Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljs

magnes na lodówke

Polecane posty

Gość ljs

wie ktos w jakim sklepie(zwyklym lub internetowym) mozna kupic takie magnesy -male nazynka , ksiazki itp- bo patrzylam na allegro ale tam nie ma a sa mi potrzebne;/

Gość ljs
chce na nich przyczepic sie do samochodu-chłodni wożącego mieso na znak protestu wegetarianskiego

Gość ljs
juz? posmiales sie?

Gość kdfjkdfjkjdkslf
Na allegro jest 8 stron z tymi magnesami .

Gość ljs
aha no tak a ja szukałam pod haslem MAGNEZ :O

Gość mmichalek
Magnesy na lodówkę można nabyć na stornie producenta naklejek magnetycznych czyli naklejki-magnetyczne.pl Wyprodukują magnesy o dowolnej treści np. warzywa, owoce, zdjęcia, hasełka, rysunki itp. Jest możliwość produkcji magnesów na lodówkę przesyłając własny projekt graficzny np. fotografia dziecka na lodówkę ;) Sam na własna lodówkę instaluje magnesy ze zdjęciami z wakacji, kalendarz magnetyczny, plan lekcji, nawet tablice suchościeralną posiadam. Magnesy na lodówkę w praktyczny sposób gospodarują jej pustą, białą powierzchnię. Na lodówkę można nanieść praktycznie każdy, stworzony we własnej wyobraźni naklejkę na magnesy... ;)

Gość robik33
Ostatnio często zrzucam zdjęcia ze swoje Insta firmie Pixgraf, która robi bardzo ładne nadruki na magnesach, ale nie tylko. Podoba mi się też ich pomysł z zakładkami do książek, coś dla moli ksiażkowych. Na stronie www.pixgraf.pl są też gotowe wzory grafik do wybrania, nie trzeba koniecznie swoich fotek dostarczać.

Gość gość
ljs 2011.05.03 chce na nich przyczepic sie do samochodu-chłodni wożącego mieso na znak protestu wegetarianskiego :D :D :D

Gość Marinta
Myślę, że na http://pixgraf.pl/pr6321-classic-576.html znajdziesz bardzo ładne magnesy. Nie musisz kupować gotowych magnesów, możesz zamówić magnesy z zdjęciami z twojego instagrama lub aparatu. Myślę, że fajny pomysł na magnesy na lodówkę.

Gość gość
podbijam

Gość gość
Ja miałam z firmy magnesy neodymowe. Te zwykłe strasznie słabo trzymają i często odlatywały mi pocztówki. Neodymowe kupiłam od firmy www.euromagnesy.pl.

Gość gość
Pilnie potrzebowałam magnesy na nową lodówkę, aby poprzyczepiać pamiątki związane z dziećmi i zakupiłam je na http://metamorfozy.biz/ po bardzo atrakcyjnej cenie. :)

Gość gość
Najlepsze są magnesy neodymowe. Są na tyle wytrzymałe, że nie odpadają po krótkim czasie, jak te tradycyjne. Oprócz tego są silniejsze, dzięki czemu są w stanie utrzymać cięższe przedmioty. Link do strony, gdzie można je zakupić podaje poniżej: http://24a-z.pl/magnesy-neodymowe-c-108.html