łatwą panienką, nie nabieram się na łatwe teksty, nie chodzę do łóżka z przypadkowymi partnerami. Mialam w życiu tylko jednego partnera (po pół roku spotykania się), który był Anglikiem.

Gość juliaaaa21
to wyżej pod nickiem "Mam ten sam problem" pisałam ja

Nie chodzi o to, czy jesteś łatwa, ale o to, że jesteś Polką. To cudzoziemcom wystarczy. Przez większość puszczalskich Polek mają taką opinię wszystkie kobiety.

Gość kika00
a jesteś blondynką o niebieskich oczach? bo np u arabów blondynka z niebieskimi oczami jest jak skarb ! jest dla nich bostwem,więc może i dla innnych też nim jestes,bo w swoim kraju nie posiadają kobiety o takiej maści.. zreszta polki sa najpiekniejsze,wiec w swoim kraju jestes przecietna,ale za granica dostrzegają piękno polskich dziewczyn,bo w swoim kraju takich ładnych nie maja:) proste:)

Gość kika00
oo to autorka która w jednym topiku,w którym dziewczyna napisała,że jest ładna ale nieinteligentna,napisałą,że ona ma taki sam problem:D hehe:D no to może obcokrajowcy lubią głupiutkie dziewczyny,bo dzieki temu brak prawa g.losu u kobiet w ich kraju nie ulegnie zagrożeniu :D hehe:D zarcik taki oczywiście:D

kika00 weź nie pierdol, bo Polki są przeciętnej urody, tak jak większość Europejek, tylko za granicą gdy już się zdarzy ładna kobieta, to ma zachwycającą urodę, a Polki od razu mają wyrafinowane ryje, bo Polki w ogóle mają ryje, nie twarze tak jak kobiety zagranicą. Najpiękniejszymi kobietami na świecie są Hinduski, Arabki, Cyganki, kobiety z Południowej i Środkowej Ameryki.

Gość chłodna niebieskooka blondynka
Ja też jak wyjeżdżam do Włoch to opędzić się nie mogę od adoratorów. W Polsce traktują mnie jak paskudną dziewuchę. Nikt się za mną nie obejrzy. Tutaj w Polonii to trzeba być czarnuchą jak cyganga to wtedy podziw u mężczyzn. A w Italii moje jasne włosy wzbudzają zachwyt, w autobusach, czy na ulicy dotyklają moich włosów, moich rąk z moja bladą cerą, patrzą w moje niebieskie oczy. Ja czuję się dobrze tylko w Italii - prawie jak sexbomba.

tak pozwalasz się nieznajomym obmacywać?

Gość bo wiedza ze jestescie puste
bladzie z polandu ktore za drinka rozkladaja giry i biora do geby zwlaszcza tym opalonym

Gość dziaddek
Polki wcale nie sa najpiekniejsze nie wiem skad takie opinie

takie opinie pochodzą od Polaków, bo nie mają czym się chwalić, to chwalą się kobietami, które w rzeczywistości są paskudne.

Gość dziaddek
paskudne nie sa ale wystarczy pozwiedzac troche swiata

Gość ale extra
POLKI NAJPIEKNIEJSZE UPS te farbowane blondyny solary z rybimi ustami fuj,zobaczcie naturalne arabki brazylijki turczynki naturalne piekne kobiety

Cyganki i Hinduski sa ładne do 20. roku zycia. Laski ze środkowej i połuniowej ameryki już w wieku kilkunastu lat maja za sobą operacje. Ot cała tajemnica Nie przejmuj się Polakami. Są mało przystojni za to mają wymagania. Znasz dużo par, gdzie Polak związał się z dziewczyną z zagranicy (nie mówię tu o laskach z krajach pozaunijnych, bo najcześciej lecą na paszport)? Ja nie znam. A jak zapytasz czemu to mówią, że "nie szmacą się" i dlatego są z Polkami, a za chwilę, ze Polki są brzydkie :) To już sama nie wiem. Co by nie było. Urodę mam niepolską, bo Polką do końca nie jestem.

Gość andzej z radomia
odezwaly sie sex bomby znad odry mariolki tipsiary haha

Gość andzej z radomia
what?

chłodna niebieskooka blondynka-- chyba masz jakis sen...dotykaja twoich wlosow itd....w Italii jest wiecej blondynek niz brunetek....nie rob sobie jaj dziewczyno...

Gość ale extra
zazdrosne zouzy polskie ,ale to naga prawda

Ja cię proszę ;d Nie mam problemów z Polakami. Więc nie wiem czego mam zazdrościć. Ale jak porównujesz laskę po operacjach z naturalną to sorry, ale coś z Tobą niehalo: >>Copacabana to oczywiście miejsce do plażowania, ale też okazja do lansowania swojej osoby. Zgrabne, opalone dziewczyny w skąpych kostiumach i wysportowani panowie prężący torsy, na głowach wielu wymyślne fryzury mające przyciągnąć wzrok W Brazylii kult ciała jest bardzo silny. W ramach prezentu na 18. urodziny mamusie fundują córkom operacje plastyczne albo zabiegi odsysania tłuszczu. Kariera w świecie mody czy filmu to marzenie wielu młodych ludzi.