Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozaj

odczucia co do innych ludzi

Polecane posty

Gość filozaj

czesc wszystkim pisze, bo taka mysl mi akurat do glowy wpadla "jak inni postrzegaja siebie wobec wszystkich". chciałem was zapytać jak wy postrzegacie siebie pod względem charakteru, poczucia humoru, swoim stylem bycia.

Gość dziaddek
jestem zajebisty

oczywiste jest to, że większość z nas uważa się za ponad przeciętnych wątpię, że ktoś przyzna się świadomie do tego że jest niewyróżniającym się szarym człowiekiem

Gość filozaj
ja się do tego przyznaje : )

ostatnio wszyscy oceniaja sie zwlaszcza pod wzgledem urody-to jakas obsesja ostanich lat..ja jestem normalnym czlowieczkiem z wadami i zaletami, jedno co lubie u siebie to jestem bardzo pozytywnie nastawiona do swiata i ludzi...

Gość tralalalaaaaaaaa
ja staram sie być obiektywna,więc dostrzegam zarówno swoje zalety jak i wady moje najwieksze wady to nieśmiałość i nieobycie towarzyskie,małomówność,niezaradność i lenistwo,troche tępota,zwłaszcza jesli chodzi o przedmioty scisłe,odkładanie na później i łakomstwo. a zalety to opanowanie,wrażliwość,uczciwość,optymizm,honorowość,lojalność,stałość w uczuciach,uparte dążenie do celu,umiejętność wczucia się w odczucia innych,wyrozumiałość,poczucie humoru i nie wiem co jeszcze ;)