Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simonna.

pytanie do doroslych panow

Polecane posty

Gość simonna.

Jestem z mezczyzna od 7 miesiecy.Przezywamy prawdziwa sielanke. Mozna powiedziec ze zyc bez siebie nie mozmy.Kocham go i wiem ze on mnie kocha. Wczoraj mala wymiana zdan a wlasciwie czepianie sie bezsensowne.Dzisiaj zadzwonilam rozmawial ale nie uslyszalam tego co chcialam.Raczej byl ironiczny i frywolny.Napisalam do niego ze mnie odczulam to jak ignoracje wiec on odpowiedzial ze sie myle i tyle.Milczy juz kilka godzin co jest pierwszy raz.Myslicie ze ma foch czy to cos powazniejszego?

Gość gfvvv3
zorientował sie ze kobiece zalezy tylko na sexie, przerobił cie i tyle

Gość simonna.
Napisalam e tylko dorosli mezczyzni wiec nie wysilaj sie

jeśli jest dorosłym normalnym facetem to mu przejdzie ;) a o że nie odpisuje wcale nie znaczy że ma focha. bo przecież nie zawsze można odpisać.

jesli spodziewasz sie po facecie kobiecej reakcji to Twoj najwiekszy blad

Gość liklik
ty sie wysilasz, ubierasz to w slowa romantycznosc, a dokarmiasz sie tym co kazda wie czego chce ale niedopuszcza tej mysli ze wie:)

Gość simonna.
Levvatan zawsze pisal.Nigdy nie bylo przerwy dluzszej niz godz. a teraz juz 5 godz. ciszy.Daletego troche panikuje.

Gość a po ile wy macie lat
?Bo to może wiele wyjaśnić

Gość simonna.
Wlasnie nie wiem czego moge sie teraz spodziewac bo nigdy nie mielismy takiej sytuacji

Gość simonna.
35 38

Gość likliks
kobiety niedorastają, tak samo jak to ze nie są romantyczne, ale wy tego niewidzicie

Gość simonna.
B777 to czego niby moge sie spodziewac?

Gość likliksp
niewrabiajcie sie w kobiecą gre, przeciesz kobiety maja intuicje to po co ta ... ?:)

telefony czasem się psują... baterie rozładowują a konta blokują.

Gość simonna.
moja intuicja tu zawodzi bo niby jaka ma byc jak wczorej bylo cudownie a dzisiaj nijak?

Gość to jesteś dorosłą
kobietą a zachowujesz się jak nastolatka. Daj spokój,facet musi czasem po sprzeczce pobyć sam, narzucanie się nic nie przyspieszy .

widzisz... przychodzi taki moment w zwiazku/znajomosci z kobieta kiedy to zauroczenie (czyli sms co godzine itp) zaczyna osaczac faceta... wtedy on potrzebuje chwili dla siebie (odcina sie nieco od kobiety, ale nie dlatego ,ze tego chce ,ale dlatego ze tego potrzebuje) .Im mniej bedziesz naciskac tym predzej on "wroci". Tego kobiety nie rozumieja, doszukuja sie czegos czego nie ma, dopisuje teorie - nie kocha, nie chce mnie, znudzil sie mna itp. Wy jestescie bardziej emocjonalne i macie silniejsza potzrebe bliskosci...my nie. My potrzebujemy przestrzeni

Gość simonna.
Lavviatan jestes slodki ale sam chyba w to nie wierzysz;)

A po co po rozmowie telefonicznej wyslałas mu smsa?! nawet jesli ma gorszy dzien to i tak nikła szansa , ze powie...:Ooni w takiej sytuacji uciekaja "do jaskini" przemysla wszystko,zastanowią sie a potem gdy juz wszystko jest ok , wracaja do swych kobiet z usmiechem na twarzy:)

Gość simonna.
B777 wiem nie jestem gowniara i nigdy nie naciskalam.Jego kontakty byly naturalne.Jednak co mowi mi intujicja,to tylko to ze powinnam przeczekac.Nic nie moge zrobic chyba ze chce wyjsc na idiotke.

Poczekaj cierpliwie az sie odezwie...piszesz , ze odzywal sie co godzine...musisz przywyknąć , ze z czasem to zachowanie zacznie sie zmeniac...bo poczuje sie osaczony...facet to facet , na poczatku tak sie zachowuje by udowodnic ze mu zalezy,potem gdy zauwazy , ze jego wybranka cos do niego czuje zaczyna sie mniej starać...zreszta...smsy pisane co 1 h sa irytujace...zaskocze Cię...ja ze swoim w ogole nie piszemy:)ani na dzien dobry ani na dobranoc;) jak jest w pracy czy ja na uczelni to rozmawiamy raz badz dwa razy dziennie po kilka minut przez telefon...to wszystko:)i jest ok...

daj mu spokoj, sam sie odezwie jak juz wie wystarczajaco "wyalienuje " :D

Gość simonna.
Nie naleze do kobiet absorbujacych.Potrzebuje swojej prywatnosci i dlatego nie jest to problemem.Piszemy tak czesto bo jest to naturalne a poza tym widzimy sie co drugi weekend wiec moze dla tego. B777 on tez jest pilotem:)