Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psy śmierdzą!

PSY ŚMIERDZĄ!

Polecane posty

Gość psy śmierdzą!
Do **Mysia- i nie porównuj kotków do psów! Koty pielęgnują futerko nawet 5 godzin dziennie a psy wytarzają się w błocie! A poza tym czemu pies mojej babci siedz koło jej i patrzy w nieskończoność! Co nienażarty jest? Bazinko popieram cię! a Sara3535 jest głupia!

Gość pingwinkaa
mialam kiedys pudla i faktycznie na starosc "smierdzial", nie wspomne juz o kundelkach. ale yorki??lubie calowac, przytulac nic nie czuje i nie jest to kwestia przyzwyczajenia. czasem zartuje ze moje psy bardziej pachna od faceta:))

Gość psy śmierdzą!
Do **Mysia- i nie porównuj kotków do psów! Koty pielęgnują futerko nawet 5 godzin dziennie a psy wytarzają się w błocie! A poza tym czemu pies mojej babci siedz koło jej i patrzy w nieskończoność! Co nienażarty jest? Bazinko popieram cię! a Sara3535 jest głupia!

Gość psy śmierdzą!

Bazienka no wlaśnie czyli jak się dba o psa to też nie będzie śmierdzial. Niby ani ja jako wlaścicielka psa ani Ty jako wlaścicielka kota nie będziemy czuly ''smrodu'' w mieszkaniu. No wiesz każde zwierze może zapach wydzielać ale SMRÓD to już jedynie niezadbane zwierze jak jakiś menel. Niektórzy ludzie myślą ''to tylko zwierze'' a jak się psa kąpie za często to też bardziej intensywny wytwarza wtedy zapach. Ja jak mojego będę wąchać też nie czuje smrodu żadnego nieprzyjemnego odoru, moja mama ma shih tzu i też ladnie pachnie ten piesek z kolei ma jedną znajomą która ma także shih tzu i na samym wejściu do mieszkania śmierdzi :o a jak psa się weźmie na ręce to ich potem domyć nie można z tego zapachu......

Gość psy jebia
szczegolnie jak na dworze pada i przyjdzie taki mokry po deszczu

bazienka kretynka to nie bylo do Ciebie tylko do tej psy śmierdzą a z jej wypowiedzi nic innego wywnioskować się nie da, skoro wali teksty, że ''pies rucha nogę'' i takie tam :o Nie każdy pies jest slużącym Rottweiler, Akita, Jużak, Fila - i wiele, wiele więcej. To są PRAWDZIWE psy, które mają swój charakter i swoje JA i nie robią wszystkiego nadskakując wlaścicielowi by tylko zobaczyć radość w jego oczach są samodzielne i zrobią coś w momencie kiedy uznają to za sluszne i potrzebne.

weźcie rozróżniajcie naturalny zapach zwierzęcia - który wcale nie musi śmierdzieć inna sprawa to niezadbane wielkie kundle mieszkające w małych klitach... co do samych psów - to faktycznie nie są to nazbyt czyste zwierzaki chociażby w porównaniu do czyściochów kotów..

Gość psy śmierdzą!
Yorki to najgłupsza rasa psów! Już lepsze są chomiczki białe. Mojego chomiczka chciał zeżreć szczur ,ale kot ,który od małego był zrzyty z chomikiem uratował mu życie! I widzicie nawet chomik z kotem mogą się ze sobą zżyć! Życie Chrumki zawdzięczam Mruczkowi!

Gość psy śmierdzą!
Yorki to najgłupsza rasa psów! Już lepsze są chomiczki białe. Mojego chomiczka chciał zeżreć szczur ,ale kot ,który od małego był zrzyty z chomikiem uratował mu życie! I widzicie nawet chomik z kotem mogą się ze sobą zżyć! Życie Chrumki zawdzięczam Mruczkowi!

Gość psy śmierdzą!
Do pokarm- masz rację. Koty są naturalnie zawsze czyściutkie i pachnące ,a psy też są czyste jak właściciel o nie dba!

Gość psy to smierdziele.
tak psy smierdza i to nie sciema, po kapieli czy po deszczowej pogodzie wali jak z murzynskiiej chaty, do tego liza se dupy po sraniu i jaja po szczaniu, wracaja do domu i wskakuja do poscieli i spia z wlascicielem ochyda. ktos napisze ze ludzie tez smierdza, tak ale ludzie -wiekszosc- sie codziennie myje. sa bezdomni ale to co innego bo mowa tu o istatach co przebywamy z nimi na codzien, pasa codziennie nikt nie kapie bo pewnie klaki mu wypadna, partnerzy rodzice kapia sie codzien.

