Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻółtaKredkaa86

PROBLEM Z CHLOPAKIEM POMOCCCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ŻółtaKredkaa86

No więc do konkretów. Jestem z moim lubym ponad rok cały czas zapewnia mnie że bierze mnie na poważnie , że w wakacje chciałby się zaręczyć widujemy się prawie codziennie u Mnie w mieszkaniu ( Mieszkam z rodzicami) Ja jego rodziców nie miałam nigdy okazji poznać tłumaczył mi że mama jego wie że się " z kimś spotyka " i na tym się kończy , wiem tylko gdzie mieszka. Znam tylko jego brata ( widziałam go na dyskotece gdy sie spotkaliśmy) . Teraz ma komunie któregoś tam Maja on jest Chrzestym no i oczywiscie byłam ucieszona z tego powodu że w koncu poznam kawałek jego rodziny , jednak że ostatnio zawiadomił mnie że niestety w dniu komunii nie bedziemy się widzieć :) ale żebym była grzeczna i czekała na Niego w domu. Najśmieszniejsze jest to że jego Brat idzie z jakąś siksą ( Panienki zmienia jak rękawiczki ma 19 lat ) Nie wiem czy on Bierze Mnie na poważnie ... Jestem rozżalona... Co byscie zrobiły w mojej sytułacji ? Oboje mamy po 25 lat.

Gość ŻółtaKredkaa86
On jest z bardzo wykształconej rodziny ... a ja jestem zwykłą fryzjerską pracującą w swoim zawodzie... mam istnego doła :((((((((( Boje się że przez to nie bede akceptowana w jego rodzinie ;(

przykro mi ale skoro rozmawiacie o slubie a Ty nawet nie znasz jego rodziny to na bank nie traktuje Cie poważnie

Gość przystojny mądry wspaniały
w sytułacji to nie wiem, ale w tej sytuacji proponuje rozmowę :P

Gość ŻółtaKredkaa86
rozmawiałam kochane ale on mnie spławia ... Kiedyś prosto z mostu powiedziałam kiedy poznam jego rodzine to on powiedział że nie wie. Kiedys zrobiłam żart że za 20 min bede u niego w domu to powiedział że jest zajety nie może uczy sie rodzice maja gosci 82716271892 powodów a to była Niedziela godzina 17 :) Strasznie naiwna jestem , pusci mi bajke jakąś maślane oczka i ja zapominam o wszystkim...

Gość ŻółtaKredkaa86
A może po prostu ja wyolbrzymiam wszystko? Moze to i lepiej że nie znam jego rodziny ...

olej dziada, jak nie chce się z Tobą pokazywać na łonie natury to ma Cię tylko do dymania i taka jest okrutna prawda i trza się z nią pogodzić

Gość skoro brat przyprowadza do
domu coraz to nowe laski, a Ty przez tyle czasu nie zostałaś zaproszona, to albo on ma inną, oficjalną dziewczynę albo jest po prostu jakimś dziwadłem. najlepiej idź na tę komunię w charakterze szpiega, przyczaj się gdzieś blisko kościoła i obserwuj. jak będzie z inna panną, to wiesz co robić dalej.

są dwa powody: 1. Albo sie ciebie wstydzi 2. Albo wstydzi sie swojej rodziny

nie jako szpieg tylko idz na beszczela i normalnie przedstaw się jego rodzinie jako jego kobieta i zobaczysz jaka bedzie jego reakcja

Gość babuszka...........
nie bierze cie powaznie i pewnie nie jestes jedna tylko

Gość powiedzmy ze
hahaha ma komunie a poznaliscie sie na dyskotece ? ! :D

Gość ŻółtaKredkaa86
kiedyś przeczytałam mu sms-a to miałam wyrzuty sumienia. A może po prostu wstydzi się mojego wykształcenia ? On studiuje Prawo Ja jestem zwykłą fryzjerską bez matury ... ale pracuje sama na siebie stac mnie na to co chce. Zapewniał Mnie że to nie przeszkoda . Dopiero jutro zdaje mature ( chodziłam do szkoły uzupł) chce iść na studia specjalnie dla niego !

Gość ŻółtaKredkaa86
Ja z nim się poznałam przez koleżankę . Jego brata miałam Okazje poznać jak byłam z moim Bartkiem na dyskotece.

Gość ŻółtaKredkaa86
Chyba bardziej Mnie.... Jestem załamana :( :(:(:(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxa
prawdopodobnie ma drugą "oficjalną" dziewczynę, skoro młodszy brat idzie na komunię z partnerką nie możliwe by on szedł sam! koniecznie porozmawiaj

Gość ŻółtaKredkaa86
Teraz na weekand majowy pojechał do tatralandii z rodzicami ... Wiec wraca dopiero jutro wieczorem ... ale co ja się zapytam " Kochanie jak z Komunią ? " usłysze - Kuźwa 1500 zł muszę dać małej ...

Gość powiedzmy ze
Jebac takiego i tyle !

Gość ŻółtaKredkaa86
no ale głupio się może tak wpraszać? może jakaś kwestia finansowa , bo nigdzie nie wychodzimy , cały czas siedzimy w domu. Bo nie ma siły na nic.

kopnij w dupę łosia, właśnie przez takich patafianów fajne kobity są skrzywione i potem boją się poznać kogoś normalnego bo już wszystkich facetów traktują jak oszustów

wiesz przedewszystkim to idz na studia, ale dla siebie, a nie dla niego.

Gość ŻółtaKredkaa86
idę też m.in dla siebie bo jako nastolatka myslałam ze złapałam pana boga za nogi i moge wszystko bez matury. Teraz jako stara krowa ucze sie jak dzidziuś :P:P

Gość niewygodna lalka
Nawet nie planuj przyszłości z nim. Oszuka Cię. Jesteś tylko do pieszczot. Taka jest smutna prawda. Wykorzysta, w lata wpędzi i zostawi. No chyba, że zajdziesz w ciążę. Ale wtedy też może zostawić. Nie obraź się, ale pisząc robisz błędy i nie są to zwykłe literówki. Jeżeli on studiuje prawo, z pewnością uważa się za lepszego od Ciebie i tylko się Tobą bawi. Im wcześniej to zrozumiesz, tym lepiej dla Ciebie.

ale dziwne, że nigdzie nie chodzicie tylko w domu siedzicie, a wakacje jakieś wyjazdy imprezy ?

Gość ŻółtaKredkaa86
AH te moje bł. stylistyczne. ;-) Nie , nie obrażam się - Najgorsza prawda ale prawda :) Dziękuję za zwrócenie uwagi . Czyli co po prostu z góry kopnąć go w tyłeeek;/?

Gość ŻółtaKredkaa86
przez ponad rok. Jedna dyskoteka i jeden pobyt u mojej koleżanki. Tak to ciągle u mnie i spacery po moim miasteczku.

to faktycznie dziwne, ale myśle, że tak odrazu go nie rzucaj przytrzymaj go jakiś czas zero sexu zobaczysz co zacznie robić powiedz, że cie boli itp jakieś ściemy :P

Gość ŻółtaKredkaa86
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi !!!

Jak ktoś wyżej napisał. Są dwie możliwości: a) albo wstydzi się przed rodziną pokazywać z taką głupią chlorówą; b) albo wstydzi się pokazać tak porządnej kobiecie jak ty swojej rodziny.

no cóż troszke mi ciebie szkoda :(