Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dno totalne

KTO PISZE MGR? help!

Polecane posty

Gość dno totalne

nie mam nic, tylko plan, bibliografię i trochę materiałów, siedzę drugi dzień i nic:( nie umiem, nie wiem, nie mam natchnienia? Nie idzie mi pisanie :( A w lipcu powinnam się obronić :(

Gość tez zalamana...
a co ja mam powiedzieć? pisze prace mgr po niemiecku, mam niecałą połowę, nie mam siły i motywacji dalej....hellllp

Gość rok temu miałam tak samo
:) będzie dobrze:)

Gość ludziska
nie zalamujcie sie, wiekszego beztalencia do pisania pracy i lania wody ode mnie nie ma!! a napisalam jakos i poszlo;)wiem jak to jest, zygac sie chce ale dacie rade!

Gość tez zalamana...
dziękuję za słowa pocieszenia:) przydadzą się szczególnie w tak senny dzień

Gość jack ill
gorzej, jeśli nie potrafi się lać wody mimo wszystko nie ma sensu się stresować no może tylko mały stres dla zmotywowania się do pracy zawsze można później się obronić

Gość juz prawie nie studentka:(
z czego piszecie ja finanse i rach.

Gość e a ja mam pisać lic
i jeszcze nic nie mam. NIC. bronie sie we wrzesniu nie ma bata. tylko powiedzcie mi jak to jest, promotor nic nie bedzie mial przeciwko nie?

Gość jack ill
takie rzeczy jak termin musisz uzgadniać z promotorem

Gość dno totalne
ja na prawdę próbuję, na prawdę się staram, ale nie umiem tego napisać !!!!!!! choć pierwsze rozdziały mam niby proste, takie teoretyczne, to nie wiem jak je napisać! Może mam za mało materiałów? Z książek,które mam nic nie rozumiem, nic nie jest opisane jasno, tylko jakieś dyrdymały, jakim cudem mam pisać na podstawie czegoś, czego nie rozumiem? Jutro idę do biblioteki, z samego rana i chyba nie wyjdę z niej dopóki nie napiszę pierwszego rozdziału. Muszę się zmusić :( We wrześniu wychodzę za mąż, potem chce pojechać w podróż, na prawdę nie chce się wtedy jebać z pracą :( ale nawet właśnie lać wody nie umiem....mam beznadziejny temat, narzucony przez promotorkę :(

Gość jestem w pdobnej
sytuacji, tyle lepszej, że to licencjat. ale ja też nie mam pojecia jak sie do tego zabrac :( bedzie ciężko, pocieszam sie, że zostawie to na wrzesien to dodatkowe 3 miesiące. mimo wszytsko już wiem, że będe ryczeć

Gość pocieszę was że
przynajmniej wiecie co macie pisać, z jakich części składa się praca, pewnie temat pracy miałyście na zajęciach;-] nie ma sensu się licytować ale możecie mnie oświecić nt tych rozdziałów, podobno jest jakiś przegląd literatury, metodologia? Mi to kompletnie nic nie mówi;-) Chyba moja uczelnia olewa nas-przyszłych mgr inż :-D...

łączę się z wami w bólu...nie wiem jak mam opracować badania(temat narzucony przez promo) Ide jutro do biblio, moze mnie jakoś natchnie...

Gość jack ill
a podstawowa zasada brzmi: wybrać temat zgodny z zainteresowaniami! pamiętam jak kiedyś zapytałem promotora: "czy mogę pisać pracę na ten temat?" a Promotor na to: możesz, ale nie u mnie":D

Gość hehe ja też nie wiem
jak to ma wyglądać, o co dokladnie chodzi w tej metodologi. porażka na maksa

Gość pocieszę was że
no ale ja te słowa znam tylko dosłownie z plotek, promotor nie raczył mnie oświecić że coś takiego jest :-D

macie prace badawcze?? Ja Wam powiem co to jest metodologia:) bo akurat mam przed soba mgr kolezanki ;)

Gość tak niestety badawcze
no bo na pedagogice są tylko badawcze

1. cel i przedmiot badań( piszemy co to jest cel wg Pana X i Y a pozniej precyzujemy wlasne cele w pracy) 2.problemy i hipotezy badawcze( tutaj także szalejemy z cytatami co to jest problem badawczy wg np Pilcha i piszemy swoje problemy badawcze) 3. Metody i techniki badawcze

Gość dno totalne
ja nie mam żadnej metodologii ani też nie robię badań :P piszę z prawa, praca czysto teoretyczna, ale najbardziej mnie wkurza,ze piszę na temat, który mnie nie interesuje, nie bardzo nawet go rozumiem, nie mam o nim bladego pojęcia, a po namyśle stweirdzam, że go NIENAWIDZĘ :O

Ja chciałam mieć czysto teoretyczną pracę, ale promo narzuciła mi badawczą. Było juz zapozno ja zmieniac. Teraz się bujam z tymi pseudo badaniami, a promo niepomocna:(

Gość i tak z tego nic nie wiem
:D wiem jedno zrobie tego licencjata (nie wiem jakim cudem) i piorrdole magistra.

Gość to mnie pocieszyliście
jestem w mniej więcej takiej samej sytuacji