Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Józef Rolexy

Czy ta dziewczyna ma coś z głową?

Polecane posty

Gość To ja Ci odpowiem
Nie jestem z prowincji, ale co to ma do rzeczy?

Józefie Rolexy - pudło! Nie oglądam TVN, polsatów i nie czytam wyborczej. Pytam, czy jesteście z prowincji, gdyż młodzi ludzie w dzisiejszych czasach nie wierzą w jakieś religijne zabobony i nie chodzą do kościoła.

Gość To ja Ci odpowiem
Bouzer, gadasz zupełnie nie na temat, chyba wątki Ci się pomyliły. My tu rozmawiamy o miłości, a nie o religii.

Gość Moja odpowiedź brzmi
To na prowincji jak to określasz nie ma młodych ludzi?

Gość To ja Ci odpowiem
A religia jest sprawą prywatną - kto chce to wierzy, kto nie chce, to nie wierzy i nic Tobie do tego.

Gość a mnie sie
wydaje ze ona ci sie podoba

Po pierwsze nie musisz rozkawałkowywać swoich wypowiedzi do mnie pod innymi nickami, a po drugie... O czym tu rozmawiać, wróżki szukasz, która odpowie ci dlaczego ona zachowuje się tak a nie inaczej? Chodzisz do kościółka - zapytaj Boga wszak on wie wszystko.

Gość To ja Ci odpowiem
Muszę uciekać, więc napiszę Ci tylko, że jeśli Ci się ta dziewczyna podoba, czymś zainteresowała, to daj Jej o tym znać. I nie zniechęcaj się, bo Jej nie jest łatwo przełamać swój stres oraz brak wiary w to, że mógłbyś odwzajemnić Jej uczucia. Wytrwałość popłaca.

Gość To ja Ci odpowiem
Bouzer - idź na forum dla walczących z religią i tam praw swoje zlośliwości, tu nie o tym jest wątek.

Do a mnie sie- oczywiscie, ze autorowi spodobała sie ta dziewczyna, przeciez w innym wypadku nie próbowałby do niej zagadywac i nie poruszałby swojego problemu na forum szukając rady:)

Gość Józef Rolexy
Do Bouzer Oj byś się ździwił twierdząc, że młodzi w miastach do kościoła nie chodzą! Może w stolicy, miastach wojewódzkich to tak, ale w pozostałych jest inaczej, a to jeszcze nie prowincja w porównaniu z np. dziurami na Podlasiu. Ludzie mają różne poglądy! Zapewne nawet w Warszawie znalazłbyś pełno młodzieży katolickiej i nawet tej skrajnie na prawo! Proszę nie pisać, że religia to ciemnota i zabobon! Forum nie służy do obrażania ok?! Chodzę raz w tygodniu na mszę i tam widzę moją psycho - prześladowczynię. I nie pisz więcej na ten temat, bo odbiegamy w dyskusji od głównego wątku!

Gość Józef Rolexy
Do ''a mnie sie wydaje ze ona ci sie podoba'' Raczej jest taka sobie, ale rzeczywiście coś mnie w jej kierunku ciągnie! Nic dziwnego jak mnie obserwuje bez przerwy!

Bouzer- Po co wchodzisz na ten temat skoro nie masz nic do powiedzenia oprocz szydzenia z prowincji i ludzi wierzących w Boga. Ja nie smieje sie z tego, ze wierzysz we wróżki, bo to Twoja sprawa i masz do tego prawo. A autor ma prawo do szukania rad na tym forum i powinienes to uszanować.

Józef Rolexy - zaskoczyła mnie Twoja odpowiedź. Odpiszę więc żartem. Może jednak do tego kościoła przestań chodzić, przynajmniej będziesz raz w tygodniu mniej razy widział swoją jak to nazwałeś "psycho - prześladowczynię". ;)

Gość Alles schlechte
Do Bouzer Jak nie tam, to pewnie gdzieś w slepach, albo na mieście, kiedy coś się dzieje, festyny, imprezy itp.

Gość Józef Rolexy
''Alles schlechte'' - zapomniałem nick zmienić! Tak piszę pod innym topiciem na kafe ;)

Gość chakalaka
a skąd jesteś autorze? bo ja też się w takiego jednego wpatruję ;)

Gość chakalaka
dolny śląsk?

Gość Józef Rolexy
53.700 N, 17.569 E

Gość chakalaka
chojnice? to zupełnie nie tam gdzie ja :( szkoda

Gość matylda84
Józef Rolexy - opowiem a właściwie opiszę ci pewną historię jaka mi się przydarzyła: Kilka lat temu jeździłam do pracy tramwajem. Zawsze tym samym i o tej samej godzinie. Za każdym razem jechał ze mną taki bardzo przystojny facet, od którego nie mogłam oderwać wzroku. Gdy tylko odwracał się w moją stronę to od razu uciekałam wzrokiem. Pech chciał, że w takim momencie prawie zawsze mój wzrok padał na innego chłopaka, który także jeździł tym tramwajem. Po kilku miesiącach ten drugi postanowił "zagadać" do mnie i podszedł do mnie jak wracałam z pracy do domu (pewnie myślał, że to rozmarzone spojrzenie to było ze względu na niego). Chciał się ze mną umówić. Tak mnie to zszokowało, że nie byłam w stanie się odezwać. Jak doszłam do siebie to bąknęłam tylko, że nie mogę i uciekłam. Wiesz jaki z tego wniosek? Tobie zapewne przydarzyło się dokładnie to samo co temu drugiemu chłopakowi z mojej historii. Może tak naprawdę to ona się nie patrzy na ciebie tylko na kogoś innego a ty jesteś tylko jej punktem zaczepienia gdy właściwa osoba odwraca się w jej kierunku?

Gość Józef Rolexy
Do matylda84 Nawet jak jest oprócz nas kilka osób na krzyż? I przez tak długi okres czasu? Trochę dziwne.

Gość Józef Rolexy
Do rozwódkaaa Nie. Nie jestem jakimś morganem, nie mam w wyglądzie i ubiorze nic przykuwającego uwagę.

Gość Zuzanna Ameliiia
jozef - bardzo Ci zalezy na tej dziewczynie? Jesli nie to sobie odpusc. Jesli tak to zrob jeszcze jedna probe i jeszcze raz zagadaj. Jesli bedzie tak samo jak poprzednio to - niestety- bedziesz musial odpuscic. To nie ma znaczenia czy ta dziewczyna jest zakochana czy nie. Z tego co piszesz wynika ze jest emocjonalnie niedojrzala.

Gość mrówka6
może lubi kobiety wpadłaś jej w oko pewnie

Gość Józef Rolexy
Do mrówka6 ''może lubi kobiety wpadłaś jej w oko pewnie'' Czyli??

Czyli mrówka6 ma problemy z czytaniem albo głową.

Gość Józef Rolexy
Do moja odpowiedź brzmi Właśnie też tak się ździwiłem, jak przeczytałem jej post.