Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niushka

Rak trzustki?

Polecane posty

Gość Niushka

Witam. Któregoś dnia mnie złapał ból nadbrzusza promieniujący do pleców, był silny ale po No-Spie od razu przeszedł. Od tamtego czasu miałam mocno cuchnący zgnilizną jasny ołówkowaty stolec i biegunkę. To może być rak trzustki? Mam 22 lata i się boję:/

Gość Niushka
p.s mam mały biust wiec to na pewno nie rak piersi

Gość Niushka
kto się pode mnie podszywa?

Gość vitalianka
rak trzustki to może nie. ale idź to lekarza może to coś z jelitami, ważne żeby tego nie bagatelizować.

Gość woj tek
Wyliżesz sie z raka tylko pij 2x dziennnie wode utlenioną do 10 wiekszych kropel na 100ml wody 1 godz przed śniadaniem i kolacją lub 2 godz po jedzeniu ,poczytaj sobie naprawde działa,nawet robi sie domieśniowo zastrzyki.ŻYCZE ZDROWIA ,Wkllej ten link i poczytaj -Woda utleniona na straży zdrowia - Iwan Nieumywakin - www ... -Woda utleniona na straży zdrowia Iwan Nieumywakin-

witam!!! zapraszam do odwiedzenia strony o tematyce raka trzustki i innych narządów oraz ich objawów.Poświęcając kilka chwil tej stronie dowiemy się wielu ciekawych i przydatnych informacji w ten sposób możemy zadbać o swoje zdrowie, ale też o zdrowie bliskich.Pamiętaj jednak że właściwa wiedza skieruje cię na dobre tory a badania kontrolne pozwolą wcześnie wykryć chorobę na tyle ,że będzie możliwe całkowite jej wyleczenie.Można też zrobić test on-line ,który nie zajmie wiele czasu.Przez krótką chwilę możesz zyskać wiele jeżeli nie wszystko http://tojefura.com

Gość gość
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl