Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o o o o o o o

pierwszy raz od paru lat oglądam Klan

Polecane posty

Gość o o o o o o o

a Trojanowska jeszcze się nie nauczyła grać:D kto ogląda tą chałturę :O

Gość ljs
a jak sie nauczyc grac? klan jest gorszy od dlaczego ja

Gość o o o o o o o
dziś po prostu jest mega akcja. Pawełka użadliła osa a córka Fajkowskiej chyba się puściła z tym gościem co mu żona zwiałą.

Gość hura hura jutro matura
a czy ta córka Fajkowskiej wcześniej nie grała dziewczyny Daniela?

Gość kolezaneczka nieszczerej
a ktoras to trojanowska? to monika?

A od kiedy w tym serialu była jakaś ciekawa akcja? Trojanowska to nic w porównaniui do "aktorek" tvnowskich (czyt. Kamińska i Osyda).

Gość ms,cm/cnsnafkjdWJ
TROJANOWSKA jeszcze by uszła, najgorsze w tym badziewiu jest to żę wszyscy wokół się uśmiechają, kochają, wspierają, dbają o siebie, chodzą razem do kościoła, na wszelkie uroczystości i tak jest pięknie rodzinnie...czyli NIEREALNIE I SZTUCZNIE jakby rzeczywiście tak wyglądały rodziny byłby raj:( i ta tematyka...jejku...stara się podnieca pielgrzymką albo parzy herbatkę a młodziw tym serialu...rozmawiają z rodzicami przy herbacie przy stole (!) codziennie o swoich poglądach na świat! DAJCIE MI TAKĄ MŁODZIEŻ !! sorki ale generalnie seriale to strata czasu ale JEŚLI JUŻ ODDAĆ TE 20 MINUT to nie wiem....chyba wolę bzdurne komedyjki amerykańskie w stylu Bill Cosby albo 3 planeta od słońca niż polski serial ' o życiu' ha ha ha ha ha ha

Gość WEDFFDFD
tak, to kiedys dziewczyna daniela

Gość ja klanu nie ogladam od kilku
lat ale uslyszalam ze gra corka Jolanty Fajkowskiej, to tej prezenterki co sie czesze na łyso i ma rybie wywalone usta. Chcę obejrzeć jej córkę , którta to?

Gość za prowadzenie konta
Hehehe też dziś jak skakałam po nakanłach natrfiłam na Klan i to akurat na akcję jak Pawełka użądliła osa :) Normalnie wszyscy sięrzucili do niego biegiem, jakby co najmniej pod tira wpadł czy co hehe. A przy tym byli tak sztuczni, że głoa mała. Ale pomyślałam sobie wtedy "hmm not tak, jak mieli sięnauczyc grać takie sceny, jak oni jedyne co robią, to siedzą w garniturze i żakiecie przy śniadaniu o 7 rano, stół zastawiony jak na mała imprezkę i dywagują o problemach etycznych bądź politycznych" ;)