Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna sytuacja

jak poderwać faceta??

Polecane posty

ten facet jest moim kumplem... Rzadko się widujemy bo ja mam mało czasu, ale jak już skuszę się na jakiś wypad grupowy to on również jest w tej ekipie.... wymienimy zazwyczaj kilka zdań, pogadamy, pośmiejemy się. Czasem odważę się napisać jakiegoś eska do niego ale też nic konkretnego.... Nawet nie wiem czy mam jakieś szanse.... czy warto w ogóle coś próbować? Jeśli nie spróbuje.... nie wiem czy coś tracę... ale jeśli spróbuję... on uzna że sie narzucam... wyśmieje mnie przy wszystkich... to nie mam po co więcej wychodzić z domu;/ może dać se spokój i dalej cicho wzdychać na jego widok :(

Jeśli jesteś atrakcyjna to podrywaj :P

raczej nie uzna że sie narzucasz, facetom rośnie ego jak dziewczyna na nich leci i podrywa :D ale też z wyczuciem, daj mu jasny sygnał i zobacz czy jest zainteresowany :)

jak mam dać mu sygnał?? jak mam dać mu coś do zauważenia??

ale ja nie umiem.... tym bardziej że widujemy się raczej rzadko i w dużej grupie... więc tak ciężko;/

Gość wkurzona złotowłosa
Noo, gorzej, jeśli on też nie umie. I będzie jak u mnie - wzdychałam, wzdychałam, i ciul, po tylu latach już prawie się udało, a on się zakochał od pierwszego wejrzenia w nowej koleżance. No i przejebałam szansę. Więc lepiej zaryzykuj, bo później będziesz żałować.

łatwo powiedzieć.... jak zaryzykuje i z chrzanie to moge sie od razu wyprowadzić;/ a jak subtelnie dać mu do zrozumienia że wzdycham do niego?? ak go zainteresować sobą?

Gość hihihhehehela
a on sie toba choc troche interesuje?

w sumie.... ciężko powiedzieć... kiedyś zaprosił mnie na wesele ale nie wiem czy dlatego że nie miał z kim iść czy też dlatego że mnie lubi....