Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

estreellkkaa

czy są tutaj chłopaki chodzący na dyskoteki?

Polecane posty

Mam takie pytanie: na dyskotece tańczycie tylko z ładnymi dziewczynami czy wam wszystko jedno? Proszę o normalne odpowiedzi chciałabym wiedzieć jak myślą faceci. I czy na dyskoteki jeżdzicie tylko po to by wyrwać laskę i ją całować i rzucić?

Gość ruda wredzizna
bo nie napisałaś o dupie Maryni:D

Gość no jak?
zawsze wybierają ' miss remizy' :classic_cool:

Gość dsvdfs
weź się pustaku do jakis książek a nie sie zastanawiasz nad pierdołami. normalnie nikomu sie nie chce odpisywać jak widzi ze pustak siedzi po drugiej stronie.

wypowiem się jako obserwator (swojego czasu często chodziłam na dyskoteki) :P a więc mają wzięcie i ładne i brzydsze dziewczyny :P tylko te ładniejsze przez ładniejszych facetów, a te mniej ładne przez mniej przystojnych mężczyzn :P

Gość ruda wredzizna
ogólnie to największe wzięcie mają te łatwiejsze:P:P:P

Gość tresa84
hehehehhe Little Miss Bossy super udzielił konkretnej odpowiedzi, i ja też się pod tym podpisuje

Gość ja pjerdole ale póstak
Na dyskoteki jeździmy pić i ruchać dziffki, które dają doopy za alkohol. Uroda bez znaczenia, po pijaku wszystko nam jedno. A teraz :classic_cool:🖐️ w podskokach.

Gość marcin84w
chodzę czasem na dysko, ale nie umiem tańczyć, Lubię przy barze posiedzieć albo w loży słuchać muzy

Gość niezbędna
a Ty dalej ten temat męczysz ;( no chłopcy tańczą z dziewczyna bo mu się spodobała i tyle. Przestań tym wszystkim zadręczać ;/

Gość przystojny mądry wspaniały
oki to ja ci powiem jest tak, że często wpadam ze znajomymi na dyske i jak sobie wypijemy to nie zwracamy uwagi z kim tańczymy :) generalnie zawsze jeden z nas jest samochodem i kończy sie zwykle tak, że ci co wypili nawet nie wiedzą z kim tańczą :P i ten co jest trzeźwy daje sygnał że idziemy i mówi " słuchaj mówie ci będziesz tego żałował" i zwykle wsiadamy w fure i jedziemy po czy na nastęnym dzień wchodzimy na stronke gdzie są fotki z imprezy i mówimy " ty stary dzięki, że mnie uratowałeś" choć czasami zdarzy sie łądna dziewczyna nie ppowiem

Gość niezbędna
no widzisz estrellaakaa dowiedziałaś się jak to wygląda teraz możesz iść spać ;P

wiesz powiem ci szczerze, że nigdy nie wykorzystaliśmy żadnej dziewczyny po dyskotece, ani nie było z naszej strony żadnych niemoralnych propozycji czy coś w tym stylu, jedynie zdarzało nam sie kogoś odwieść do domu, ale nigdy nic więcej. Traktujemy dyskoteki jako rozrywkę i okazję do napicia sie i pogadania, napewno nigdy nie poderwałbym tam dziewczyny z którą chciałbym chodzić.

aha rozumiem, dzięki za szczerą odpowiedź. A co czujesz jak sie pożądnie narąbiesz? Bo nigdy się tak nie opiłam:P

czuje pełen luz w stosunkach damsko męskich :) do nieprzytomności to ja nie pijam :P

powiedzmy, że jestem na granicy niewiedzy :)

Gość onnsamotny
estreellkkaa-masz ochote pogadac na gg?