Gość psy śmierdzą!
Do pokarm- masz rację. Koty są naturalnie zawsze czyściutkie i pachnące ,a psy też są czyste jak właściciel o nie dba!

a wiesz, że pies ma w pysku mniej bakterii niż czlowiek w jamie ustnej? Czy Ci to umknęlo gdzieś po drodze w poszukiwaniu prawdy... :classic_cool: dla sprostowania - ja nie śpię ze swoim psem.

one to robia z wlasnej inicjatywy, ja im nic nie mowie, same wiedza kiedy chca isc na dwor, kiedy chca jest i pic, przyjda do mnie ze smycza, albo stoja pod lazienka i czekaja az im sie wody naleje ( moje psy z miski pic nie lubia ) dla ciebie moze to nienormalne, kazdy ma swoje zdanie dla mnie to rodzina, krzywdy im zrobic nie dam

Gość psy śmierdzą!
Oto link.: www.samosia.pl/pokaz/12476/moj_pies_smierdzi i co wy na to?

Gość psy to smierdziele.
jak pies siedzi na podwurku i wchodzi do chaty t onajbardziej wali, okien nie da sie miec otwartych non stop jak np zima -25. jasne ze wlasciciela nie przkeonasz ze jego pupil smierdzi bedzie uparcie gadal ze pachnie.

Gość psy to smierdziele.
do tego zachodzi sie do kogas takiego i wychodzi sie oblepionym sierscia. masakra.

Mam mastifa brazylijskiego, jego zapach jest niemal niewyczuwalny. Kiedyś miałam suczkę nowofunlanda, te psy mają długą i gęstą sierść i faktycznie po deszczu zdarzało jej się śmierdzieć zatęchłym dywanikiem, ale jak się zwierzaka kocha, to się na takie rzeczy nie zwraca uwagi. Po prostu nie każdy powinien mieć psa i tyle. P.S. Gdy zapach zwierzaka się zmienia na gorsze, to znak, że z jego zdrowiem jest coś nie tak.

Skoro sama wyczuwala smród swojego psa a ja czy ktoś inny nie wyczuwam to jak to w końcu jest wlaściciel wyczuje czy nie? :classic_cool: Psa nie wolno kąpać za często - kotów się w ogóle nie kąpie. Koty same się czyszczą - psy niektórych ras również, pierwszy lepszy przyklad z glowy - basenji. Pies który nie jest kąpany co chwila, co tydzień tylko wtedy kiedy zachodzi potrzeba, który je odpowiednią specjalną karmę nie będzie śmierdzial a jedynie wydzielal swój zapach tak samo jak pierwszy lepszy kot czy chomik. Skoro niektóre psy jedzą odchody a mają czyściej w pysku niż czloiwiek o czymś to świadczy. Dla nas to jest obrzydliwe od zawsze a jednak coś takiego się okazuje. Czyli czysto teoretycznie higieniczniej calować się z psem niż z jakimś facetem :o Chociaż nie ukrywam, że sama psu nie dalabym polizać się po buzi, czy czegokolwiek do jedzenia z resztą mój pies nie ma prawa żebrać mi przy stole.

Gość psy śmierdzą!
No to koniec tematu. Ja lubię najbardziej koty, ktoś inny psy a jeszcze inna osoba nie lubi psów i kotów a za to uwielbia węże i pająki!:-S brr. KONIEC TEMATU.

Gość psy śmierdzą!
No to koniec tematu. Ja lubię najbardziej koty, ktoś inny psy a jeszcze inna osoba nie lubi psów i kotów a za to uwielbia węże i pająki!:-S brr. KONIEC TEMATU.

Gość masz racje zamnknij top
bo nie moge patrzec na te wypociny mysi :O 🖐️

Gość psy śmierdzą!
Pies mojej ciotki jak najszczał i nasrał na dywan to nie tylko dostał po dupie ale jego nos został wytarty o odchody-i nauczył się .

Gość psy śmierdzą!
KONIEC TEMATU!

Gość kwiat lodu
mój pies wogule nie tapla się w błocie taj jak wszystkie psy jakie znam !! . (zwierzęta) tymbardziej pies i kot obdarzy cię miłością wiernośca i przyjaźnią :)

Gość kwiat lodu
widać nie nzasz sie na psach. psy są bardzo wierne!

Gość Katarzyna co lubi zwierzaki
Ludzie śmierdzą. I ich dzieci. Ale każdemu każą je kochać.Fuuu!